Ett trevligt samtal

Det hade blivit lite missförstånd. Eftersom jag inte vågat uttrycka att jag tycker det är för krångligt så hade Vi Föräldrar inte förstått det men nu är det utrett för självklart hjälper de till att lösa det så HELA resan blir bra på alla sätt.

Gud så skönt! Ja, jag vet att jag är ovanligt "svår" med sånt här och jag vågar inte fixa och greja och säga till och hur ska folk då kunna veta? Lite svårt att gissa sig till allt. Det var ju aldrig deras avsikt att göra det krångligt förstås.

I vilket fall så tror jag att allt är löst ändå nu. Underbara Willvin-Petra tar hand om mig när jag kommer till Stockholm <3 och jag tror att M kommer skjutsa i morgon bitti till Gbg. Han har inte sagt ja än men jag hoppas. Annars kollar jag upp något annat sätt (lustig detalj: det var en som skrev en kommentar och på allvar trodde att jag skulle utsätta Elmer för att sitta på stationen hela natten hahaha).

Den där "andra bloggmamman" som åkte ur tävlingen med sin för gamla bild gör verkligen allt för att skylla ifrån sig på alla andra. Svartmålar mig och mina vänner i sin blogg och hänger ut med namn och allt (borttaget nu). Jisses lixom! Bättre lycka nästa gång tjejen, läs reglerna. Skittråkigt att det blev så här, jag förstår din besvikelse, ilska och ångest men den enda som rår för detta är du själv. INGEN annan har gjort något fel i det här.

Nog om den saken, jag behöver inte skänka bort extra läsare till hennes blogg...



Kommentarer
Postat av: Lindet

Bra att det löser sig!

Jag hoppas ni får en trevlig helg!!



"Den andra bloggaren"s inlägg med er diskussion tycker jag var jäkligt onödig. Att hänga ut ditt och dina vänners namn i sin blogg känns inte rätt.



Och som jag skrev till henne också, hon har bara sig själv att skylla. Man får ta och läsa reglerna ordentligt. Det trodde jag alla gjorde nu förtiden då det ofta är massa små detaljer man måste tänka på. Det är bara hon själv som gjort att hon blivit diskad. Säkert surt, men thats life!



Men åk nu och gör huvudstaden;)



Kram

2010-06-04 @ 10:54:05
URL: http://lindet.blogg.se/
Postat av: Petra

tuff-tuff-tåg - ses imorrn ;-)

2010-06-04 @ 11:03:10
URL: http://www.willvindesign.se/blog/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback