LCH tillbaka i huden?

Vad var det för ny grej jag hittat nu då? Jo en fläck på Elmers huvud. Just nu kan detta vara precis vad som helst. Inklusive "ingenting" så att säga. Jag vet inte. Det enda jag vet är att denna är nytillkommen och precis sådana här fläckar (fast lite större, denna är minimal) hade Elmer några stycken på huvudet som nyfödd. Hans LCH-prickar hade väldigt varierande utseende, speciellt de på huvudet, men som sagt, några såg ut så här. Ganska hårda, bubbliga, ja lite så som mastocytomet ser ut ibland.

Nej, det är väl inget att noja över kanske men ja, jag kommer hålla koll på den här fläcken på huvudet och se vad som händer, självklart. Förhoppningsvis är det bara nån liten grej som försvinner om ett par dagar så slipper jag fundera mer. Men samtidigt har han fått lite andra prickar kring hals och armveck, bara några få och de ser också ut som de i höstas. MEN! de i höstas runt hals och armveck såg å andra sidan ut lite som värmeplitor/virusprickar och just dessa två grejer är det ju väldigt stor risk att Elmer kan ha just nu så det funderar jag inte så himla mycket över för stunden.


Alla tre bilder är av en och samma fläck.




Nu sover iallafall Bellenbus och Alvin med. Febern försvann med Alvedonet :-) skönt! Imorgon får jag veta om han har mask i magen och annars blir det blodprover som nästa steg. Förmodligen nästa vecka, vi får se.

Kommentarer
Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar

Om jag vore dig så skulle jag starta en ny blogg som handlar om Elmers sjukdomar, bara om hans sjukdomar och utvecklingen i hans sjukdomar osv.

Jag tror många som själva har barn/kommer få barn som har dessa sjukdomar skulle uppskatta det. :) Visst du skriver i denna blogg om sjukdomarna osv men i en egen blogg slipper man alla dessa andra inlägg som inte handlar om hans sjukdomar. Ja du fattar vad jag menar hoppas jag. :)



****



Skulle Victor åka den 25 juli till Stockholm? hur länge blir han kvar?

2010-07-14 @ 07:27:28
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Jag vet inte ännu. Jag har inte pratat med Adrian så jag vet varken när Victor ska dit eller hem riktigt :-/



Eventuellt ska han få skjuts av sin gamla stödfamilj som ska bila till Stockholm och vara där en vecka precis vid den tiden.

2010-07-14 @ 08:23:37
URL: http://beckahbitch.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback