Småbarnsföräldrar och trötthet

Aha! Nu vet jag varför alla småbarnsföräldrar är så trötta! Jag har inte riktigt hajat det där innan men nu har poletten trillat ner ;-) Jag har listat ut vad felet är nämligen.

När jag går och lägger mig seeent (vilket jag brukar göra) så somnar jag och sover som en sten de typ 5 timmarna jag får. Nu i två dagar i rad har jag lagt mig i tid och då har jag inte varit tillräckligt trött. Jag har sovit skitdåligt, vaknat vid minsta rörelse barnen gör, legat och vänt mig och vridit mig, fått ont i ryggen osv.

Hm...skumt! Men det måste vara så, det måste vara det som är felet, att folk lägger sig för tidigt ;-)

Eller kanske inte, jag vet inte. Det kanske bara är en slump :-P men jag kan förstå att vissa tycker samsovning är jobbigt om de har sådana här nätter som jag haft de två sista nätterna.

Nu ska jag dricka kaffe och om ett par timmar bär det av till Borås och sjukhuset med barnen. Lite jobbigt att ha med Alvin men det finns inte så många andra lösningar så det får bli så. Hoppas det går bra att sitta och prata om Elmer ändå.

Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Linda W

haha, ja lägger jag mig i tid är jag ännu tröttare än vad jag brukar vara. Jag sover också hårt, fast jag vaknar när tösen vill ha sin välling. Lägger jag mig tidigt blir jag väckt av att sonen ska kissa och vaknar av andra? anledningar. ont i kroppen och trött hela dagen. Fast en timmes extra sömn hade inte skadat...

Kanske är en vanesak? kroppen är van att maximera sömnen så när man ligger länge blir det knas. eller nåt

2010-07-29 @ 10:32:37
URL: http://blogg.volatile.se
Postat av: Maria

Jag tror du slog huvet på spiken! Jag har precis samma erfarenhet. Hellre sova effektivt 01-06 än att sova 22-07 med flera uppvaknanden. Man blir SÅ mycket piggare.

2010-07-29 @ 11:06:14
URL: http://maskeradekamelen.blogspot.com
Postat av: Fia

Hade jag sovit bara fem timmar hade mitt hjärta reagerat kraftigt med hjärtklappningar, rusningar och extraslag. Jag fixar inte att sova mindre än 8h....då är jag förstörd som människa. Men att sova dåligt i 8h är ju inte samma sak som att sova djupt i 5 h. Tror att fallet med dig är för att du vant dig vid att somna sent och bara sova fem timmar, det kan ta tid för kroppen att ställa om sig.....men fattar inte hur du kan må bra av att bara sova 5h, men det är ju bra, ingen stress över att inte få sova 8h iaf ;)

2010-07-29 @ 11:19:52
Postat av: Elin i Malmö

hehe, har du också läst aftonbladet? :-)

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article7543033.ab

Jag längtar till Malte slutar vaknat kl 04-05 eftersom jag sällan går o lägger mig tidigare än 01-02.

2010-07-30 @ 15:46:47


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback