Kaffebesök och fotografering

Ikväll har jag varit iväg på en kaffe hos Johanna och Niclas :-) trevligt att komma iväg en sväng. Alex och Elmer gillar verkligen varandra, asså GILLAR trots att de är så små. Bebisar brukar ju inte bry sig överdrivet mycket om varandra oftast. Alex är så himla kul :-D han tycker att Elmer är typ världens festligaste leksak :-P När vi först kom dit så satte vi dem tillsammans på golvet och Alex asgarvade åt minsta lilla rörelse eller ljud Elmer gjorde :-D

Eftersom Elmer var på hyfsat humör så gjorde vi det där andra försöket att fota också och det gick jättebra! Fick flera stycken glada skrattbilder och så passade vi på att ta lite kompiskort på grabbarna när utrustningen ändå var framme och killarna ändå var där. Kul att ha från de är ett halvår. Alex har visserligen precis hunnit fylla 7 månader och Elmer är snart där med men de är ju ett halvår ca iallafall.

Ett par små missöden råkade de dock ut för, killarna. Alex tappade balansen och flög bakåt från sittande och landade med en smäll och Elmer slog näsan i golvet och blödde lite. Det var mitt fel :-/ Skulle flytta fram honom och satte ner honom slarvigt så han inte hann få balans eftersom han var så trött. Värsta barnmisshandeln ;-) Det fick avsluta fotograferingen...

Det blev en hel hög underbara bilder på pojkarna ihop. Han är duktig Niclas!

Här kommer två av mina favoriter från kvällen:



Älskar denna bild! Av alla bilder ikväll är det här nummer 1!


Söt och glad :-)


Fler bilder kommer när jag får tid :-) TACK för alla fantastiska bilder Niclas och tack för att vi fick fota en ny omgång :-)


Kommentarer
Postat av: Sara

Sötnosen!!! Jättehärliga foton!



Det där med att bebisar inte bryr sig om varandra tycker jag verkar vara en myt! Båda mina killar har interagerat med och verkligen gillat andra bebisar (som vi träffar ofta) från ungefär 4 månader eller så. Innan dess har de nog inte fattat att den andra bebisen varit en människa :) Hugo hade ju kompisen lill-Hugo, 3 veckor yngre, och nu är de verkligen hur tajta som helst även om vi inte träffas lika ofta längre när båda familjerna flyttat till hus och bor lite längre ifrån varann.



Härligt med sociala barn, hur som helst!

2010-03-24 @ 06:48:03
URL: http://www.lillasara.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback