Skippa Bubbleroom!

Bubbleroom

Jag har varit medlem på Bubbleroom i typ 3 månader nu och legat på deras bloggtopplista.
Har alltid legat högt på listan, mellan plats 15-25 ungefär. Tro INTe att det ger en massa pengar iallafall :-) absolut inte.

Först och främst måste man vara medlem i typ 1-2 månader innan de betalar ut något alls. Jag väntade och väntade och varje vecka skrapade jag ihop typ 20-30 kr (som de sedan drar skatter på). När tiden var inne för utbetalning så funkade det inte. Då läste jag reglerna noggrannare. Jaha! Man måste få ihop minst 500 kr EFTER skatt för att de ens ska betala ut en enda krona!

Nu har jag som sagt varit medlem i typ 3 månader och är uppe i ynkliga 217 kronor efter skatt.

Men vad har detta kostat då? JO för det första så får jag ha deras fula reklam i menyn, deras kod har krånglat vid flera tillfällen. En gång så illa så hela bloggen förstördes och blogg.se fick gå in och hhjälpa Bubbleroom att fixa i ordning sina skitkoder.

Men värst av allt är alla automatiska länkar som dyker upp hipp som happ var som helst i inläggen. Kanske på de allra mest olämpliga ställena dessutom. KUL om jag skriver ett inlägg om en av mina sponsorer för kläder och så blir ordet "kläder" länkat automatiskt till något annat företag!

Visst, om jag väntar 3 månader till har jag kanske skrapat ihop min femhundring men va fan, då ligger jag högt på listan. Nej, jag har tagit bort min kod från sidan nu. Jag skiter i det.

Ni som ligger topp 10 kan ju behålla koden, ni som ligger lägre än mig på listan; skit i Bubbleroom, deras kod förstör bara din blogg med en massa skitlänkar som är fula och i vägen och väldigt störande när man läser. Några pengar kommer du ändå inte få.


Så, det var min åsikt om Bubbleroom.

VARSÅGODA Bubbleroom för all jävla reklam jag gett er och alla pengar jag tjänat in åt er genom era koder. Synd att detta INTE är en win-win-grej utan bara är ni som utnyttjar andra!


Bubbleroom

Kommentarer
Postat av: Hanna

Va! Är det så dom gör! Då ska jag ta bort min sida mee

2010-02-19 @ 14:49:40
Postat av: En tjock katt i en smal värld

Jag börjar också bli bra sugen på att ta bort mig därifrån. Okej om man som sagt är top 10, men när man inte är det... kul att tjäna upp till 3 kronor i veckan liksom... värsta förmögenheten. :/

2010-02-19 @ 18:51:14
URL: http://tjockkatt.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Bloggar du för att tjäna pengar???????

2010-02-19 @ 19:18:40
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Nej IQ fiskmås! Jag bloggar inte för att tjäna pengar. Jag var med på Bubblerooms lista för att tjäna pengar. Det är verkligen helt olika saker.

2010-02-19 @ 19:45:48
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Anki

Nej inget stämmer med dom, jag har testat det lägsta du kan få för ett klick är 50 öre inte mindre, en väninna klickade på 17 ord i min blogg, vad fick jag jo 1,20 öre, , det skulle ha varit 8,50 vet inte heller om deras skatt fungerar heller, den är över 50%



Ha en bra dag

Dras det av för arbetsgivaravgifter, ska man oxå ha semesterersättning

2010-03-27 @ 14:55:21
URL: http://nabbann.blogspot.com


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback