Räserbajs

Blir inte klok på Elmers mage! Otroligt tröttsamt. Nu har han haft diarré i 11 dagar :-/ och det luktar riktigt ordentligt av "sjukdom" alltså inte hallontårta...

Jag har iallafall lyckats låta bli att bli orolig över LCH den här gången och försökt se honom som ett vanligt barn men det börjar bli svårt. Nu börjar tankarna snurra om något är galet...

Pratade med sjukvårdsrådgivningen igår eftermiddag och frågade vad jag ska göra så nu ska vi testa lite diet. Dra ner på fibrer och laktos. Ingen välling, ingen gröt, ingen frukt och så köra med pasta, ris, kokta morötter osv istället.

Igår blev det svårt att köra igång direkt när det var lite oplanerat så han fick majsvälling på kvällen som jag hade tänkt. Han dricker inte välling varje dag men när han gör det får han majsvälling.

Men idag ska jag försöka hålla dieten. Hoppas det här ger resultat nu :-/ kommer bli rätt jobbigt att få i honom allt han behöver. Vi ammar knappt längre heller, det är inte ens varje dag och jag har minimal mjölkproduktion. Kanske får jobba upp den igen nu när så mycket ur hans vanliga kost försvinner.

Förrutom diarrén så har han varit subfebril nu igen också.

Min lille skitunge <3

Kommentarer
Postat av: Sigrid

Min Sixtens mage var sån från han var 7 månader tills han var 15 månader. Då helt plötsligt slutade det. Läkaren trodde att det var glutenintolerans, och för att kunna testa om det är det så måste de utsättas för tillräckligt mycket gluten under 2 månader, så vi ökade på gluten och började med ris- och pastavälling och då slutade det och blev bättre! Inte vet jag om det berodde på att vi ökade på gluten, det kan lika gärna ha varit en tillfällighet, men vi vågar inte chansa :)

2010-06-26 @ 13:30:16
URL: http://sigrida.blogg.se/
Postat av: Lejonkvinnan

Jobbigt! Små knattar är oftast inte laktosintoleranta utan det är mjölkproteinet som spökar. (vi är tre i vår familj). Ett råd från mig är att utesluta all mjölkprotein istället, kan ta några veckor innan det blir bättre, och sedan provocera lite försiktigt.



Vad du än provar så hoppas jag att den lille sötnosen kryar på sig snart!!

:)

2010-06-26 @ 14:13:05
URL: http://lejonkvinnan.blogg.se/
Postat av: SaramedM

Jag tänker rota virus, det luktar riktigt riktigt illa och sitter i lääääääänge



Kan det inte vara han åkt på`?

2010-06-26 @ 17:18:24
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Tror inte det är rota. Han är ju inte sjuk, inga kräkningar, har inte haft feber och så är det smet (som koskit) inte vattendiarré :-/

2010-06-26 @ 19:20:02
URL: http://beckahbitch.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback