Snart färdig

Lite allmänt snack så här mitt i natten, precis innan sänggåendet då :-)

Snart är terminen sluuut, nästa vecka har jag eh, 4 prov, två hemarbeten som ska lämnas in, varav det ena ska redovisas men sen är det sluuut :-)

Vi har fått resultatet på två av tre delar på Engelska B nationella.

På reading/listening hade jag som sagt 80 av 89 vilket ger en 9:a, man kan ha 1-10: 1,2 är IG, 3,4,5 är G, 6,7,8 är VG och 9,10 är MVG så jag fick den lägre av de två på MVG (fattades 2 p för att få en 10:a). Jag hade 52/57 på reading och 28/32 på listening.

På writing fick jag bara en 8:a, dvs den högsta på VG. Jag hade nämligen gjort bort mig och gjort en del IDIOTGREJER som att skriva was där det skulle vara were, skrivit something för snabbt så det blev somthing och liknande onödiga slarvfel. Trist.

Jag har speaking kvar, får jag bara en 7:a där så blir slutresultatet bara VG, men 8,9 eller 10 ger ett MVG om jag räknat rätt enligt uträkningarna på baksidan av provet. Bara att hålla tummarna. Jag behöver ett MVG på nationella för då kan det bli MVG i betyg :-)

DUMT DUMT att det är min barnhelg i helgen, jag hade behövt tid till att plugga nu det sista faktiskt. På fredag ska jag ha ett extrabarn också, Tiger, och så ska han ha sitt 5-årskalas i helgen.

Imorgon missar jag lektioner för att Elmer ska till BVC och på måndag missar jag hela dagen för Elmer ska på hörselkontroll i Borås och sen är det Lucia på dagis.

Men men det löser sig nog :-P

Kanske skulle ta och sova nu, annars löser sig inget ;-)

Gonatt <3


Kommentarer
Postat av: Carro.

Varfor tar du ledigt for lakarbesok hela tiden? Din utbildning ar minst lika viktigt som elmers pappas jobb. Blir sa irriterad, i all valmening:).

2010-12-09 @ 01:17:00
Postat av: Sara

Kan inte M ta Elmer till BVC och hörselkontrollen? Tycker att det är du som är med honom hela tiden. Nu behöver du ju faktiskt gå i skolan/plugga!

2010-12-09 @ 07:14:28
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Han vabbade med Alvin i måndags :-)

2010-12-09 @ 08:10:25
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Lina

Åh, det får mig att minnas mitt nationella prov i engelska b. Jag hade VG på writing & muntliga. Sen hade jag G+ på listeting. Tjurtanten gav mig G i slutbetyg fast jag hade haft VG & MVG på resterande prov och inlämningar. Det är något som gnager mig än idag för det var mitt enda G. Haha. Samma kärring gav mig VG i historia fast jag hade MVG på alla prov och inlämningar förutom 1!

2010-12-09 @ 09:30:27
URL: http://linosa.se/blogg


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback