Öppet svar till L:s mamma

L:s mamma T vill ju inte godkänna mina kommentarer i sin blogg så jag får väl skriva dem här istället:

Jag förstår din ilska och besvikelse över att du gjort fel. Att du ångrar att du inte läste reglerna och därför vill skylla över detta på någon annan. Din bild las upp i bloggen 10 januari och sen skickade du in den till tävling tidigast i mitten/slutet av april. Jag förstår också att du hade kommit till final även med en annan bild. Men i finalen kan det vara avgörande vad man har för bild för i finalen är det en massa spontanröster också och inte bara röstraggning.

Men nu var det inte så att JAG gjorde detta mot dig. Jag skrev om det efter att folk kontaktat MIG. Det var personer som redan hade mailat Vi Föräldrar och sen kontaktade de mig.

Jag bloggade om saken öppet här. Trodde du läste det när du var in till mig förrut idag? Det var lixom ingen hemlighet och jag står för det men när det blev som det blev (fan va trist) så tyckte jag att det var onödigt att folk skulle läsa det här.

Titta på din unge och titta på min. Du kan inte på allvar tro att jag försökt få bort någon slags konkurrens?! Vi har båda två helt vanliga söta pojkar. Jag kan inte se att den ene skulle vara speciellt mycket sötare än den andre? Det är helt alldagliga bebisar.

Ja, jag är Elmers mamma och förväntas tycka att han är sötast i världen men jag fungerar inte så. Jag tycker att han är enormt söt och charmig men jag har inga problem med att se om andra barn är sötare. Din pojk är inte sötare, han är precis likvärdig Elmer i mina ögon.

Den långhåriga 9-månaders flickan i finalen däremot Nellie tror jag hon hette. Ojoj där har vi en riktigt söt bebis som verkligen inte bara är alldaglig!

SÅ tycker jag så nej, jag har verkligen inte försökt sätta dit dig. Eller försökt öka Elmers chanser.

Det jag skrivit till dig senaste dygnet är helt uppriktigt. Jag hittade din blogg för ett år sen redan och tyckte att dxet var kul att båda hade en 0707-son och väntade en 0909-bebis. Jag hade mer än gärna träffat er i helgen!


Kommentarer
Postat av: Alexandra Harjula Gad

Bra skrivet! Hoppas bara att hon förstår vad du menar och hur du tänker! Kram

2010-06-04 @ 00:35:38
Postat av: Anonym

Hej Beckah - jag har egentligen ingen kommentar till ditt inlägg men är nyfiken på bilderna du talatr om - alltså de som röstats fram - var kan jag se dem? Själv röstade jag på de ovanliga barnen och de ovanliga bilderna - och vill gärna se om någon av dem kom med!

2010-06-04 @ 07:37:15
Postat av: Lina

Ja, Nellie är verkligen hur gullig som helst.

2010-06-04 @ 07:54:04
URL: http://pupplina.blogg.se/
Postat av: Malla

Hej där! Den långhåriga sötnosen är min dotter :D

Vad roligt att ni också kom vidare, jag har försökt spana runt för att se om det är ngn annan bloggare som gick vidare men inte hittat - förrän nu!

Då kanske vi springer på varann :)

Stort lycka till!

/Malla

2010-06-04 @ 08:46:59
URL: http://www.monstermalla.se
Postat av: Linda W

Det är en tävling och det finns regler. Otroligt trist att komma till finalen och bli diskad :( för det antar jag att hon blev. usch vilken besvikelse.

Naturligtvis måste det kännas som att du Beckah har "skvallrat" iom att du la ut det på bloggen, så bra att du skriver detta för att klara upp. Det finns ju en hel del "nätpoliser" där ute som mejlar kors och tvärs ändå.

Håller med om den långhåriga flickan, hon är hur söt som helst. Men jag röstade på Elmer iaf ;)

2010-06-04 @ 09:01:47
URL: http://lindalake-wallberg.blogspot.com/
Postat av: Mickan

Kommer det bli catfight i Sthlm? =)

2010-06-04 @ 09:03:10
Postat av: Anonym

Fast du har ju utnyttjat situationen och dragit nytta av att någon annan "fuskat" genom att skriva om det på din blogg. Visst, det är andra som påtalat fusket men du har ju ändå gjort ett val att blogga om det.



Jag undrar hur långt du är beredd att gå för att vinna denna tävlingen? Bara en sån sak som att ens överväga att sitta på Göteborgs Central en hel natt..... Jesus!!

2010-06-04 @ 09:05:28
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Men snälla lilla Nalle Puh!



Nu bloggade jag ju om det för att reda ut kring min egen bild också och nej jag skulle aldrig sitta på stationen från mitt i natten. Du är rätt lustig som tog det som något jag övervägde!



Om jag skriver "Lika bra att jag går och hänger mig" (något jag mycket väl skulle kunna kläcka ur mig ibland) tror du då att jag på allvar överväger att göra det då? :-D 'LOL'

2010-06-04 @ 09:08:19
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Jonathan

Patetisk är vad du är. Inte undra på att du är Singel med 563barn måste ligga löst.

2010-06-04 @ 10:37:16


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback