Ungarna då?

Vad har barnen haft för sig då?

Elmer sover mycket och ofta för sin ålder. Typ 4 gånger på dagen och så. Men INTE idag, nej. Vi klev upp vid 9-tiden ungefär och ett par timmar senare tyckte jag att det var dags för Elmer att sova första snutten. Visst somnade han men vaknade igen efter en kvart! klarpigg och ointresserad av att sova.

Vid 14-tiden testade jag igen och samma sak hände; gossen vaknade pigg och jollrig efter en kvart. Sen var han vaken! Tills klockan 19!!! Däå han la sig för natten! Skitkonstig dag, man är lixom van att han ska sova en massa :-)

På fredag ska han till tandläkaren lille killen. Låter ju lite lustigt men det har såklart att göra med hans LCH. fast nu är han ju fin i munnen igen så jag tror inte han kommer behöva gå fler gånger sedan. Däremot är det dags för det vanliga månadsbesöket till barndagvården på sjukhuset nästa vecka. Enkla blodprov.

**

Alvin började dagen med att laga mat i micron. Jag vaknade av att det luktade bränt, hörde att micron var igång och rusade ut i köket och fann Alvins experiment. Han hade lyckats trycka in en stor termoskanna i micron och den hade både smält och smällt. Knasunge! Vilken tur att inget allvarligt hände. Det jobbigaste med en tvååring är att han lika gärna kan få för sig att göra samma sak imorgon igen :-/

Han har varit vild och sprallig och nere hela dagen. Gnällig och uttråkad. Han saknar nog dagis lite grann också. Väääldigt lång tid för en så liten. jag ska nog ringa dagis och fråga om vi får hälsa på en liten stund en dag.


**

Victor hade första dagen i skolan idag efter ledigheten men vi har inte hunnit sitta och prata ännu (han skulle ju få ny lärare) så jag vet inte hur det var. Han pratade ingenting om skolan utan gick ganska snabbt till brottningsträningen istället och kom hem sent, käka, duscha och la sig.

Kommentarer
Postat av: Tania

Hehe.... jag gjorde nåt liknande som Alvin när jag var liten (dock lite äldre). Jag skulle ge mamma och pappa kaffe på sängen så jag tog kaffetermosen (som var halvfull sen dagen innan) och ställde den på spisen och vred på plattan.



Skulle ju bara värma på kaffet lite men det gick ju inte så bra. Syrran kom springandes och stängde av plattan och öppnade alla fönster. Sen vaknade mamma och pappa och städade köket med ett leende på läpparna :-)



Jag skulle rekommendera att ni drar ur sladden till micron ikväll :-)

2010-01-12 @ 07:42:25
Postat av: Lena

hihi vilken busunge, ja tur att inget värre hände! Har en sån busunge hemma med ;)

2010-01-12 @ 07:51:01
Postat av: Elin

sådär håller Hilma också på. Påminner mer och mer om Eddie (gud bevare mig väl) ;-) från det han va 3 mån sov han kanske 30 mins åt gången två gånger om dagen, åt varannan timme. vild som jag vet itne vad nu. hihi.



såna hyss håller Eddie med på. förra veckan gjorde han rökutveckling i köket med att sätta igång spisen där det stod en stekpanna med stekflott i :-o Per va ju hemma, men han satt i soffan. (hade ju aldrig hänt om jag va hemma eftersom jag alltid är i köket vid datorn.hihi)



Hur länge är det planerat att han ska vara hemma från dagis då?

dit och leka en dag är nog ingen dum idé :-)

2010-01-12 @ 10:14:27
URL: http://paraflaxdrinken.blogg.se/
Postat av: Sanna

Undrar bara om du oxå hade graviditetsklåda under dina graviditeter? Väntar nr 3 nu och har fått denna diagnosen (hepatos). Har fött 2 pojkar innan så detta kanske är en liten tös (tror jag) för det är bara under denna graviditeten som jag fått hepatos. Vet du varför man får detta?

2010-01-12 @ 10:57:05
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

man kan få klåda av att levern får jobba för hårt (enkelt förklarat) det finns väl egentligen två huvudvarianter, antingen en allvarligare variant som man kan behöva medicinera för (ursofalk??)för att det är farligt för bebisen annars och så en lättare variant som "bara" är jobbigt. Jag hade den "bara" jobbiga varianten när jag vänmtade Alvin. Levervärdena såg bra ut.

2010-01-12 @ 11:11:16
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Lisa

Tänk om alla barn kunde få ha det så kärleksfull som i familjen Annorlunda. Läste precis på aftonbladet om den hemska mamman som torterade sina 3 barn och fick (enligt mig) ett alldeles för lågt straff. FY, för såna människor!

Frågan bollas till dig Beckah: Tycker du att ALLA har rätt att skaffa barn? Och ta hand om dem?

2010-01-12 @ 11:13:41
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

"Rätt att skaffa barn" tycker jag inte passar. att skaffa barn är ingen rättighet, det är ett privilegium. Har man väl skaffat dem så ska man ta hand om dem. Klarar man inte det ska man få stöd och hjälp av samhället så att man klarar det. I den mån det går.

2010-01-12 @ 11:19:25
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Julia

Ul gick jättebra, har precis uppdaterat med lite bilder :)



Kram

2010-01-12 @ 16:42:03
URL: http://grabbligansmamma.com/
Postat av: Bella

Så har vi det också. C somnar (efter ett tag & en hel del "tröttgnäll") men vaknar efter ca 30 min. Lite drygt.. han blir 4 mån nästa vecka.

2010-01-12 @ 19:13:48
URL: http://grymmabella.blogg.se/
Postat av: froidan

Micron ja, läskiga grejer! Min äldsta son la in en leksaksbil i micron en gång här hemma. Poppade och blixtrade som bara den!! Hade kunnat gå riktigt illa så va tur att man hörde vad han gjorde!

2010-01-13 @ 11:42:34
URL: http://froidans.blogg.se/
Postat av: Tormodlinn

Follow your dreams, you can reach your goals.

2011-02-07 @ 15:10:16
URL: http://tormodlinn.blog16.com


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback