FÖRSTA barnvagnsturen med Elmer!!!

Vi har fantastiskt väder här idag! UNDERBART!

Jag skulle iväg till babygruppen på ÖF i morse men var tvungen att passa Alvin en sväng så jag inte hann dit i tid :-/

Bestämde mig för att ta en promenad med Elmer istället för att posta inbjudningar och lämna vinsten till Emmelie som hon vann i vikttävlingen igår. Det blev något jag sydde i gårkväll till hennes son ;-) INGEN aning om det passar och så där men jag chansade. Annars får hon kasta det eller använda som disktrasa eller något. Glömde fota men har bett Emmelie att göra det.

Men SATAN vilket sliiit att få på mig Elmer när jag skulle gå hemifrån! Tjocka kläder på både mig och honom och så på med sele! Ungen skrek och jag svettades som en gris. Efter en lång arg ramsa (som skulle fått vem som helst med Tourettes att rodna) så var ungen äntligen på plats i selen på mig. PUST! näe! Lägg av, jag orkar verkligen inte kände jag och efter bara några steg utanför dörren så vände jag och gick in igen.

Av med Elmer och ner med honom i Alvins vagn! Nu tänker jag inte bära förrän våren kommit och man slipper alla FÖRBANNADE tjocka kläder!

Problemet är bara att Alvins vagn är framåtvänd och det gillar jag INTE! Nu var det lugnt eftersom Elmer ändå sov men han kan ju inte åka så jämt så jag får helt enkelt krypa till korset och ta tillbaka den jävla Zebran som jag lovat mig själv att aldrig ta hem igen pga omständigheterna som var då den flyttade härifrån!

För oinsatta: Zebran är helt enkelt den vagn som Alvin hade första 3 månaderna i sitt liv. En zebrarandig kombivagn från 0-3 år som är vändbar. Omständigheterna och anledningen blabla skiter jag i att ta upp. De som vet de vet och resten behöver inte bry sig :-)

Men tills jag släpat hit Zebran får väl Elmer låna Alleballens vagn och åka framåtvänt fast jag inte gillar att utsätta en sån liten för framåtvänd åkning egentligen, inte bara honom, det är jobbigt för MIG med att inte kunna se hans ansikte och ha kontakt.

Men men det var kul att gå första barnvagnsturen någonsin med lilleman :-D bara ett par dagar före halvårsdagen hahaha. Nästan den där känslan som de flesta andra brukar ha snart efter de kommit hem från BB och ska gå första turen med barnvagnen ;-)

Hur som haver så kom jag inte så långt :-P bara hem till syrran för där fastnade jag och stod och pratade med en massa folk och drack kaffe osv i det underbara soliga vädret. Sen gick jag hem för att mata Elmer så ska vi gå ut igen senare för att gå och posta brev. Nästa gång han ska sova.

Kommentarer
Postat av: Evelina

Kul med första turen med barnvagnen :)



Nu till min fråga..

Jag tänkte höra med dig om du har, eller om du vet någon som har ett par orangea och svarta plyschbyxor från lindex i strl 56 att sälja? såna med stjärna på menar jag alltså..



är på jakt efter sådana men hittar inga på tradera :( kanske kan du med lite fler besökare göra en efterlysning åt mig? vore snällt :)



ha det så bra!

2010-03-02 @ 13:09:03
URL: http://eeia.blogg.se/
Postat av: Graviditetsbloggen

Hej. Jag och sambon har lite problem angående om barnvagnar, men du kanske kan hjälpa oss.? =) Imorgon efter vi har varit på ultraljudet, är det dags för våran del att kolla på barnvagnar till vårt lilla mirakel som är beräknad den 31 Juli, men vi har lite problem. Du kanske kan lösa det..? =) Fin blogg du har förresten, en rolig blogg med massor med bilder.Sånt gillar jag!

2010-03-02 @ 13:13:36
URL: http://pappatobbe.blogg.se/
Postat av: linjes

Hade han ingen vagn Elmer? Eller är det en innevagn?

2010-03-02 @ 14:05:51
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Han har haft en gammal retrovagn som stått stilla i hallen sen han föddes och använts som avdumpningsplats och lite sovplats i början. okejdå...jag drog ut den i köket några gånger första veckorna också ;-)

2010-03-02 @ 14:17:19
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: thile

Ohoh, hvilken kjempig dag du har hatt, vennen !!! <3<3<3

Men været har vært underbart! Jeg har promenerad laaang tur idag :-D

2010-03-02 @ 15:03:19
Postat av: linjes

uff glömmer aldrig när jag bar första gången,i nått obekvämt bärsele,detta var alltså för 11 år sedan

Tror jag bar i över 2 timmar och ja jag var död efter..

2010-03-02 @ 15:51:13
Postat av: Elin

ja det är inte lätt med alla jävla kläder. jag vill ha vår så jag kan ta promenader med vagnen, den är inte så vintervänlig ;-)

2010-03-02 @ 17:36:00
URL: http://paraflaxdrinken.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

linjes; det är inte selen det är fel på. Jag har en riktig sele, en ergonomisk alltså (Beco butterfly 2). Ingen skitsele av Babybjörn-typ, som väl var det enda som fanns för 11 år sen? :-)



Det som är felet är alla jäkla kläder som är i vägen + att han väger över 10 kilo med kläder på.



Hade det varit sommar hade jag kunnat bära honom hur många timmar som helst i selen (på ryggen).

2010-03-02 @ 17:49:19
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: linjes

Näe men det var fel på selen jag hade,det var det jag ville få fram=)

2010-03-03 @ 07:24:42
Postat av: Jennie edinge

Hej hopp.. Jag e sugen på att köpa en sjal till sonen på 12 veckor och ca6500g.. Vilken hade du satsat på?? Har bb och manduca idag och e nöjd med manducan men tror att bara jag lär mig knyta att jag blir nöjdare med sjal.. Utssendemässigt gillar jag tex looma sino, e det en bra första gångssjal?? Ge mig tips och råd e du snäll!?!?!?! Kram kram

2010-03-03 @ 20:50:51
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Han är ju så pass liten än så jag hade nog satsat på en trikåsjal och då är Looma Sino en av de bästa :-)

2010-03-03 @ 20:53:28
URL: http://beckahbitch.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback