Gnället la sig

Varför går klockan alltid så fort från det att barnen somnar? :-P

Ja nu sover de små liven sen några timmar. Elmer blev plötsligt från ena sekunden till den andra soligt glad och låg i sängen och jollrade medan jag gjorde i ordning Alvin för natten.  Sen la jag Alvin och då ville Elmer vara på golvet och utforska lite.

Jäklar vad bra han sitter nu! Nu är det precis på gränsen till att jag skulle våga sätta honom mitt på golvet utan några skydd och lämna honom där. Ellebellen var så glad och nöjd så. Sen gjorde jag honom i ordning för natten och ammade. Han somnade inte vid bröstet utan var rätt pigg och nöjd så jag bara la ner honom och gick så som jag gjorde förrut när han hade napp och alltid somnade själv.

Han låg tyst och pysslade lite i sängen, vände sig till mage och somnade som en liten gris och sover än :-)

Men sen eftermiddag/tidig kväll var fördjävlig i gnällighet! Herregud vad han gnällde och skrek och grejade. Till slut rotade jag fram en napp men inte ens det hjälpte. han har redan på en vecka glömt totalt hur man använder en napp så han bara bet argt på den och spottade ut den.  Han har naturligtvis fått Alvedon men har ändå varit såhär pass smärtpåverkad.

Konstigt att det kan vara sååå himla olika hur barnen reagerar! Som skillnaden mellan Elmer som är så här och Victor som man aldrig märkte av tandsprickningen på ALLS, inte minsta lilla.

Men men nu borde gnället vara över för den här omgången. Min erfarenhet lurar mig iallafall att tro att efter de två första tänderna där nere dröjer det en liten stund innan nästa omgång :-) men men det är ju också olika så vi får väl se.

Kommentarer
Postat av: thile

Så godt med fred og stillhet :)

Ha en fin dag.

2010-02-11 @ 09:45:53


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback