Glad och ledsen

Nu är tävlingen inne hos Kidzine över och de bästa bloggarna är framröstade och det här inlägget skriver jag med blandade känslor. De två jag röstade på i de andra kategorierna gick och VANN :-D fan va kul! Jag blev verkligen skitglad för det :-) Speciellt Geshiia som är mamma till Victors lillebror eftersom vi känt varandra sen -97 :-)

STORT GRATTIS till Familjen Korb och Geshiia till era vinster!

...men resultatet i min kategori, bästa graviditetsblogg, var inte lika roligt att se, då vinnaren inte var jag själv men självklart får HappilyEverAfter också ett stort grattis! :-)

Det sved faktiskt, fick en klump i magen. Tävlingen har pågått så länge och jag har tjatat så mycket om röster och hoppats och önskat och verkligen veeeelat vinna att jag brydde mig om förlusten mycket mer än jag kunde tro :-/ det suger verkligen. Jag blev fan ledsen, det erkänner jag, fast jag vet inte om det kanske mest beror på hormonerna pga första mensen efter Elmer kom ;-)


Jag ville så JÄVLA gärna ha priset, eller kanske framförallt den här:



Från Drottning Enar :-( :-( :-( *vill haaaaaaaaaaaa*




**********************



Men viktigast av allt i det här inlägget:


TACK SÅ HIMLA MYCKET till er som faktiskt röstade på min blogg <3 <3 <3

Kommentarer
Postat av: Johanna ♥ Blivande tvåbarnsmamma

Oh så jag fick din röst?!

Lovely!

Jag röstade på dej hälften av alla mina röstningar, var så klyven då jag följt din OCH Evelina.



Tack!



Hoppas du får någonting ännu roligare 2010. :D

Kram

2010-01-03 @ 13:43:32
URL: http://salkert.se
Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar

Tack för grattiset. <3 Trist att du inte vann.. :( men du kom på 2:a plats och det är med jävligt häftigt. :)

2010-01-03 @ 14:04:52
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Nja, det tycker jag nog inte :-) 2 av 5 är verkligen inget att hänga i granen och inte ger det någon sjalsele eller ära heller, ger bara besvikelse och det är inte mycket att ha.

2010-01-03 @ 14:12:20
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar

Klart en 2:a plats är något! Det står ju att du kom på andra plats. Saker är inte allt. ;) Jag är mer glad för äran för 1:a platsen än sakerna, för detta är ju hur coolt som helst. :)

2010-01-03 @ 14:22:43
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: Annette

Det var tråkigt :( Har röstat på dig varje dag, och jag trodde du skulle vinna då jag antog att rätt många andra också röstade.

Förstår att du är besviken!

2010-01-03 @ 14:25:46
URL: http://www.annetteskriver.blogspot.com
Postat av: Fru Evelina - Happily Ever After

Tack snälla och grattis till din andraplats! det är VISST bra, så var stolt över det!!



gott nytt år!

2010-01-03 @ 14:26:12
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Sandra med treungar

Tvåa är inte illa! Fast man får ju inget pris förståss:)

2010-01-03 @ 14:59:49
URL: http://www.treungar.blogspot.com
Postat av: donna

men va?? Jag trodde ju helt klart att du skulle vinna =(

2010-01-03 @ 15:12:10
Postat av: Filura

2010-01-03 @ 17:55:16
Postat av: Filura

Hmm, en kommentar kom iväg utan att jag hann skriva nåt. Här kommer kommentaren iaf!



Jag var och röstade på dig varje dag, även Geshiia fick min röst varje dag. Jag trodde faktiskt verkligen du skulle vinna för din blogg är ju väldigt bra! Trist att du inte vann, förstår att du är ledsen!



Du får en kram =)

2010-01-03 @ 17:56:54
URL: http://www.mysfias.se
Postat av: Therese

Tråkigt att höra om din besvikelse! Resultaten kommer publiceras med risk för at du kanske blir ännu lite mer irriterad för du var sååå nära! Grattis till 2:a platsen iaf!

2010-01-03 @ 19:47:52
Postat av: Angelica

Trodde inte du var så mycket för ringsjalar och "liknande", att du hellre föredrog de ergonomiska, som den snygga bruna selen du köpt från Tradera. (..tack tack..). Har för mig jag läst det någonstans, men kan nog ha fel. =)

Snygg var "enar" iaf, jag bär ju själv mycket i ringsjal. Börjar iof bli lite tungt nu. Måste VERKLIGEN byta ut både ringsjal och min elastiska. (..vill ju ha en BB-tai..)



Synd att du inte vann. Bättre lycka i nästa tävling....ang det förresten, varför inte en tävling där du lottar ut flera priser. Tex begagnade kläder eller nått. =)

2010-01-03 @ 20:23:32
URL: http://angelicaheltenkelt.blogspot.com
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Stämmer bra att jag egentligen inte gillar ringsjalar och kortsjalar men det är inte för snedbelastningen (com denna också har9 utan mest för att jag aldrig får till det bra men den här är ju mer en sele och enkel att lyckas med så den hade jag absolut velat ha som en sån snabbgrej, inget man går promenader med kanske men det finns andra tillfällen :-)



Annars bär jag nästan bara med min beco från http://edenbaby.se nu mera :-)

2010-01-03 @ 20:33:11
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Jessica-tre killar och en tjej

Det var trist att du inte vann din kategori, har röstat på dig när jag röstat på geshiia. Men om jag ska vara ärlig så låter du lite gnällig när du klagar på att du inte vann den där selgrejen. Kan mycket väl vara hormoner, ja. Men det låter ändå gnälligt, typ fjortis. Trist att behöva säga det, tänkte låta bli, men så läste jag ditt svar när Geshiia försökte muntra upp dig med sin kommentar, och då blev jag nästan irriterad.. var tacksam för att du fick några röster alls! Tvåa av fem ÄR inte dåligt.

Jag misstänker att vissa inte la sin röst på dig på grund av att du är en aning påstridig och lite för ärlig för vissas smak. Det är inte negativt i min värld, men alla är inte som jag är.

Jag hoppas att inlägget här skrevs i stundens hetta eller vad man ska kalla det, och att det känns bättre nu i alla fall. Som sagt, det är en prestation bara att komma med till omröstningen.. Tvåa är ännu bättre. Du var inte SÄMST!

Grattis till andraplaceringen.

2010-01-03 @ 22:55:07
URL: http://tremoten.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Jag tycker det är irriterande, elakt och provocerande att gratta till en andraplats när jag uttryckligen skrivit att jag inte alls ser andra platsen som något betydelsefullt. Allra helst när någon som vunnit skriver det...



Det fanns ingen andraplats i den här tävlingen. Man kunde vinna och man kunde förlora. Punkt.



Jag norterande inte ens vilka som kom tvåa eller trea i de andra kategorierna, det fanns bara vinst och ingen vinst, det ligger ingen ära i att komma tvåa :-) jag är inte det minsta glad eller stolt över den platsen.



Det enda jag är glad och stolt över är alla röster jag fick - DET är värt något.

2010-01-03 @ 23:21:39
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar

Oj! Min kommentar var absolut inte för att provocera och vara elak det hoppas jag du förstår utan det var precis som Jessica sa, det var för att muntra upp dig. Jag tycker helt ärligt att få vara en av de som blir nomierad är riktigt coolt eftersom det inte är något som sker dagligen eller ens ofta. men men alla ser vi olika på saker.. Men men ber om ursäkt för att jag försökte muntra upp dig.

2010-01-04 @ 09:32:32
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina - Happily Ever After

Ja då tar jag tillbaka min gratulation då :-)!



Trist att du ska bli så bitter av att inte vinna!

Hade jag kommit tvåa skulle jag varit lika glad för det eftersom det betyder att många röstar och gillar bloggen...



Du säger ju själv att det är rösterna som räknas, men det verkar ju inte så om du rent ut sagt säger att det är skitdåligt att komma tvåa, du verkar ju arg på dina läsare att de inte röstat fler gånger!?

2010-01-04 @ 11:15:30
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Men skärp dig :-) nu tror jag att du skojar med mig :-). varför måste det bli en så stor grej? Jag bryr mig verkligen inte SÅ mycket om det, det är lixom redan glömt i min bok förrutom att det fortfarande skrivs kommentarer här. Jag hade inte tänkt skriva något alls vad jag tycker om att bli "grattad" till andraplatsen, inte förrän jessica kom och skrev att hon blev irriterad. Då var jag tvungen att berätta att jag också blivit irriterad.



Men att tolka om allt som att jag är besviken på att jag inte fått fler röster+ helt urlöjligt. Det är väl klart att jag inte känner så. Tvärt om. Jag har klämt fram massor av röster genom att ragga på facebook och vissa dagar röstat med tre datorer själv så egentligen om jag inte hade kämpat så mycket hade jag säkert kommit allra sist så nej jag hade VERKLIGEN inte väntat mig ännu mer röster. jag har redan fått alla jag kunde få plus lite till, min blogg var inte bäst, jag vann inte. Väldigt enkelt och väldigt lugnt för min del, det enda som suger är att jag gick miste om selen som jag ville ha men herregud,. jag KAN köpa en själv men inte ens SÅ intressant är det.



Det är med andra ord en liten sak för mig att förlora den här tävlingen, så snälla sluta försöka göra det till en stor grej eller vrida det till att jag skulle vara bitter osv. jag blev besviken på selen och det hade varit ballt och en ära att vinna. Nu blev det inte så.

2010-01-04 @ 11:34:12
URL: http://beckahbitch.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback