Dagens
Brukar ni äta hemgjord pizza?
Åh, det är ju så galet gott med hemmalagad pizza.
Gör M degen helt själv eller kör han med någon mix?
Ser otroligt gott ut hur som helst. :)
Mums,vad gott det ser ut! Vi brukar (tyvärr) inte göra det...
Det där såg otroligt gott ut, och imorgon får jag nog göra en likvärdig, med mozzarella och lufttorkad skinka samt färsk oregano på när den är färdig.
Riktig deg från grunden :-)
Jag brukar göra rätt ofta, sjukt gott. Har på ananas och bearnaisesås också.
Njä, inte hittat något bra lchf-recept på degen än. :(
Jodå det gör vi då och då :)
Nej tyvärr brukar vi inte göra pizza hemma..tyvärr e vi så bekväma så att vi brukar beställa . Måste säga att er ser super god ut :) Ha en bra dag
ja det är så gott! mycket billigare, godare och kanske lite lite nyttigare än köpt pizza. plus att det tar typ lika lång tid att beställa och hämta som att göra den själv. iaf om man gör deg som inte måste jäsa.
Ja men långt ifrån så fin som er.
Ja med kebebkött, isbergssallad, tomat, kebabsås jätte gott ....
Gör det alldeles för sällan, men det blev faktiskt av i söndags, innan dess var över ett år sedan...
Här blev det julskinksrester, mozarella, färska tomater, champinjoner, lök, ananas, räkor och banan i olika kombosar. :-D
Så godt:-)
Får man välja blir det väl helst hemgjord - mamma gjorde alltid det under min uppväxt, och himla skoj när alla kan välja precis vad de vill ha på ;)
men numera med sambon blir det mest köpt pizza. kanske mest för att vi har en så grym pizzeria mittemot oss, haha.
Jo dset händer men ALLT för sällan så jag skall nog ta och laga snart , din såg ju så god ut.
Åh vad gott det ser ut! =)
Finns inge godare ;-) Mycket godare än köpt!!!
Blä, hemmapizza är för äckligt!
Tyvärr inte:s För jobbigt att göra. Mycket enkalre att köpa:) Fast egen gjord är godare. Skulle gärna tatt en bit av din.
Tyvärr blir det alltför sällan här :-( Barnen är inte så förtjusta i det (de två "små" som är 4 och 7 gillar inte pizza alls..) och sambon gillar INTE hemmagjord.
Fast jag är väldigt sugen på det nu =) Har Mathias lust att dela med sig av receptet på degen?
Receptet kommer från recept.nu det var ett med olivolja iaf.
Japp, i vår vedeldade bakugn i källaren. Det är alldeles lagom temperatur för att grädda pizza när man bakat en sats tunnbröd först. Sjukt god pizza blir det!
Fan Lina nu blev jag riktigt avis! :-)
Vi gör det lite för sällan. Jag är dessutom lat och gör för det mesta sconesdeg när vi gör pizza, det funkar nästan lika bra samma dag som man äter den men om det blir rester så är det inte alls sådär jättegott... Jag kastar på allt vi har hemma när jag gör pizza, alla rester som vi har i kylen brukar åka :)