Elmers mage...

Knepigaste magen...

Som jag nämnt så har Elmer inte längre diarré. I tisdags bajsade han normalt igen, bara så där, helt plötsligt. Dock bajsade han 4 gånger och samma sak igår, 4 gånger (om inte 5? Minns inte).

Idag har bajsandet fortsatt. SJU gånger! Då menar jag inte pyttebajsningar heller så att det beror på att han inte blir färdig varje gång, för det kan gå ett par timmar emellan och självklart testar jag att potta honom däremellan men det kommer inget. Det hade varit så himla bra för hans stackars hud om han kunde bajsa i pottan istället men det blir bara blöjan hela tiden.

Så nu ser han ut som en Babian i rumpan :-( och skriker av smärta när jag byter blöja fast jag verkligen försöker att vara jätteförsiktig men eftersom det är normalt bajs så sitter det ju fastkletat, det var fördelen med diarrén att det var lätt att tvätta bort utan minsta lilla gnuggande.

Han kändes varm på kvällen så jag tempade och han hade 37,9 (inte för att kvällstemp är särskilt tillförlitligt men ändå). Nu har han hållt på och krånglat med höjd temp, feber, öronkrångel och magkrångel av och till sen i maj.

Nu får det räcka lixom...

Kommentarer
Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar

När du byter på honom gör du det på skötbord eller dylikt?



Om du gör det testa istället att tvätta av honom i duschen. Vi tvättar alltid av Liam i duschen efter han bajsat (ja om vi inte är borta eller på stan osv). Just nu är det mer för att det blev en vanesak efter när Liam hade problem med sin mage, när han hade diarré flera månader. Jaja hur som haver var det bättre (för Liam) än att ta med tvättlapp på det onda som blev av bajseriet.

2010-07-23 @ 06:10:05
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: anna-ett barn på jorden, en ängel i himlen

Lilla rumpan aj aj.En sak är "lustig" hur det skiljer sig med febern mellan Sverige och Åland/Finland. Här tex så säger dom ge alltid något febernedsättande vid 38.5.

När det började gå över 37 kallar vi det stegring. Jag kör alltid mitt race på allmäntillståndet. En del pallar 39 graders feber och märker det knappt. Jag däckar innan 38. tex. Jag har aldrig följt den där "feberregeln" utan kör på hur man ser ut att må och är man typ halvdöd vid 37,5 får man ta en supp eller pill o vila sig, mår man bar ja, då är det jätebra.



Tycker synd om Elmers lilla rumpa, man vet ju själv om man haft värsta "bajsutlösningen" några gånger på en dag hur det kan svida, tänk vad hans rumpa gör ont :-( Hoppas hoppas det blir snart igen. Kram <3

2010-07-23 @ 09:51:07
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Ja allmäntillståndet är viktigast och sen har man ju olika normaltemp också så jag går också på sånt.

2010-07-23 @ 11:01:32
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Matilda

De kan inte va kul och ha diarré får hoppas de blir bättre snart. Ha en trevlig helg

2010-07-23 @ 18:39:59
URL: http://mollekindahl.blogg.se/
Postat av: Nabil

Påminner lite om mig och min mage.

2010-07-25 @ 11:08:01
URL: http://www.farbrornabil.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback