Ute och rastar småkillarna. Trodde Elmer s...

foto0741 (MMS)

Ute och rastar småkillarna. Trodde Elmer stoppade en pinne i munnen men det var en sandig ihoptorkad kattbajskorv! Fy fans Jävla katter!


Kommentarer
Postat av: Ume-Carin

Men uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusch.

2010-07-05 @ 15:38:31
Postat av: Bodil

Bläää, utekatter i tätbebyggt område är VIDRIGT!

2010-07-05 @ 15:49:16
URL: http://enmynta.blogg.se/
Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar

Blääääää!

2010-07-05 @ 16:17:03
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: Jag

håll koll på dina barn så att dem inte stoppar i sig pinnar eller bajs i munnen! Eh va?? trodde det var en pinne får han har det i munnen för dig eller vad?

Tycker folk är så jäkla överdrivna, vaddå SLÄNG kattskiten, big deal?????



DEt är inte bara vi människor som ska finnas och över leva, vi människor ska inte utrota andra arter, usch för människor som inte har överseende, ha koll på era ungar!

OM ni visste hur många av era barn som plågar katter och djur och det är det inte många som bryr sig om för det var ju "bara" en katt det tycker jag är 100 ggr värre! Jag såg ju bara vad du lät din Elmer göra som du visade på kort han ville klappa eller vad? tyckte det inte alls var hälsosamt för katten han höll ju stenhårt det tyckte du Rebeckah var gulligt och sött och fotade istället för att ta bort honom från katten, så små SKA INTE vara nära katter, det borde du förstå! Så hårdhänta som dem är, för det bli djurplågeri!

Människor förstör så jäkla mycket mer än vad djuren gör, dem verkligen förstör det kan man inte påstå om katter som faktiskt gör sina behov, varför sätter ni inte över en presenning så kan dem inte gå på lådan!!!!!!! Lösningen är inte att eliminera utan att komma på lösningar så att djur och människor kan vara på samma ställen, idioti är allt annat! Usch för människans sjuka sätt att skjuta katter pga att Många tycker att det är jobbigt att dem går utanför deras fönster.

Vet dessutom MÅNGA barn som är i åldern 3 och uppåt som oxå skiter ute i sandlådan, så uppför sig era barn när ni inte ser! Vad ska man göra då?

2010-07-05 @ 17:05:58
Postat av: Jag igen!

jo föresten låt katten vara så långt människor som möjligt för deras skull! Har ni tänkt på det att det vore det bästa för dem och inte bara för er!

2010-07-05 @ 17:09:09
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

HAHAHAHAHA signaturen "Jag" ASG du gjorde min dag! Vilken hög med bullshit :-D



Jag tycker det är värre att min son äter upp en kattbajs än att man sparkar huvudet av katt :-) bara så du vet.

2010-07-05 @ 17:44:12
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Cecilia

Det är väl snarare kattägarna som får se efter sina katter, katten går ju bara på instinkt, gör det ju liksom inte för att jävlas. Men jag håller med, kattskit i sandlåda är inte trevligt.

2010-07-05 @ 17:47:07
Postat av: Cecilia

Fast vänta nu, varför skulle man sparka huvudet av katten?

2010-07-05 @ 17:50:55
Postat av: Tania

Vi har sand som är okattvänlig i våra sandlådor. Jag har aldrig hittat skit i låddorna här i lekparken.

2010-07-05 @ 17:51:30
URL: http://takenine.blogg.se/
Postat av: anna

Du börjar spåra ur på riktigt, vadå sparka huvudet av en katt? Det är inte värre att din son äter skit än att en katt blir sparkad i huvudet. Hur mår du egentligen? Skärpning, passa din unge bättre.

2010-07-05 @ 18:38:27
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Klart man inte ska sparka på katter, vem har sagt det? det var ett svar till "jag" som var den som tog upp djurplågeri i en jämförelse.

2010-07-05 @ 18:57:04
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Anonym

Har du aldrig funderat på att söka filmrollen till "handen som gungar vaggan"?

2010-07-05 @ 19:54:13
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Verkar lite idiotiskt att söka en roll i en film som redan är gjord, tycker du inte?

2010-07-05 @ 20:00:41
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: anna

Du skrev "Jag tycker det är värre att min son äter upp en kattbajs än att man sparkar huvudet av katt :-) bara så du vet." Det tycker jag var en ganska sjuk kommentar av dig. Det är mitt svar till dig.

2010-07-05 @ 20:37:57
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Ja det är ju valfritt att tycka. jag vill bara få fram att jag tycker att ett enda av mina barn är en miljard gånger mer värd än all världens katter tillsammans.

2010-07-05 @ 20:39:46
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Peka

Men att folk orkar..

Jag tänkte bara fråga vad det är för snygga byxor sötElmer har på sig?

2010-07-05 @ 21:08:13
URL: http://pekasrosa.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Byxorna är muddjeans från GeKås :-)

2010-07-05 @ 21:09:37
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Helena

Katter är vidriga djur! Luktar illa gör dem med. katt skit i sandlådan Urk!!!

2010-07-05 @ 21:10:01
URL: http://helenaekberg.blogg.se/
Postat av: A

god kväll! (:

2010-07-05 @ 21:37:47
URL: http://annnaaah.blogg.se/
Postat av: Carin i Umeå

Shit vad mycket tjafs det blev av det?!

Väldigt äckligt med kattkiss och bajs i sandlådor, och det är verkligen inte okej. I min värld finns det inte ens att släppa ut katter i bostadsområdet. På landet funkar ju finfint, men där det bor folk bor det idioter som 'sparkar huvudet av katter' ;) Och eftersom katter inte tänker på att det är ofräscht att kissa i sandlådor så är det ett bra alternativ i deras huvud, precis som kattlådan inne.

Viktigt: kattsele eller inhägnad uteplats/balkong. Funkar hur bra som helst.

En liten tanke som kan vara intressant att överväga är att skippa jämförelsen mellan människa och djur. Det kommer aldrig att bli en rättvis diskussion och antagligen är ens eget kött och blod viktigare än det som inte är det. Som stor djurvän tycker jag dock att det är jävligt onödigt uttryckt, katter är jävligt utsatta.

Men det är barn med. I sandlådan. Hmm. There you go. Kanske inte kan jämföras eftersom katters liv står på spel på ett annat sätt utomhus, sällan nystas det i en död katts bortgång... mmm, som sagt. Stek hela diskussionen. Om något så upprör detta ju alla parter. Man kan aldrig nånsin jämföra två så olika varelser och dess rättigheter. Ingen kan någonsin påstå att djuren behandlas okej i samhället.

2010-07-06 @ 00:30:27
Postat av: Cecilia

Helena: Jag tycker folk som slänger ur sig sådana kommentarer att katter är vidriga är just vidriga, jag är övertygad om att det inte luktar jordgubbar när du skiter heller, katter är DJUR, djur tänker inte att "å fan vad vidrig jag är nu som skiter här där barnen leker". Än en gång: det är ägarnas ansvar!!

2010-07-06 @ 09:22:46
Postat av: daniella

man ska inte tro så mycket.. kolla till din son mer =) ett tips.

2010-07-06 @ 10:31:56
URL: http://mydaniella.blogg.se/
Postat av: Josefin

Det ÄR, som flera andra har sagt, ägarnas ansvar att hålla koll på sina katter! När det ligger kattskit i hela sandlådan är det inte lätt att se vad som är sten eller vad som är kattskit. Min dotter satt och plockade upp nånting igår och la i sin hand, något som jag tyckte såg ut som sten men eftersom jag vet att det finns så mycket kattskit i sandlådorna gick jag fort fram till henne och tittade var det va och självklart ver det kattskit...så äckligt. Jag tycker det är ansvarslöst av ägarna till katterna att inte ha kattlåda inne för att "katterna kan ju göra sina behov ute i barnens sandlådor". Man kan också skaffa sele eller helt enkelt ha katterna som innekatter. Bor man på landet är det en annan sak.

Att ha sand som inte är kattvänlig i sandlådorna låter som ett bra alternativ det också. MEN då är det ju frågan om de lägger ut pengar på att byta all sand i alla många sandlådor som vi har här eller om de hellre försöker se till så att kattägarna tar sitt ansvar.

Tro inte att jag inte tycker om katter för det gör jag. Jag har själv haft katt men jag hade henne inomhus och en av anledningarna var just detta att de gör sina behov i sandlådan när de är ute.

2010-07-06 @ 11:10:26
Postat av: Barbro

Nu måste du avmaska Elmer!! Utekatter har alltid mask, mer eller mindre. Har han haft en bajskorv i munnen har han fått små ägg i sig.

Helst ska du avmaska Alvin och Viktor och dig själv också då man alltid brukar göra det på alla.

Var även observant på när Elmer sedan kräker upp levande maskar på golvet så inte Alvin och Viktor kommer och äter upp dessa spyor. Då blir även dom smittade.



Så länge du inte äger din egen sandlåda och täcker över den när du inte använder den så får du räkna med att där är kattskit.

Säger som de flesta andra här inne, håll bättre koll på din unge!

Vad gjorde du undertiden? Bloggade? Vad är din ursäkt till att du missade när din unge blev masksmittad?

2010-07-06 @ 13:31:14
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Barbro din nolla hahaha :-D du är väl för härlig!



1. Katter kan inte smittas med den mask som människor kan drabbas av (de kan bära ägg i pälsen, det är allt).



2. Människor kan inte smittas av den mask som katter kan drabbas av.



3. Alla katter har INTE mask.



4. Om man drabbas av mask så kräks man inte upp maskar LOL masken kommer till magen som ägg, kläcks och håller till i ändtarmen. Lycka till att spy upp något ur ändtarmen, om du lyckas tycker jag hemskt synd om dig! Måste smaka typ ....ja bajs.



Välkommen åter med nya spännande och idiotiska kommentarer :-)

2010-07-06 @ 13:36:50
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Barbro

Man upphör aldrig att förvånas av dig...

Ofta har du väldigt dålig koll på saker men låtsas av någon anledning att du vet vad du pratar om. Pinsamt för dig dock när någon kan mer om dig i ett ämne. Att du aldrig lär dig. Tacka och ta emot tipsen istället för att käfta emot som en ouppfostrad snorunge.



1. ALLA utekatter har mask, mer eller mindre.

2. Får du tillräckligt med mask i magen börjar du kräka upp det.

3 .Det gör man även efter att man fått avmaskningstablett.

4. Och visst kan det smitta till människor.



Svara även på frågan som du undviker, vad gjorde DU när DIN unge åt bBAJSKORVAR i sandlådan? VAD var viktigare än din unge vid det tillfället?



Nu är det bara att invänta din hejarklack som slickar din anal så ren att du sparar in på toalettpapper varje månad.

2010-07-06 @ 14:01:29
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Det är extremt ovanligt att katter smittar människor med sin mask så det räknar jag inte ens som en risk.



Om du läser så ser du också att det var en gammal ihoptorkad och sandig bajskorv. Ägg överlever inte i en sån.



Människor kräks INTE av mask. Katter kan göra det, ja!



Man kräks absolut inte heller av avmaskningstabletter!



Vad jag gjorde? jag satt bredvid och tittade på honom. han plockade upp en pinne, vilket är helt okej för mig att han leker med pinnar. Sekunden senare stoppade han pinnen i munnen och jag tog genast bort den och såg att det inte var en pinne.



HUR SÅ?

2010-07-06 @ 14:09:17
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Lisen

Sparka huvudet av en katt? Jaså det tycker du?

Vidriga människa.

2010-07-06 @ 14:56:42
Postat av: anna

ja det är ju valfritt att tycka. jag vill bara få fram att jag tycker att ett enda av mina barn är en miljard gånger mer värd än all världens katter tillsammans



Ja det fattar jag väl att du tycker. Jag tycker min son är viktigare än alla djur i världen också, trots att jag älskar djur och själv har flera. Det som jag tyckte va sjuk va att du tycker det är värre att Elmer stoppar kattskit i munnen än att sparka huvudet av en katt. Det tycker fan inte jag. Tycker du det seriöst, så borde du nog söka hjälp för dom tankarna också.

2010-07-06 @ 18:22:38
Postat av: Sandra

Jag måste bara säga att jag blev väldigt full i skratt av signaturen barbro, själv har jag 4 utekatter på mellan 2 och 8 år och EN enda gång har EN av fyra haft mask. Så nej utekatter har inte så gott som alltid mask och Beckah du har så rätt i dina påståenden till skillnad från Barbro. Var bara tvungen och lämna en rad :)

2010-07-17 @ 06:46:16


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback