Tjock - tjockare - Beckah

TJOCKA FETA GRIIISEN! :-)

Ja alltså, nu har vågen börjat traska UPPÅT! det är la fel riktning va...

Men det värsta är väl att jag har svårt att bry mig på riktigt fast jag träffar på en tjockis varje gång jag tittar i spegeln. Jaha... men mat och godis är gott!

Fet fet fet. Har fått världens kula, som typ vecka 15 med Elmer eller något... Hade jag inte vetat bättre hade jag trott att jag var gravid igen men som tur är så vet jag bättre. Det är OMÖJLIGT...tror jag.

Mitt nyårslöfte är att...

HAHAHA HELL NO! skulle aldrig falla mig in att avge något nyårslöfte ;-) Never.

Men men det är väl okej att gå upp i vikt runt jul va? *intala mig själv*. Man kanske skulle ta och dra på sig vinterkräksjukan eller något annat effektivt för att gå ner ;-) Nejdå jag skojar bara men däremot funderar jag nästan på allvar att börja träna när jag inte helammar längre (om ett par månader alltså) och lilleman börjat smaska på lite gröt och så.

Sist jag gick och tränade var för 84 år sen ....nästan.

Har du givit något nyårslöfte? Vad lovade du för ett år sedan, hur gick det?

Kommentarer
Postat av: Amaranth

Lovade att inte skaffa fler barn under 2010, ett löfte jag är stensäker på att kunna hålla! :-D Och så ett litet sidolöfte till mig själv att komma i form, är trött på att vara en slapp tjockis som inte orkar med något... Brukar dock inte avge nyårslöften, tycker det är rätt meningslöst.

2010-01-02 @ 01:42:53
Postat av: Linda

Friskis och svettis gick jag på bebisgympan. Köpte en joggingvagn och började smått när min Miranda var drygt 3 månader och ökade sedan på. Hm..att helamma är ingen ursäkt. Promenader duger utmärkt och kostomläggning såklart. Nu är träningen en ventil och min egna tid. Jag har oxå tre. 11 4 och 8 månader. Helammar fortfarande men pumpar ut och lämnar över till maken två ggr i veckan så jag kan träna. Jag tar även promenader med baby björn fungerar utmärkt i kanske tre månader till..kanske längre för min tös är liten och väger runt 6.5 kilo. Inte lätt..men går om man vill. Att passera 70 strecket är inte kul. Jag låg runt 76 kilo 2 månader efter förlossning. Nu nere på 57 som är lagom till mina 1.66cm. Trodde aldrig min mage skulle dra ihop sig efter tredje barnet. Fick min fasta mage men det är värre med tuttarna. Funderar starkt på att hänga upp dem med en operation så småningom. Som sagt skippa nyårslöften och sätt upp små mål istället. Kämpa kämpa...

2010-01-02 @ 02:00:23
Postat av: hanna

inga nyårslöften här inte... men träna vill jag men svårt mikael jobbar å e hemma 18.30 sen tränar han varannan dag m.. å så e det svårt för han å ha Alvin själv då han nästan bara vill va hos mig... bad habbit.. men min fria tid kommer tids nog å då blir det gym...ja om ingen ger mig en magplastik i present hahaha:P

2010-01-02 @ 08:42:46
URL: http://www.knasgravid.blogspot.com
Postat av: Fröken glas

Jag gav inga löften förra året. I år har jag lovat mig själv att ta hand om mig, psykiskt och mentalt :)

2010-01-02 @ 09:21:00
URL: http://frokenglastankar.blogg.se/
Postat av: Trollis

Puss sötaste. Jag gillar dig precis som du är!

God fortsättning! Avger inga löften...

2010-01-02 @ 09:29:38
URL: http://www.thinki.se
Postat av: Helena med Eskil

Jag ger aldrig nyårslöften... Gillar inte grejen! Däremot är jag också sugen på (eller är i behov av) att träna men det lär ju dröja... ;-)

2010-01-02 @ 09:46:29
Postat av: Linda (Lia o bäbisen)

Gav inget löfte förra året, men i år ger jag ett löfte som mest innefattar min dotter:

Mitt löfte är att Elise ska titta mindre på tv, och detta trots att vi får en liten till till sommaren. =) Då är det förhoppningsvis fint väder så vi kan vara ute, annars kan jag tänka mig att tv:n är bra o ha då...

2010-01-02 @ 10:37:04
Postat av: jennie edinge

här e en tjockis gris till, varit "jätteduktig" o redan tappat allt utom 1kg sedan inskrivningen, sonen snart 6 vecvkor.. Men den jävla degklumpen till mage gör att jag ser tjockare ut pga alla valkar osv syns direkt genom tröjorna- hatar det.. jag e inte smal från bölrjan, utan normal", men vill gå ner 8 kg(o väga vad jag gjorde när vi gifte oss, innan 2 barn och en jäkla massa mamma fikor, sabbade kroppen typ)..

jag ger inte nyårs löften för jag vet att jag har så jäkla dålig självdiceplin att funkar det inte resten av året, funkar det fasiken inte för att det e nyår..



ps; du e inte en tjock gris, du e du, helt enkelt och det e inte fy skam det heller:-)

2010-01-02 @ 11:11:44
Postat av: Johanna ♥ Blivande tvåbarnsmamma

Avger aldrig nyprslöften.

Mer nyårsförsök.

Förra nyåret var mitt försök att gå ner i vikt under 2009, lyckades gå ner 30kg så är nöjd med de försöket. :)

I år ska jag försöka bearbeta mitt psyke och fortsätta leva hälsosamt (på mitt viss, för svulla gör jag gott, men inte som förr).

2010-01-02 @ 11:21:24
URL: http://salkert.se
Postat av: thile

Nei, ingen nyårslöften.

Det lyder bra du begynner trena om noen måneder;)

Jeg skal, hur enkelt som helst!!! eta mindre i 2010!

Man kommer inn i en ond cirkel,bare litt, ikke så farlig...ja, du vet. Jeg skal ihvertfall forsøke...

Stå på vennen :o)



2010-01-02 @ 11:38:50
Postat av: jannike

för ett år sen lova jag inget. Nu har jag lovat att gå ner mina sista gravkilo, vilket är 10kg ungefär

2010-01-02 @ 11:44:05
URL: http://jannikejarlbrink.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Linda; jo för MIg är helamning en ursäkt för MIN kropp funkar inte att producera mjölk om jag inte äter som en häst och vräker i mig socker. Sjukt men ja så är det.



I babybjörn skulle jag aldrig bära. jag vill inte att Elmer hänger på en tråd i skrevet (som BB är utformad) eller att jag förstör ryggen bara för att gå ner lite. Men i en riktig sele, så visst :-)



**



Johanna; hahaha 30 kilo är ett JÄVLIGT bra försök, ja :-)

2010-01-02 @ 11:49:30
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Åsa

Jag brukar undra vem den där tjocka bruden är som syns när jag går förbi en spegel :-)

Jag börjar inte gå ner i vikt förrän jag slutar amma,så har det varit med mina tre tidigare barn så det lär bli så nu med. Thor är 1 år (fyllde 31/12) och jag kommer att amma minst 6 mån till så jag får väll satsa på att sitta i vassen i sommar oxå ;-).

Ska börja simma en gång i veckan nu när jag börjar jobba i februari. Nyårslöfte: Jag lovar att äta choklad minst en gång i veckan :-)

2010-01-02 @ 11:58:08
Postat av: Pauline

jag har med gått upp nu i jul.....Funderade med på en kräksjuka...så du är inte så onormal...men pierre sa att om ett par dagar så har vi fixat detta gumman....så jag intalar mig att det gått bort om ett par dagar...hmmmm....jaja..träna...nej tack...orka....men jag ska gå på vattengympa...det e skoj...kram kram

2010-01-02 @ 12:13:40
Postat av: Becca

Jag var ute och promenerade timvis när jag helammade. Här är vagnen bra, annars kan man inte röra sig lika bra. Efter ett tag kunde jag gå riktigt raskt. Med musik i öronen blir det inte så tråkigt =) Dessutom åt jag INGET godis eller godisliknande under säkert 6 mån, pizza väntade i 9 mån. Jag kallades lätt för manisk men vafan går man upp 30 kg som jag gjorde så får man ju jobba lite ;-) Lycka till!

2010-01-02 @ 16:37:15
URL: http://[email protected]
Postat av: Anonym

Du är inte ensam... här finns en tjockis till. Har 3 barn, yngsta 1½ år men vågen har börjat peka uppåt och nej, jag är inte på smällen igen. Ser däremot gravid ut men vad gör man? Har varken tid eller råd att träna på gym. Raska promenader funkar inte heller i kylan och halkan. Men jag mår bra och är frisk. Barnen likaså, det är viktigare än vikten.

2010-01-02 @ 18:36:47
Postat av: Anonym

Du är inte ensam... här finns en tjockis till. Har 3 barn, yngsta 1½ år men vågen har börjat peka uppåt och nej, jag är inte på smällen igen. Ser däremot gravid ut men vad gör man? Har varken tid eller råd att träna på gym. Raska promenader funkar inte heller i kylan och halkan. Men jag mår bra och är frisk. Barnen likaså, det är viktigare än vikten.

2010-01-02 @ 18:37:00
Postat av: Jennie edinge

E det inte lite ledsamt att de flesta inläggen handlar om viktnedgång??? Tycker att vårt nyårslöfte ska vara va nöjd över att vi e just vi..

2010-01-02 @ 19:54:51
Postat av: Åsa

Uschja, jag känner så väl igen mig... jag fick tvillingar för hela tre år sen och har gått UPP 5 kg efter det! Inget kul alls... men jag hoppas fortfarande på förändring, för i grund och botten har jag bra karaktär. Men har, trots det, svårt att stå emot sötsaker. Tack för en innehållsrik blogg.

2010-01-02 @ 22:19:58
Postat av: Jessica-tre killar och en tjej

Nyårslöften är till för att brytas, så jag sätter upp MÅL istället. Målet för 2010 är att få mer struktur på mitt liv. Almanacka och timdagbok är mina bästisar ;D

Det börjar sisådär, eftersom vi flyttar imorgon, och struktur känns rätt så avlägset när det gäller den här flytten.. Saker överallt, energi kan vi inte stava till, och tja, det är vinter, mörkt och kallt. MEN. När väl alla möbler är på plats och Tim och jag får vara i vår stoora härliga femrummare och plocka upp saker medan sambon skruvar ihop skötbord, säng och en massa annat som ska micklas med, då tror jag att det kommer att infinna sig en viss stämning ändå, som ger lite energi!

Och sen är det ju världens läge att börja om när det BÅDE är nytt år och man flyttar..



Förra året lovade jag bara att vara lite bitchigare, och det höll jag med råge :o)



2010-01-03 @ 22:42:06
URL: http://tremoten.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback