Läkarbesök

Lite bättre nu. För mig alltså, Elmer mår egentligen sämre för hans feber har stigit.

Så fort tempen slog över på feber i eftermiddags (38,1) så kunde jag inte hålla mig längre utan ringde barndagvården i Borås. Clownläkaren hade gått för dagen så sköterskan föreslog att jag skulle söka akut med Elmer om jag var orolig, alltså så som med vanliga barn annars skulle jag ringa imorgon för då är nog provet färdigt också så jag kunde få det resultatet samtidigt.

Så jag väntade ett slag men gnälliga Elmer gjorde mig nojig så jag ringde sjukvårdsrådgivningen och förklarade allt *pust* och hon ordnade en tid här på jouren i Skene eftersom det kunde vara värt att kolla upp hans öron för säkerhets skull.

Kom dit och var först där så läkaren hade gott om tid. Jag fick förklara allt igen och då sa han att han nog inte vågar behandla med antibiotika oavsett Elmer har en öi eller inte med tanke på hans mage + hans diagnoser. Hmm... fast det kan jag iofs förstå. Men sen kollade läkaren i öronen och det såg ut som för två veckor sen. Dvs antagligen lite öronkatarr på ena sidan fortfarande, fint på andra sidan. Skönt. Tror jag. Men då beror febern på något annat. Förhoppningsvis typ en liten förkylning och inte för magen.

Jag bad om snabbsänka också för jag gissade att det kunde lugna mig och det hade jag rätt i för den låg på 8 :-) visserligen säger inte det så mycket (inte speciellt givande att kolla snabbsänka typ 3 timmar efter man över huvudtaget fått feber). Alvin hade 8 i april och någon timme senare var vi ner igen och då hade han 15 och en öroninflammation.

Elmer ansträngde sig och var på riktigt bra humör när vi var där ikväll. Det var så jobbigt att han slocknade som en stock i samma sekund vi kom ut i väntrummet igen :-) När vi kom hem hade febern gått upp till 39,0 så nu har han fått alvedon. Han har inte fått det innan eftersom han skulle till läkaren.

Jag känner mig nöjd. Öronen ser "bra" ut och han hade åtminstone nu en normal snabbsänka. Nu behöver jag inte oroa mig för något akut och kan koncentrera mig på det här långtidsproblemet med magen. Han har dessutom fått en annan grej som är väldigt LCH-typiskt men jag tar det vid ett senare tillfälle för jag måste kolla först.

Kommentarer
Postat av: Thile

Håper dere får en lugn kveld og natt.

Tanker og klem fra meg <3

2010-07-13 @ 21:05:15


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback