Lite off

Lite off idag. Det mesta känns bläää. Ont i magen, illamående, ont i fogarna (!) trött osv. Haha precis som gravid då med andra ord. Fast inte alls eftersom jag fick mens igår för första gången sen Elmer föddes.

Det braiga med det är att det var anledningen till att jag gått upp lite och fått svullen mage och inte julmaten :-)
så får jag alltid av mens nämligen.

Jag har inte gjort NÅGOT idag. Alvin och Mathias har varit ute i snön iaf men inte jag. Imorgon är det ÄNTLIIIIGEN vardag igen! Härliga tider! Världen börjar funka igen :-) Posten tex :-P

Imorgon har Victor varit borta två veckor. Han skulle komma hem efter 2 veckor men nä, nu blir det inte så! Han kommer inte förrän tidigast fredag/lördag :-/

Funderar på att ha en tävling i bloggen snart igen. Vad vill ni ha för pris om ni fick önska fritt? Vilka slags tävlingar gillar ni?

Nu tänkte jag ge mig ut och surfa rätt på några tävlingar att delta i själv också :-) och ta en kopp kaffe!

Mathias och Alvin somnade efter maten idag hehe och Elmer somnade nyss så jag är helt ensam. Tänk vilken effekt kyckling kan ha ;-) Vi hade potitis till kycklingen så Elmer fick smaka en pyttesmula, det fick han på julafton också :-) Igår slickade han på en gurkskiva :-) men jag tänkte nog vänta ett par månader innan jag börjar med smakisar på riktigt.

Igår var vi faktiskt hemma hos M's föräldrar på middag, oxfilé. Inte allt för tokigt faktiskt. Väldigt gott. Idag här hemma lagade Mathias mat som vanligt. Jösses vad jag är bortskämd med matlagningen nu för tiden :-)

Kommentarer
Postat av: Emma

Eftersom dom små liven växer fort så är kläder aldrig fel och vinna. Vilken tävling ja jag vet inte som alla gör man länkar tävlingen på sin blogg smidigt och bra ....



mvh emma

2010-01-03 @ 20:14:02
URL: http://eddiesmammaemma.blogg.se/index.html
Postat av: Jennie edinge

En tipspromenad utan promenad med frågor om dig och olika ställningstagande du har i olika frågor.. Så får man läsa igenom din blogg eller helt enkelt vara en trogen läsare för att veta svaren.. Som pris?? En bumbostol;-) nä, men bra bok att läsa för barnen, eller en sjukdomsbok så man har koll på alla sjukdommar eller något kuligt till man börjar ge barnet fast föda??



Bläää för mens, ska sätta in en stav på tor o hoppas att jag slipper mensen helt, annars blir det p piller igen..

2010-01-03 @ 20:33:47
Postat av: Carolina - Har tävling i bloggen!

Jag gillar presentkort som vinster - eller barnkläder :-)

2010-01-03 @ 21:03:46
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Anonym

Har en skitdag... måste ha nått gott när alla barnen somnat, letar febrilt i kylskåpet, och vad hittar jag... längst in i en bortglömd GB-låda, ligger en tillräckligt stor mängd HALLONKOLA!!!! Detta underbara recept du hade, kvällen är räddad :-)

2010-01-03 @ 22:16:19
Postat av: Jessica-tre killar och en tjej

Jag är nog väldigt, väldigt tidig med att låta mina barn smaka på saker, men Tim har redan smakat på banan flera gånger och verkar gilla det.



Vad gäller tävlingar så gillar jag nog presentkort eller lite roliga fotosaker så man kan föreviga sina små sötnosar. Ett filter t ex. Men det kanske inte är något du tycker passar in på din bloggs profil riktigt, eftersom det inte är en renodlad barngrej?



Nåja, det var mina förslag.

2010-01-03 @ 22:46:29
URL: http://tremoten.blogg.se/
Postat av: Sara

Gott nytt år! Undrar bara när vi får läsa fortsättningen på din bok? Håller nämligen oxå på att skriva på min och undrar hur det går för dig?

Läser du själv böcker och vad för slags böcker gillar du att läsa? Boktips kanske?

2010-01-03 @ 23:27:30
Postat av: donna

jag hoppas du har en tävling meden massa princessaker... ;-)



Barngrejer överhuvudtaget är skoj

2010-01-04 @ 08:56:52
Postat av: Trollis

Tävling är kul. Presentkort? Typ Lindex eller PoP eller sådär. Det gillar jag. Och så ska det inte vara för svårt att gissa. Juh lättare desto fler som är med, tror jag.

Hoppas du mår lite bättre i dag. Det är skit med hormoner, mensen. elände. Håller med. Så onödig tid det tar av livet. Har själv hormonspiral, så att jag är väl lite intetkön för tiden, men det funkar. Ganska bra iaf.



Kraaam till er, ni fina människor!

2010-01-04 @ 09:26:42
URL: http://www.thinki.se
Postat av: Johanna M

Som andra skriver - tävlingar är kul och jag tyckte Jennie i Edinge hade ett roligt förslag. Presentkort eller nåt som är handgjort av er är roliga priser...



Mens? Härligt, nu är du fertil igen! :-D

Postat av: donna

hemliga paket är ju kul o tävla om oxå!!! o godis....och gravtest....o...hahaha

2010-01-04 @ 17:42:29


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback