Babbel inför veckan...

Ny vecka nya bekymmer :-) eller nå't...

Nej jag ska låtsas vara optimist istället och glad och lycklig. Idag är det träning igen äntligen. Nåja, jag har ju faktiskt rört på fläsket varje dag nu senaste tiden genom att gå promenader men jag menar ett träningspass på riktigt alltså. Men vi får se, har inte hört av syrran ang träning idag så det kanske inte blir något.

i övrigt idag måste jag ta hand om disk och tvätt som försummats i ett par dagar till fördel för lateri ;-) Annars händer inte mycket spännande idag inte. Imorgon tänkte jag däremot traska ner till Öppnis babygrupp med Elmer och på onsdag har vi föräldragrupp på BVC, på torsdag blir det öppnis med både Alvin och Elmer. Så lite grejs blir det i veckan iallafall ;-)

Sen är det ju dags för mammas cellprov också :-( Hon läggs in på onsdag, proverna tas på torsdag och om allt går bra får hon komma hem på fredag. Igår skickade jag ett stort paket med en massa framkallade foton till henne, foton på alla barn och barnbarn här, även en förstoring på en bild jag tog i december med alla barnbarn samlade på samma foto. hoppas det kommer fram imorgon.

Snart är det dags för läkarbesök för Elmer också, på måndag. Vet inte om det är sista täta kontrollen eller om det är en till månaden efter men sen ska det iallafall glesas ut till var tredje månad (om det ser bra ut). Skönt!

Han är så go lille killen, nu har han börjat komma igång ordentligt med nyanserat joller. "gagaga" och "bababa" och "dadada" rabblar han i långa höga ramsor och jag svarar med att tjata "mamma, kan du säga mamma" och Mathias kommer genast och tjatar om PAPPA istället ;-) nåja vi får väl se vad som kommer först ;-) Alvin sa pappa först.

Lillepalten har nu bajsat i handfat och potta varje dag sen i onsdags. Jag testar varje blöjbyte nu och då kissar han alltid, som på beställning :-) har börjat göra ett ljud också nu när han kissar, så som man ska göra i EC. Lite kul är det faktiskt men blöjorna fortsätter jag med ändå :-)

Nappfritt har också funkat suveränt! Lite mer amning plus att jag får amma honom till sömns (förrut somnade han själv med napp och snutte) men det gör mig absolut ingenting. Fullt normalt för en bebis att ammas till sömns. Ibland går det lägga ifrån sig honom innan han somnar också och bär jag honom i sjal/sele behövs absolut inget i munnen, då är han nöjd ändå.

Nej om jag skulle ta disken? Mathias är ute i snön med Alvin nu och Elmer sover.

Kommentarer
Postat av: thile

Så fint å lese dine innlegg, vennen <3. Du skriver så herlig og levende om din hverdag og dine killar <3

Så varme tanker du sender til din mamma, med fotos og en förstoring. Snill du.

Herlig med Elmer og pottetrening og nappfritt.

Håper du kan komme ut og träne med søsteren. Det er så herlig. Jeg har vært ute i 1 1/2 time og promenerat i hurtig gange idag!!



Ha det best :o)

2010-02-08 @ 14:08:45
Postat av: TripleSex - Sex som det ska vara!

Jag tänkte kommentera inlägget ovan men det gick inte? :o Haha, ja, då får man väl klicka här istället.



Vilken stor pojke Elmer håller på att bli nu då! Shit, lite löjligt att säga men jag har läst den här bloggen ett bra tag nu och det känns som att han var nyfödd igår... Haha, hur känner du med det? Känns det som att det (tiden typ) går fort eller så? :)

2010-02-08 @ 14:10:20
URL: http://triplesex.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Härligt att promenera Thile :-)



**



Ja visst går tiden fort! Ellebellen föddes ju igår! :-) typ

2010-02-08 @ 14:46:29
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: thile

Ps. Jeg fikk heller ikke klikket frem ovennevnte innlegg: 'Alvins fina ordförråd' Ds.

2010-02-08 @ 15:05:39
Postat av: Madeleine

ojoj, alltid lika vilda diskussioner härinne!! :-o

2010-02-08 @ 15:58:38
URL: http://muppsan.com


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback