Skit i det då för fan!

Skulle iväg och lämna blodprov idag för att bli blodgivare och benmärgsdonator men min syster som lovat att hon skulle passa barnen under tiden tyckte det var viktigare att åka och bada i havet än att vara med och hjälpa till med det viktiga att RÄDDA LIV. Det är till att veta hur man prioriterar minsann...

Är det NÅGON häromkring som kan passa barn vid 13-tiden?!





Ja, man kan ta med barnen och ja jag kommer ta med dem om ingen passar dem men det är förjävla jobbigt att ha med två småbarn. Dels ska det fyllas i papper och pratas och dels ska de ta prov och jag är stickrädd och vill inte känna stress och inte så himla kul för ungarna att titta på heller...

Kommentarer
Postat av: Linda

Men med tanke på att du rädda liv så kan du väl offra dig att ta med barnen såklart. Sluta gnäll nu så farligt är det väl inte.

2010-07-28 @ 11:08:26
Postat av: Karolina

Alltid nån idiot som ska svara!!! Jag vill inte ha med mina barn i stressade situatiioner. Kan inte Therese passa barnen hemma hos dig, Beckah?

2010-07-28 @ 11:23:37
URL: http://karolina82.bloggplatsen.se
Postat av: Annelie

Såå tråkigt när löften sviks, stora som små!

2010-07-28 @ 12:58:18
Postat av: Veronica - mamma till Theo

Hoppas de löste sig!

2010-07-28 @ 13:23:48
URL: http://www.virresblogg.blogspot.com/
Postat av: klara

kanske din syster priorerade sig och sina barn istället? det ska väll bli regn framöver, dom kanske ville njuta av solen idag? jag tycker inte att det är fel. försök att vara lite ödmjuk mot dina systrar, du får ju tänka på framtiden. tänk om dom tappar lusten att passa dina barn nu... =(

2010-07-28 @ 14:48:00
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

hennes barn? HAHAHA hon är barnledig den här veckan och menade att det här är den viktigaste veckan på hela året för henne. när hon SLIPPER sina barn.



Jag passade hennes barn senast nu i lördags för att hon skulle kunna gå iväg och supa fast hon hade barnvecka.



Om någon tappar lusten att passa mina barn för att min syster först lovar och sen inte håller det och det är något så här viktigt så får de väl göra det då.

2010-07-28 @ 15:03:41
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Tina

Nu bor jag alldeles för långt bort, jag bor ju i Norrland så det är för långt att åka. Hade jag bott inom 5 mils radie, då hade jag kommit direkt. Idag hade jag inget annat för mig.



Nu känner visserligen inte dina barn mig, men jag tror inte dom fått men för livet av det, den korta stunden. Om inte annat så har jag kunnat passa dina barn på sjukhuset, så att du fått vara ifred.



Jag hatar när folk sviker. Har man lovat så har man. Det ska vara väldigt viktiga saker innan man bryter ett löfte. Tycker iaf jag.

Nej, det där var väldigt taskigt gjort mot dig tycker jag. Hade det varit mig det handlat om skulle hon aldrig i livet få passa mina barn i framtiden.



Kram Tina

2010-07-28 @ 16:28:41
Postat av: klara

ok, då förstår jag att hon inte ville passa dina barn. synd att hon inte kunde säga det redan från början =( tur iaf att du fick en annan barnvakt.

2010-07-28 @ 21:41:54


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback