Läget just nu

Jupp. Det HAR vänt åt fel håll igen. Tyckte mig ana det igår men nu är jag helt säker. Stor suck.... det gick ju så bra. Det kom på söndagen den 21/11 och såg ut ungefär som på måndag 22/11 på bilden nedan fast lite blekare. På måndagen blossade det upp ordentligt rött och därefter läkte det snabbt och fint och såg som finast ut på måndagen efter, den 29/11.

Sen vände det igen och har nu under veckan sakta gått mot rödare igen. Roligt, spännande, intressant ....eller inte. Undrar hur det ser ut nästa måndag...? Då är vi ju inne på den dåliga veckan asså den vecka jag förväntar mig att allt kring halsen blossar upp om han ska fortsätta som han gjort.

Nu ser han jättefin ut på halsen, nån enstaka röd prick på kroppen, bland annat precis under ögat vilket ser ut att irritera lite men han märker säkert inte av det. I hårbotten ser han likadan ut som han gjort länge nu, dvs mest bara ett par små sår.

Spridda stora blekröda fläckar lite här och var på ben, armar, händer, en liten på ryggen. Vet inte riktigt vad det är, om hans hud inte trivs med kylan som råder ute eller något men det här började iaf i lördags med det där badet ni vet.

Som jag skrivit innan idag så har han varit pigg, glad, haft bra aptit, ingen feber. Lite lös i magen men inte diarré.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Ähh skit i det!!! Han va ju frisk...för nån timme sen! Enligt dej! Svårt för att bestämma dej tydligen ;)

2010-12-02 @ 21:56:01
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

förrutom att du är dum i huvudet så kan du uppenbarligen inte heller läsa. har aldrig påstått att han är vare sig frisk eller sjuk.



han har problem med huden, precis lika mycket idag som igår och jag har ALDRIG någonsin påstått att jag tänker sluta hålla koll på hur det utvecklar sig.



DÄREMOT skrev jag idag att han inte är ALLVARLIGT sjuk. om det här är LCH så är det i nuläget inte så att det sitter i organ som hotar hans liv. det sitter i HUDEN, möjligtvis i öronen och i magen men han är INTE livshotande sjuk och det har jag aldrig påstått att han är heller.



Tänk om alla idiotjävlar kunde ta och LÄSA texterna de envisas med att kommentera....

2010-12-02 @ 22:00:43
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Terese

Stå på dig tjejen. Jag tror inte någon av oss föräldar som har friska barn kan förstå din situation av all oro. Min lille ha barn astma och bara det tycker jag är oerhört jobbigt då han har det som jobbigats med sin andning. du e otroligt stark och gör allt rätt som följer din sons utslag osv. en normal förälder gör presis som du. stå på dig. stor kram

2010-12-02 @ 22:24:31
URL: http://www.nattstad.se/Sweetnos?id=1204196
Postat av: MA

Hej

Jag har velat skriva till dig många gånger. Men oftast har jag inte vågat. För det som jag har på hjärtat är bara av goda avsikter och ingenting annat. Själv lever jag med kronisk cancer och jag kommer aldrig bli frisk. Innerst inne vet jag hur det hela kommer att sluta, men jag vet inte när. Jag har själv kämpat i många år med mig själv och med mina barn, ibland har jag upplevt mycket ångest pga min situation. Det är inte alltid så lätt men det har ändå gått bra och nu är mina ungar i princip vuxna. Personligen tycker jag inte om goda råd. I bland får jag goda råd av människor i min omgivning, i hur jag ska hantera min sjukdom, men personligen tycker jag att dessa goda råd är jobbiga. Men jag förstår att min omgivning bara menar väl och är oroliga för mig. Jag brukar vänligt förklara att jag inte alltid vill prata om min sjukdom, utan jag vill prata om annat i stället som händer i livet. Jag har svårt för att bli arg och säga fula ord och så. Min fråga till dig är hur vill du bli bemött? Med respekt förstås, det förstår jag. Men hur skulle du vilja att dina läsare skriver till dig i gästboken? Om jag har förstått rätt så använder du bloggen till att skriva ner dina tankar och funderingar för din skull och detta vill du inte att läsarna ska ifråga sätta. Jag läser din blogg varje dag. Även om jag inte alltid håller med dig i det du skriver så läser jag din blogg. Dina barn är jättefina och söta. Jag hoppas att du får mysa med dina ungar mycket nu till julen och att ni får julefrid i familjen.

2010-12-03 @ 00:03:15
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Jag vill bli bemött med respekt och förståelse. Tycker man annorlunda än jag kan man skriva det på ett trevligt sätt utan hån, elakheter osv. Dessutom kan man föröka läsa igenom det jag skriver ordentligt och försöka tänka efter vad jag menar istället för att ögna igenom, haka upp sig på något och skriva en massa skit.



Tack för din kommentar, jag önskar dig all lycka till och att du får ha en lugnt och bra liv den tid du får. God Jul <3

2010-12-03 @ 06:01:13
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Annika

Jag bara måste fråga, inte struntar du väl i besöket på onkologen enbart för att du blev taskigt bemött i telefonen? Jag antar att det inte bara beror på det, för det har jag mycket svårt att tänka mig. Men i vilket fall, det framstår som det när man läser din blogg. Det är jättetråkigt men läsarna kan ju inte göra mycket annat än att läsa det som står...

Jag har hela tiden fått känslan av att det här besöket är det du strävat efter med Elmer (inte det du har önskat eller det du vill), det du har sett som nödvändigt. Så snälla du, bit ihop en sista gång och ta och boka en ny tid. Efter det kan du ju strunta i kontrollerna om du vill. Men gör det här sista, för Elmers skull och för din egen skull.

2010-12-03 @ 07:10:15
Postat av: Jenny

Stackare! Måste vara otroligt oroligt. Förstår att man till slut kanske t o m bli vad en del vill kalla "nojig" men vad fan skulle en annan inte göra. Mina barn har haft lite "småproblem" som astma, allergi och liknande och då blir man ju skitorolig och när Elmer nu har dessa sjukdomar så är det klart att du håller koll och grejar. Jag hade varit så otroligt orolig för allvarligare spridning av hans sjukdom så jag tycker du ändå är lugn.



Hoppas ni får hjälp snart. Hur gick det i Gbg?

Kram

2010-12-03 @ 08:13:51
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Aj aja j det där ser ju inte alls skönt ut. Stackrs liten. Hoppas han blir av med det snart.

2010-12-03 @ 17:23:43
URL: http://ninaruthstrom.se
Postat av: Anonym

Stackars liten! Hoppas de går över, det ser ut att göra ont.

2010-12-06 @ 12:35:05


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback