Vem är missfostret?

Vem är missfostret? Elmer som nyfödd? Well, det räcker egentligen att läsa den meningen, skriven av denna nolla, för att inse att det inte finns mycket att hämta innanför det pannbenet.

"Hon lägger ut barn som ser ut som missfoster hur äkligt som hällst och urk alltså"

Här är hela hennes blogginlägg:

(klickbar)

btw: Alvin är 2 år på bilden, inte 3-5 år och är på intet sätt förvägrad annan mat :-) Han slutade dessutom helt att amma före 2,5 års ålder. Men det låter förstås smaskigare om man skriver osanningar, visst? ;-) jag tror dock att "Copyright Beckah" som det står på bilden, betyder just att nollan inte har tillåtelse att lägga upp min bild i sin blogg, men vad vet jag :-)

Nu skulle jag kunna länka till nollans blogg, men varför ska jag bjuda på det? :-) folk får väl Googla. Det jag kan göra är att länka till inlägget jag skrev om henne, som tydligen gjort henne lite upprörd :-D hahaha:
http://beckahbitch.blogg.se/2010/january/dagens-fl-2.html

Helgen bjuder på nöjen i stora lass minsann.

**

Varför blev hon sur just idag då? Jag avslöjade henne återigen ;-)

Inne i en tråd på FL ställdes frågan "hur stora är era 2-åringar" fröken rekooordbebis var såklart tvungen att gå in och vara värst av alla ;-) denna gång påstod hon att dottern var 120 cm lång och vägde 16 kg när hon var 3 år. Mycket märkligt att bilderna i hennes blogg visar en idag, rund och go 4-åring som inte på något sätt ser onormalt lång ut eller spinkig.

En 3-åring flicka på 120 cm finns lixom inte ens på kurvan, det skulle motsvara ungefär + FEM SD hahaha medan vikten 16 kg för en 3-årig flicka ligger precis över medellinjen en halv SD+. Snacka om spinkig i så fall ;-) står också i bloggen att de handlat kläder i stoelek 110 och 116 nu när hon är 4 år och så.

Jag fattar verkligen INTE vad man får ut av att ljuga om barnens stoelk? Jösses...

För 1,5 år sedan fickm hon en rekordstor bebis och hon har surfat på den vågen ända sen dess, visst, det är väl en sak att törsta efter uppmärksamhet och leva på sonens rekordsize men nu när intresset svalnat hos folket och ingen bryr sig längre så måste hon tydligen ljuga istället och DET är skrämmande. bara för att folk skiter i hennes rekord idag. det är old news men hon försöker desperat hålla kvar uppmärksamheten från folk på FL och i media osv.

Kommentarer
Postat av: Pia

Skrämmande ! orka lägga energi på sånt lixom. Ja vem är missfostret? Inte är det Elmer iaf !!!

Och ja synd att du tryckt i ditt barn endast bröstmjölk o att han inte får ngt annat att äta fast han är 3-5 år. haha

Ha det bra!!!

2010-02-05 @ 23:10:01
URL: http://pialena.blogg.se/
Postat av: En tjock katt i en smal värld

Men vad fan? >:S Vilken jävla idiot!! Tyvärr kan jag inte se inlägget du skrev, funkar inte att klicka på...

2010-02-05 @ 23:15:23
URL: http://tjockkatt.webblogg.se/
Postat av: hanna

finner inga ord ens för denna människa ..vilket jävla sett alltså

2010-02-05 @ 23:31:54
URL: http://www.knasgravid.blogspot.com
Postat av: Meya

Kan inte göra någonting annat än att sucka åt sådana människor. Det är tragiskt..

2010-02-05 @ 23:38:45
Postat av: Anna-I kampen mot min 6årings cancer

Vilken nolla som skriver så elaka saker och det är inte äckligt att amma länge. Jag ammade Lova tills hon var 3 år och Alvin fyller snart 3 och amar ännu så då skall vi nog sluta, men mina barn har aldrig druckit eller vela ha välling eller nappar istället.

Vi har haft lite APförhållande.Samsovit, ammat länge osv.

:-)

Jag skiter fullkomnligt i om nån annan tycker något om min amning. Jag sket fullständigt i att Alvin ville amma inför 15 läkarstundenter då jag höll ett föredrag, han fick amma.

Stör det någon är det deras bekymmer, lika mycket som det skulle vara mitt eget bekymmer att jag "stör" mig på att många är jättetjocka i dagens samhälle tex :-)

2010-02-05 @ 23:40:22
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Cilla91

Ursäkta att jag skrattar men HAHAHAHA



vilken loser!

2010-02-05 @ 23:59:15
Postat av: Meya

"Vilka idioter det finns i FAMILJELIV!!" Jag låter hennes rubrik tala för sig själv ;)

2010-02-05 @ 23:59:42
Postat av: Elli Caramelli

OCh hon ska vara mamma själv och säger att amma är äckligt?

Jisses vilken jävla idiot, är bara att anmäla hon så det sjunger om det.



hade det varit jag hade jag nog sökt upp hon sen hade hon fått höra ett och annat..!!! GAAH! Jag blir galen på såna där folk!

2010-02-06 @ 00:20:13
URL: http://bellan85.blogg.se/
Postat av: Barakids - uppdaterar om allt som har med barn att göra

Det är helt sjukt vilka idioter man kan stöta på i bloggvärlden och på familjelivsforumet!

2010-02-06 @ 00:26:44
URL: http://barakids.blogg.se/
Postat av: A

rätt elakt att hänga ut någon som inte ens har skrivit i tråden du talar om...

2010-02-06 @ 00:36:12
Postat av: me

nu har jag googlat på en massa citat från inlägget och jag får inte upp rätt träff, kan du länka så man får säga vad man tycker till IDIOTEN

2010-02-06 @ 01:14:44
Postat av: Lina

Inte för att jag ska vara sån... Men jag tycker ändå att man kan se på folks grammatik och stavning hur de "är" på nåt sätt. Jag skulle aldrig läsa en blogg som är skrivet på det där sättet. Lite ot, men jag ville bara få ur mig det. Föresten så har jag googlat som en tok och inte hittat henne. Nåt tips på vad man kan söka på?

2010-02-06 @ 01:22:33
Postat av: Sofie

Förstår ärligt talat inte hur du orkar heller.

Och hon har till viss del rätt, är det nån som inte tycker som du, så blir du minst lika upprörd och kör med en nedlåtande attityd. Såja, ni verkar lika goda bägge 2.

2010-02-06 @ 01:33:10
Postat av: Pia

hennes blogg står på hennes sida på FL

2010-02-06 @ 09:00:28
Postat av: Anonym

Beckah. Du går för långt. Har du blivit internetberoende? Du lägger själv ut vikt- och längskurvor på Elmer. Du tycks tävla i något som inte är något att tävla i: barnets vikt och längd.



OM det är så att du själv lagt ut amininsbilden på Alvin på internet, har du ingen copywright på den. Den är då allmän egendom.



Jag har följt din blogg ganska länge nu. Och jag undrar: är det inte dags för dig att fundera på om du inte lever ditt liv för mycket på internet? Är det inte dags att lägga energin på familjen istället för alla dessa pseudohändelser på internet?



Du trakasserar än den ena än den andra familjen.

Ett råd som du inte bett om men som du nog bör få nu: prova att ta en paus på en månad från bloggen. Ägna den energi du får över då åt din familj.



Ge också akt på dina känslor då. Känns det tomt? Då behöver du hjälp.

2010-02-06 @ 09:35:31
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Jag la upp kurvor på Alvin när han var bebis också, fast han var väldigt medelmåttig/liten och kikar mer än gärna på andra barns vikt och längd och följer deras tillväxt. Jag tycker växandet är roligt, det är ingen tävling what so ever.



Men snälla du, jag äger självklart copywright till mina bilder även om jag så publicerar dem på en miljard ställen. det är fortfarande MINA bilder och absolut ingen allmän egendom. Ta och läs på lite är du snäll.



Jag trakasserar inte någon över huvudtaget :-9 vilka är dessa familjer du pratar om? :-) hade varit intressant att veta.



Allt övrigt, angående att sluta blogga osv, varför skulle jag göra det? Jag har ett liv redan så jag behöver inte skaffa ett. jag sitter precis lagom mycket vid datorn, jag trivs och jag försummar inget annat till fördel för mitt internetanvändande, men tackar så hjärtligt för den fina omtanken. HA DET!

2010-02-06 @ 10:31:57
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar

Ursäkta men vilken liten jävla fitta! Jag vet vem du menar på FL eftersom jag läste lite i den tråden om Elmer och redan då gjorde hon allt för att du skulle få skit, försökte få tråden stängd (vill minnas att hon skrev att snart stängs tråden ändå)



Ja vem är missfostret igentligen? hennes magastora bebis kanske? Ka det vara därför hon ljuger och har sig? ;)



2010-02-06 @ 11:06:56
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: mumsmums

Jag har följt en tråd där den här tjejen är med i länge nu. Hon har inte alla hästar hemma, så enkelt är det. Men det jag inte förstår är varför du lägger sån energi på såna människor? Så länge du gör inlägg så får hon vatten på kvarn. Onödigt energiläckage.

2010-02-06 @ 11:07:14
Postat av: Bodil

Neeeej, hon har satt lösenord på sin blogg!! :O :O :(

2010-02-06 @ 12:12:39
URL: http://enmynta.se
Postat av: Karro

Angående copywright till bilder så förlorar du den om du lägger upp dina bilder på t.ex. facebook eftersom de har ett särskilt avtal som man skriver på när man blir medlem. De bilder du lägger upp där gäller inte din egen copywright på längre det kan man läsa i deras regler. Har du alltså lagt upp just denna bild där så är den din annars vet jag inte. Men tror nog det skulle bli svårt att vinna ett copywright mål t.ex. Man kan ju låsa sina bilder men då går det ju att ta en skärmdump och på så sätt ändå få den så... :-)

2010-02-06 @ 12:42:20
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Lägger man upp en bild på fejjan så har fejjan rättigheterna till bilden ja. Men inte någon annan. jag lägger bara upp bilder jag skrivit copyright på så om fejjan vill äga mina nerkluddade bilder så får de det ;-) men det är fejjan som JAG ingått avtal med. jag har inte ingått något avtal med carina Nylander att hon får ta mina bilder och publicera. Nu bryr jag mig inte nämnvärt eftersom det fortfarande står C beckah på bilden så det blir ju bara pinsamt att hon tagit den.

2010-02-06 @ 13:07:58
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: carro

Hon har satt lösen på sin sida på FL... hade velat läsa mer i den bloggen ju!!

2010-02-06 @ 13:53:32
Postat av: Anonym

har också följt henne lite på fl, ska jag vara ärlig så tror jag hon har någon diagnos. (inte på skämt) så jag har slutat svara i de trådar hon skriver, jobbar med autister och skulle kunna ta henne för en sådan..

2010-02-06 @ 14:29:11
Postat av: Pia

Lösenord på bloggen... orkade väl inte med att alla inte höll med henne kanske? Men,men sluta lägga energi på denna människa nu. Det förtjänar hon inte efter detta påhopp !

2010-02-06 @ 14:35:48
URL: http://pialena.blogg.se/
Postat av: Anonym

Beckah - svar på vilka familjer du förföljt?

Med jämna mellanrum gör du ner någon här i din blogg.

Jag tycker inte heller att den där amningsbilden var trevlig.

2010-02-06 @ 16:37:21
Postat av: Elenor

Hur orkar folk bry sig i sånt? Skaffa ett liv vettja.

Tror jag måste skärpa mig och läsa din blogg lite oftare! :) I like it juh! :D

2010-02-07 @ 09:21:28
Postat av: anonym

Skaffa dig ett liv B vad har du med detta att göra.

Jag och alla vi vet vad du har för dig på dagarna.

Du tar bilder från folk och lägger ut dem på internet.

Tycker så jävla synd om dig att du änns orkar hålla på med alla.

Då spelar det ingen roll vad man än gör du du du JA du ska alltid hålla på och tycka ner folk shit vilket LIV!!!

Gå och hora dig och skaffa pengar till dina äkliga jävla ungar istället för jobb NEJ det har du inte du sitter bara framför datorn med dit feta RÖV och inte gör ett piss.

2010-02-07 @ 13:36:08
URL: http://....
Postat av: Lisah

Men i den tråden ang vikt på 2-åring så var det ju du som gick på henne direkt..



Okej att hon ibland verkar vilja skylta med sitt barns rekordvikt- men det verkar du ju också göra?

Överallt vart man läser i trådar du har skrivit/svarat i så har du väldigt duktiga barn, tidiga barn, stora barn osv.



Och även om det är så att det kanske är lite ovanligt/långt med 120 på en treåring så kan det faktiskt vara så.



Du verkar ta varje tillfälle i akt som du får att hacka på henne?

Varför inte bara låta henne vara? Skit i henne för hon märker ju att hon får reaktion av dig varje gång. Klart det är "roligt" då att "hålla på med dig" :)



Det jag menar är att visst, jag tycker det är väldigt omoget av henne att sno bilden och jag tycker också att hennes "skrivstil" var väldigt barnslig och omogen och jag tycker absolut att det är fel att ta andras bilder.



MEN

Du har ingen rätt att klaga på henne för du gör ju samma sak själv?

Du beter dig precis lika omoget och barnsligt som henne (Nåja, helt ärligt så skriver du åtminstone bättre)

Hade du bara nämt det i förbifarten eller inte gjort så stor grej utav det som du alltid gör så hade jag faktiskt känt att du är den som är mogen och inte "ger tillbaka med samma medel och sjunker till samma nivå".



Men det blir så barnsligt när du klagar på henne om ditten o datten o säger att hon kallar din son för de o det o bla bla o tar dina bilder o allt när du sen gör precis på samma sätt!



Nä skärpning nu och visa att du är så mogen som du vill påstå att du är!!



Btw tycker jag absolut inte din son är nåt missfoster eller att bilden var äcklig eller nåt sånt.

Du har väldigt söta o rara barn!



Jag menar inget illa med det jag skriver och jag hoppas du tar det på rätt sätt.

2010-02-07 @ 19:12:12
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Hörru 2barns mamma84 ...du mailade mig på FL men har blockat mig från att svara?! Här kommer svar:



------------------------------------------



Lilla vän. Det är ju du och inte jag som gjort detta du pratar om. Du har gjort helt vidriga grejer. kallat mitt barn för MISSFOSTER, lagt upp en bild av min 2-åring som ammar och skrivit hur äckligt det är. Ljugit om att jag vägrar ge mina barn annan mat osv.



Så polisanmäl du, det kan jag också göra.



--- 2 barns mamma84 skrev 2010-02-07 15:30:15 följande: ---



Vad är det med dig varför ska du alltid hålla på för !!

Alltid det spelar ingen roll om det är natt eller dag du är alltid inne och ska lägga dig i prata skit om alla och lägga dig bara i i i i hela tiden !!!

Nu är det så att det är OLAGLIGT att lägga in andra på sin blogg parat skit skriva massa löngner hela tiden !!

Nu har jag gjort en polisanmälan mot dig och gav din blogg så att du bara vet.

Det kan bli straff.



--------------------------------------------------

2010-02-07 @ 19:27:15
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Malin Rydberg

Tänkte jag skulle skriva något men fan jag orkar inte. Det går ju inte in i alla fall. Credd till Lisah för att DU orkade i alla fall.

2010-02-07 @ 23:21:50
Postat av: Malin Rydberg

Tänkte jag skulle skriva något men fan jag orkar inte. Det går ju inte in i alla fall. Credd till Lisah för att DU orkade i alla fall.

2010-02-07 @ 23:22:53
Postat av: låjsan

bra blogg!!jag är ny föröker starta mig [email protected]

2010-02-09 @ 10:05:39
Postat av: Carolina

Att ni fjortisar orkar hålla på. Vänta med att skaffa barn tills ni är mogna nog att låta bli att tracka andra mammor. Och ja, den där bilden var osmaklig.

2011-09-28 @ 23:47:23


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback