Elmer idag

Elmers temp har varit lägre idag :-) 38,0-38,5 har den legat på och jag har inte gett någon alvedon. Jag ger bara alvedon vid hög feber och/eller ont, i övrigt är ju febern bara bra för att bekämpa själva grundproblemet. Ibland glömmer man varför kroppen tar till feber...

Han har varit mindre gnällig idag, men ganska trött och lugn. Han sov ganska länge i morse och sov många timmar mitt på dagen.

Maten då? Ja de flesta skulle säkert tycka att han fått i sig bra men jämfört med hur en frisk Elmer äter så har han inte alls ätit bra.

1 flaska välling, pytteliten bit macka med smör (osten ratades), en flaska välling till, knappt en halv burk barnmat, en bägare fruktpuré, en bit pannkaka stor som en femkrona typ, några chips och sen ytterligare en flaska välling.

Jag är van att Elmer äter ungefär så här en dag hemma:

1 smörgås, en portion pulvergröt, en halv banan, en extrastor barnmatsburk, en fruktbägare, mellanmål tex en flaska välling eller frukt ell,er vad som, en portion riktig mat, en frukt eller bägare fruktpuré, en stor portion pulvergröt eller en flaska välling.

Men ja, så kan man ju inte äta när man är sjuk då, det fattar ju jag med. Förrutom att just Elmer brukar det. Elmer har alltid ätit, hela sitt liv, oavsett hur han mått har han alltid ätit, alltid gått upp bra i vikt. Detta är lixom inte första gången han är sjuk.

Förrutom det halvdåliga matintaget har han bajsat ganska mycket idag, uppdelat på 3 omgångar och det har varit väldigt löst.

Han har druckit bra med vatten och kissat bra.

Den rosa fläcken på armen har bleknat under dagen och försvunnit och han har haft några till mycket mindre fläckar som kommit och försvunnit under dagen. Skumt. Områdena där han har sina "atopiska eksem" är liksom missfärgade/lila (färgen beror på febern) men man kan inte känna dem alls, det är inte torrt för fem öre i huden. Områdena är helt släta och "infiltrerade" så att säga.


Han känns sval på huvudet nu när han sover så jag håller tummarna för att han inte har någon feber imorgon <3


Kommentarer
Postat av: thile

♥♥♥

2010-12-29 @ 14:28:06
Postat av: Johanna

Hej!

Jag meddelar härmed att jag helt slutat att läsa din blogg på grund av att jag mår dåligt av att se hur du behandlar din äldsta son Viktor. Jag förstår inte hur man som förälder kan skilja på barn och barn. Du har väl fött alla tre? Det är allt för ofta man läser denna blogg och undrar om du över huvudtaget älskar Viktor eller han bara är nödvändigt ont för dig.

Orkar hur som helst inte se detta längre då det värker för mycket i mitt mammahjärta.



Med vänliga hälsningar

Johanna

2010-12-29 @ 15:39:31
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

öööh whut? hahaha inte en susning vad du yrar om för skit? men jaja hejdå :-)

2010-12-29 @ 15:42:37
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: MA

Till Johanna

Om du har läst Rebeckahs blogg ordentligt så framkommer det tydligt att Rebeckah inte skriver så mycket om Viktor i bloggen, därför att Viktor INTE vill detta. Viktor är en tonåring och vill inte att hans mamma skriver så mycket om honom i bloggen. Rebeckah respekterar detta. En mamma som respekterar sina barn är för mig en kärleksfull mamma. Det kommer säkert en dag när småkillarna (Alvin och Elmer) inte längre vill att Rebeckah skriver om dem i bloggen. Jag är alldeles säker på att Rebeckah kommer att respektera detta och skriva om annat i stället om hon fortfarande har kvar sitt bloggintresse.

2010-12-29 @ 16:51:13


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback