1000 SPÄNN! Woho! tackar! :-D





Idag skickades detta iväg från GratisBio till mig! 500 kronor på Nelly.com och 500 kronor rikspresentkort (står polarn o pyret i beställningen, men de funkar överallt)! Nästa måndag kommer de skicka min biobiljett jag beställde idag och IDAG kom ytterligare en biobiljett med posten! de skickar alltid på måndagar och det kommer alltid fram måndagen efter, perfekt, har funkat felfritt hittills. Nelly-presentkorten går ännu snabbare och kommer per mail.



Jag har dessutom sen tidigare fått sammanlagt 800 kronor i presentkort hos Nelly.com och 150 kronor i rikspresentkort!

...just ja! sa jag att ALLT detta har jag skramlat ihop under MARS MÅNAD! Nära 2500 spänn i presentkort och biobiljetter! ...och då har jag ändå nästan 400 poäng kvar på kontot i skrivandets stund :-)

Nu måste jag såklart tipsa er om att passa på nu före påsk att bli medlemmar, eller ni som redan är medlemmar; skynda in! Det är nämligen påskspecial vilket betyder att man dels får påskägg med i de flesta erbjudandena, alla ägg kläcks sedan på påskafton och i äggen ligger allt mellan 1-2000 poäng!!! Otroligt spännande såklart! Själv har jag redan hunnit samla några ägg :-) Ska bli spännande på påskafton att se vad de innehåller :-)


Leta sådana här ägg :-)

Under själva påsken kommer man dessutom få DUBBLA aktivitetspoäng!

Det är lätt att samla poäng hos GratisBio och det finns många olika sätt. Dels helt gratis som att vara aktiv på sidan, blogga om gratisBio, värva vänner, klicka på länkar och delta i tävlingar. Dels sådant som är nästangratis: tex prova något gratis mot fraktkostnad och slutligen det smartaste: När du ska shoppa på nätet KOLLA FÖRST om företaget finns med hos GratisBio och klicka dig vidare därifrån så får du poäng på ditt köp!

Gå med här (klicka på bilden nedan och bli värvad av mig och få 75 istället för 50 startpoäng):



Allt du behöver göra sen är att samla upp till 200 poäng för att få ditt första presentkort! Ganska enkel match med andra ord eftersom du startar på 75 poäng.


Skriv gärna till mig inne på GratisBio om du vill att jag ska hjälpa dig, guida dig eller ge förslag på bra erbjudanden att tjäna poäng på.


Kommentarer
Postat av: Ariella

Hej!

Grattis!

Kanske ska testa det själv. Är lite skeptisk till sånt men detta verkar ju funka hos dig iaf :D



Kram

2010-03-30 @ 06:35:13
URL: http://busfamiljen.com/wp


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback