GratisBio.se - alla är vinnare

Skrev för en tid sedan om GratisBio.se, en sajt som går ut på att man samlar poäng på alla möjliga olika sätt och därigenom får gratis biobiljetter, presentkort osv. Med mina runt 1500 unika besökare per dag bör det ju finnas en hel del som inte upptäckt denna smarta tjänst ännu så jag skriver om det igen!

Kanonbra koncept för alla parter! Win-win-win-situation så att säga ;-)

Dels vinner annonsörerna på det genom omfattande reklam, dels vinner vi medlemmar på det genom att kunna samla poäng till presentkort, få bra erbjudanden och tips + själva underhållningen i att samla poängen och dels själva sajten i sig som tjänar på att sammalänka annonsörer och medlemmar!

Gillar sådana här ideer där det enbart finns vinnare! Som medlem väljer man ju dessutom själv hur stor vinst man vill ha genom att välja hur mycket poäng man vill samla!

Jag ser då och då att folk skriver i sina bloggar om alla presentkort de fått och så där. Skitspännande! Jag vill höra mer! Ni som samlat mycket poäng, vad har ni shoppat? Hur ofta får ni presentkort hemskickat och så?

Berätta mer i en kommentar här nedan för jag tycker det är jättekul att höra hur bra det funkar :-)

Vill du också gå med och få ta det av det goda? :-) Använd gärna länken nedan vilket gör att jag rekryterat dig, rekrytering är nämligen ett av mängder av sätt att samla poäng! Andra sätt är att delta i tävlingar, logga in ofta, klicka på länkar, ta del av erbjudanden (massvis som är helt gratis och även en del till väldigt förmånliga priser, det är noga utmärkt innan om det kostar något eller är helt gratis).

http://gratisbio.se/?RecruiterID=258985

Du får 50 poäng i välkomstgåva från GratisBio men eftersom du använder min länk får du dessutom 25 extra poäng utöver det! Totalt 75 poäng. Rätt bra start, eller hur? ;-)


Kommentarer
Postat av: L

såg att du vunnit en tävling hos tumadre, grattis! :)

2010-03-07 @ 08:52:01
Postat av: Elin med Olivia

Jag har fått hem presentkort 2 gånger från Polarn o pyret! Ganska lättförtjänt!

2010-03-07 @ 11:14:57
Postat av: Madde

Den där sidan är bra när den funkar, dock känner jag flera som inte fått sina presentkort men poängdragits (även så för mig några gånger) . Har också varit med om att inte på poäng trots att jag handlat eller deltagit i undersökningar. Gratisbio får verkligen inte höga poäng av mig, varit med i 2 år och om man söker kundtjänst via mail är dom otrevliga och ofta inte svarar alls.



Däremot buzzador som du tipsar om är bra, men gratisbio ett bra tips är att inte lita allt för mycket på dom.

2010-03-07 @ 11:25:02
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Madde

Jag har fått presentkort alltså, ganska många gånger på nelly, siba, onoff osv. Handlade bland annat ny dator för de från onoff. MEN dom har som sagt också krånglat. Jag rekommenderar aldrig eller sällan den sidan för någon.

2010-03-07 @ 11:26:33
URL: http://www.saramadeleine.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback