Räserfart på ungarna, räserbajs och räsersnabb förlossning.

VILDA BARN!

Badade pojkarna när de kom hem och TRODDE att jag skulle kunna natta dem sen :-P bara att glömma. De är typ höga på socker eller något och inte det minsta trötta.

Jag gjorde ett seriöst försök med Elmer och la mig bredvid honom i sängen och la honom ner så fort han försökte resa sig men ungen blev helt gaaalen och bara skrek och skrek och drack en massa massa vatten. Typ 3 dl :-o ja det är rätt mycket för en så liten tycker jag. Men jag har aldrig testat skriksövning heller.

Sen blev det riktigt roligt. POFF! "badfläckarna" kom och hälsade på! Svaga blekröda fläckar över hela Elmer och till och med den dolda fläcken på överarmen dök upp. Då blev jag nojig. Jag vet ju att "upprördhet" också är en vanlig Mastocytos-trigger så nu är ungen uppe och leker istället. Hua. Läskigt och så jäkla trist! Fatta att ha det att skylla på för att få sin vilja igenom i framtiden :-P

Bajsat har han gjort idag med. 4 gånger räserbajs enligt M. Låter mycket men säger han det så... det var ju en gång redan i morse hemma också dessutom. Jag blir mer och mer övertygad om att det är Mastocytosen som spökar i magen. Väldigt vanligt mastosytossymptom.

Jaja Alvin har helt frivilligt gått och lagt sig nu iallafall och verkar vara på G att slockna och lilleman blir väl trött han med snart.

För 3 år sen låg jag inlagd på förlossningen. Hände typ ingenting trots igångsättningsförsök med gel och sen gick jag och la mig med beskedet att jag skulle få åka hem morgonen efter eftersom inget hänt. Hah! Så blev det ju inte :-) 03:15 natten mot den 5 juli vaknade jag av att det kändes som om någon nöp mig i magen och 05:22 fick jag upp en underbar och skrikandes pojk på bröstet <3 Då hade jag typ knappt hunnit vakna ordentligt :-P

Kommentarer
Postat av: erika ulars

jag tänker gluten, vad tror du om det beckah?

2010-07-04 @ 21:05:12
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Nä känns inte som att det stämmer. Han går upp i vikt, har inte ont i magen och har tolererat gluten förr :-/

2010-07-04 @ 21:16:58
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: sussie

Hoppas magen snart blir bra för lilleman. En bekant till mig, hennes dotter vart gluten- laktos allergisk då hon var 1½ år. Innan dess kunde hon äta allt.. MEN då hon vart de så fick hon JÄTTE ont i magen, sov dåligt och gick ner i vikt. Man tycker ju att Elmer borde ha någon symptom på de isåfall.. tror mer som dig Beckah att Mastocytosen spökar. Hoppas ni finner någon lösning på de hela o att Elmer slipper räääserbajsar..

2010-07-04 @ 22:49:41
URL: http://www.sussiestjerneby.blogspot.com
Postat av: E

Hej! Måste erkänna att jag hade lite svårt för dina inlägg på FL etc under ett tag...men nu har jag börjat följa din blogg och gillar den skarpt. Har själv ett ganska kasst psyke, käkar antidepp etc, och kämpar med vardagen. Du är en inspirationskälla för mig bla av den anledningen att du orkar njuta så av dina barn trots att du mår dåligt. Jag har haft svårt att ta till mig NÅGOT trevligt i livet och bara...tja..velat sova mig igenom tillvaron. Kanske har du redan skrivit om detta, men frågar ändå: har du några konkreta överlevnadstips för vardagen? Ritualer? Handlingsplan? Tankeövningar?

2010-07-05 @ 10:57:39
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

tack E, dina ord värmer!



Hm... mitt sätt att överleva går väl mest ut på att när det är som värst prioritera och bara göra det absolut nödvändigaste men iaf göra det. Typ få mat i barnen, kläder och alltid se till att hålla stenhårt på kvällsrutinerna med bad/tvätt, tandborstning och mys så deras dagar avslutas tryggt och bra även om jag inte mår bra. Att se till att alla sådana saker funkar gör att jag mår bättre och orkar överleva.



Men annars har jag också väldigt svårt att hitta strategier för att överleva faktiskt :-/

2010-07-05 @ 11:11:56
URL: http://beckahbitch.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback