Internetirritation på flera sätt

Somnade när jag skulle natta Ellebellen :-P klockan 19 hehe

Men vaknade efter ett tag av att jag hade en lite större mysgroda som krypit upp bredvid mig och kramades. Alvin hade kommit hem <3

Sen var det dags för Alleballen att gå och lägga sig också och själv har jag surfat runt på nätet. Jag har dock ett OTROLIGT IRRITERANDE problem som pågått i flera dagar nu; jag loggas ut från internet typ var femte minut!!! Blir galen på skiten. Flera gånger har jag tex skrivit ett långt inlägg här i bloggen och sen när jag klickar på publicera så visar det sig att jag såklart loggats ur så allt försvinner och upp kommer bara "sidan kan inte visas".

Fler som haft så nångång? Jag har mobilt bredband från Telia.

Bläää borde verkligen ta tag i detta med Tradera nu :-/ har määängder av plagg som borde säljas men det finns några som jag har nere i lägenheten (resten på vinden) som jag varit på väg att kasta upp länge nu. Skaljacka, windfleece:ar med mera... men får aldrig ändan ur ju.

Kanske borde lägga upp dem i bloggen till fast pris istället :-P

Nej nu är jag natthungrig och måste hitta något att äta och så kika lite TV innan jag ska sova. Imorgon ska jag iväg och fixa ögonbrynen ÄNTLIGEN, fick ju byta bort tiden i lördags eftersom jag åkte till Kungsbacka igen.

Ang tidigare idag så har jag pratat med min son och beslutat att vi kämpar terminen ut. Jag ska ställa högre krav på skola, soc och BUP. Inplanerat samlingsmöte med dem alla samtidigt om en vecka lite drygt. Då får jag slå näven i bordet helt enkelt. Ska ringa hans pappa imorgon om detta också.

Att anonyma människor sitter och skriver löjliga trådar på Familjeliv rör mig inte i ryggen. Inget av det som står stämmer, de måste ha blundat på ena ögat när de läst min blogg tror jag. Över huvudtaget så är det ganska pinsamt med den typen av tjatterkärringar. Sådana som söker drama och gottigheter. Det är de som läser Aftonbladet och tror på allt, det är de som faktiskt KÖPER "Hänt extra" och "Se & Hör". De gluttar bakom gardinerna på vad grannarna gör och sitter sen och ringer runt och skvallrar "VET du vad Ohlssons har köpt nu?! Vänta ska du få höra..."

Så där, det var allt jag hade att ge som respons på er lilla tråd. Hoppas ni inte är besvikna utan kan glädjas åt att ni faktiskt fick ett svar i ett inlägg, precis så som ni satt och dregglade efter :-) trist för er att ni har så tråkiga liv att ni måste krydda med smaskiga historier ur mitt liv ;-) ett hett tips: ta och gotta er i någon trevlig kärring-serie på TV istället. Massor av drama och intriger. "Days of our lives" kanske kan vara något?


Kommentarer
Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar

Att de inte skäms, vuxna människor!

2010-03-08 @ 09:05:17
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: Jessica P

Har du mobilt bredband måste du uppdatera det... fick brev från telia idag om det... men det kanske du med fått :-)

2010-03-08 @ 11:50:57
Postat av: Anonym

Sådär var

2010-03-08 @ 17:09:24
Postat av: Anonym

Sådär var mitt teliamodem också lämna in det. Det är förmodligen trasigt.

2010-03-08 @ 17:09:56
Postat av: LindaL

hahaha, så sant som det var sagt om tjatterkärringar.

Tror många är med i familjeliv bara för att få en hans att vara moraltanter och moder Teresa för en stund! Är så irriterande att jag gett upp familjelivtrådarna helt och hållet!

2010-03-08 @ 18:54:53
Postat av: Telia Kundservice

Hej!



Jag heter Susanne och arbetar på Telias kundtjänst.

Det kan finnas olika anledningar till att du blir nedkopplad.. Om du får upp ett meddelande som säger " hittar inte usb-modem" så är problemet att datorn har tappat kontakten med modemet. Då kan du behöva uppdatera det via vår hemsida. Om du har ett modem som heter Option icon 505 så gör du det på telia.se/modem, klicka på ditt modem och sedan på punkt B.

Om du har några frågor så får du gärna kontakta mig via den här länken: http://proof.telia.se/enkatpoll.asp?ProofID=15515



Med vänliga hälsningar

Susanne Boström

Telia Kundservice

2010-03-09 @ 18:55:53
URL: http://www.telia.se
Postat av: Linda

Hej hej! Jag har oxå mobilt bredband från telia och känner väl igendet problem.. jätte irreterande, senaste gången ringde jag support, då dem pratade om att jag måsta registrerar själva "modemet"..Men fick det inte att funka, ska tydligen finnas på deras hemsida.. Men efter ca 2 dagar funkade det precis som vanligt, så det känns ju som att när det händer är det telia som har problem med nått, me njag vet inte varför det blir då?? Irreterande om nått ialal fall..



Ha en bra onsdag!

Kramar

2010-03-10 @ 07:26:07
URL: http://lindalewander.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback