Mat och tandborstning

Just ja! Måste ju köpa en tandborde till ellebellen nu ju! Det har jag glömt *s*.

Han har börjat äta en hel del gröt på kvällen ...jag skulle nog till och med kalla det massor! Det började som en liten oskyldig smakis men har ökat i mängd för varje dag... igår gav jag honom gröt gjord på 125 ml vatten + grötpulver. Han hade lätt kunnat äta mer såg jag så idag tänkte jag att han skulle få äta så mycket han ville och gjorde i ordning gröt på 1,5 dl vatten + pulver. Ungen åt och åt och åt. Sen var det SLUT i skålen :-o Jahapps...? Fast då var han verkligen proppmätt. En halvtimme senare när jag skulle lägga honom för natten så ammade han lite mindre än vanligt. Nu sover han som en stock.

Mitt på dagen får han också lite fast föda men det har jag fortsatt hålla på smakisnivå :-) han får två små iskuber med mos av grönsaker. För tillfället majs och ärtor och han älskar det. Speciellt majs och blir skitarg när det är slut. Inte för att han är hungrig, för han är alltid hyfsat nyammad (och ja jag har tillräckligt med mat och ja han skulle utan problem klara att leva på bara mammamjölk), men för att han tycker att det är så GOTT!

Roligt att det går bra med maten :-)

Lilla stora bebisen. Han är TUNG nu, mina armar har börjat klaga lite hehe. Längtar också till våren för då är det smidigare att bära honom på ryggen när man är ute och går. Just nu när det är så kallt vill jag ha honom innanför jackan och då får det bli att bära på bröstet. ja, jag har ett bärskydd också annars, men det är inte lika mysigt så jag brukar inte använda det.

Kommentarer
Postat av: Emma

fick du ingen grati tandborste i alla gratis paket man fick som gravid vi har 2



mvh emma

2010-01-29 @ 22:01:45
URL: http://eddiesmammaemma.blogg.se/index.html
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

När Alvin föddes fick jag en massa gratisgrejer på BB. Babybag och sånt och han fick en tandborste.



Nu när Elmer föddes så hade de slutat med det på Borås BB tyvärr.



Man kan ju få en sån babybox att hämta ut på babyland eller barnenshus osv också men för att få en sån måste man skriva ut en grej från nätet och ta med till butiken och jag har ingen skrivare. inte för att jag vet om det finns en tandborste där men :-)



Så nej jag har inte fått något alls men en tandborste kostar bara en tjuga.



Kändes värre att gå miste om rabattkupongen från Polarn o pyret som man får i babybagen på BB.

2010-01-29 @ 22:09:58
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Jenny

Tänkte bara säga att jag behövde ej ha med mig lappen, för att få ut babyboxen, till babyproffsen. Dem kollade upp det på datorn. :)

2010-01-29 @ 22:23:24
Postat av: åsa

Grattis till en "tung" bebis!! :-) Jag vet hur det känns , Thor vägde 7930 gr och 66,5 cm lång när han va 4 mån , nu är han 13 mån och väger 12,5 kg och är 82 cm lång ( köpte skor till ungen idag och han har 25 i skor "helt tokigt") han är uppfödd på bröstmjölk, gröt och majs mm. Bvc-tanten har flera gånger kommenterat min bröstmjölk med ett leende "har du sälmjölk i brösten?" (sälungen går upp 1kg/dag) Jag hade honom i sjal tills han va 6 mån sen övergick jag till att bära honom i Manduca.

Om det stämmer att barnen blir större och tyngre för varje graviditet så är jag glad att vi inte ska skaffa en femte!! ;-)



2010-01-29 @ 22:37:18
Postat av: Johanna

Haha, kul när dom äter ordentligt :) Alex får i sig den vanliga tallriken gröt på 1 dl vatten, men jag får banne mig skrapa den så rent det går.



Har du beställt Liberos paket då? Det fick jag hem häromdagen nu att det finns o hämta på Lindex. Dom har ju lite smartare också att man blir medlem och sen skickar dom ut ett gåvobevis. Bättre än att behöva skriva ut. Jag hade inte heller någon skrivare, men det gick att hämta en då, tror till och med att det finns lappar att fylla i på plats.

2010-01-30 @ 08:58:08
URL: http://johannasalex.blogg.se/
Postat av: thile

Bare fortsett og gi Elmer fast føde, fordi det er

GOTT...!

Ha en skjøn søndag, vennen.

2010-01-30 @ 09:37:02
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Tack för tipset om Libero Johanna, det får jag ta och göra om han inte är för gammal att bli medlem hehe :-)

2010-01-30 @ 10:07:04
URL: http://beckahbitch.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback