SÖKES: Dregglisar/haklappar

Elmer är en dreggelunge! Munnen är som en öppen kran :-/ så nu behöver vi dregellappar!

Antingen någon som kan sy som kan tänka sig att göra ett gäng billigt eller om någon vet var man kan köpa billigt eller om någon har något tips på Tradera.

Gärna sådana där små enkla grejer med en liten tryckknapp, helvita är bäst men annars går det bra med andra färger också fast gärna helfärgade. Om de är vita är det okej med fläckar, då får de bara bada i klorin när de kommer hit.

Detta gick ju toppen när jag frågade efter byxor till Alvin för jag fick tag i ett paket begagnade mjukisar i olika färger superbilligt. Åtta par brallor kom med posten igår.

Så nu hoppas jag på samma tur igen :-)

Skriv en kommentar här eller maila: [email protected]


Lustigt det där med dreggel. Victors mun rann från han var runt 2 månader tills han var 1,5-2 år någonting. tröjorna var skyblöta om han inte hade haklapp. Till honom använde jag sådana där vanliga som man knyter, med frotté på framsidan och plast på baksidan. Däremot spydde han inget. Aldrig! Inte ens precis när han ätit om  man vände han upp och ner :-D

Sen kom  Alvin. Ingen spya där heller. Inte minsta lilla. Snacka om TUR. Sen väntade jag på dreggel men det kom aldrig. Han dregglade ingenting! Visst kunde det komma lite om han satt och gnaglde på en leksak men inte så att kläderna blev blöta.

Sen kom Elmer. Spybebis. kräk kräk hela tiden, fast nu börjar det bli bättre men första månaderna var det både småspyor och kaskadspyor. Sen kom dregglet OCKSÅ. Så nu har man nästan fått alla olika varianter på barn :-) Nästa blir väl en dreggelfri kräkbebis då.


****

EDIT: Fick detta fantastiska tips så jag måste ju dela med mig ;-) www.oapip.se 

Fanns hur mycket som helst där, hemsytt till fantastiska priser. har nog aldrig sett en sida med hemsytt som har så bra priser! Dregglisar, tröjor, byxor, dockkläder, napphållare osv. KANONSIDA! wow säger jag bara. Största problemet var att det fanns FÖR många fina dregglisar så det var svårt att välja :-)


Trackback