Bortkastat. Trött. Det räcker.

Jaaa men GUD så sjuk han är då...

Han kom hem och mådde utmärkt, feberfri och glad. Sen fick han en halv banan och flaska välling och så sov han middag (jag med) i några timmar och efter det smällde han i sig en stor burk mat och en till bananhalva.

Han yr omkring och är hur pigg och sprallig som helst, inte mista tecken på spya eller feber. Diarré då? Nej inte ens det, som han ju brukar ha lite titt som tätt. Han har bajsat en gång, lite löst men långt ifrån diarré - dvs precis så som han brukar vara i magen oftast när han inte är stenhård eller har diarré vilket han numera haft oftare och oftare.

Alvin är hemma nu också och honom är det inte heller något fel på.

Visst, dagen är inte slut än, båda kan börja spy eftersom det faktiskt går magsjuka på dagis men Elmers spya i morse berodde då INTE på någon magsjuka och hela dan förstördes helt i onödan.

Många gnällde om mitt beslut att strunta i allt nu. Varför? Han är inte allvarligt sjuk och hade han inte fötts med LCH hade inget av hans symptom varit något man höjt på ögonbrynen för. Blir han sjuk söker jag vård, precis som jag skulle göra om Victor eller Alvin blir sjuka.

Jag är trött på att vara den som driver på! Jag är trött på att behöva kräva, jag är trött på att behöva tjata, maila experter, trycka på hela tiden - att på detta dessutom bli dåligt bemött blev för mycket! Visst, hade han varit svårt sjuk så hade jag inte haft något val men så som han mår så är det absolut ingen fara. Är vårdpersonalen oroliga för Elmer så får väl DE ta kontakt, ta lite jävla initiativ, vilket aldrig hänt hittills, då det alltid är jag som får trycka på för att det ska hända något alls.

Nej tack, jag tänker inte göra det längre. Så är det bara.

Sen vill jag påminna om en sak som jag skrivit tusen gånger snart: det här är MIN blogg och jag använder den för att ventilera och skriva av mig, det kan ju kanske vara något att ha i bakhuvudet när man läser det jag skriver.



Bellen för 5 minuter sen....

Kommentarer
Postat av: thile

Lille hjertat, puss på deg. Klart det er DIN blogg.



Klem♥

2010-12-02 @ 17:57:27
Postat av: Anonym

Det är DIN blogg, ja då får du räkna med kommenterar med åsikter och du kan inte ALLTID ha rätt heller. Det KAN visst vara magsjuka! Mitt barn spydde bara EN gång och han mådde som en prins och åt som vanligt, så jag antog att det inte var magsjuka men ack fick jag, vi blev 4 som blev smittade av honom. Det är upp till olika personer hur magsjuka ser ut. Det KAN vara magsjuka, då förstår jag att människor vill vara på säkra sidan. Det går ju vinterkräksjuka nu så det är inget konstigt med det. Hoppas Elmer får en ny tid snart så ni får kolla upp de, bättre för tidigt än för sent..... Ha det bra.

2010-12-02 @ 18:05:34
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Nej, jag behöver inte alls räkna med att folk kommer och tycker en massa, varför då? det här är inget allmänt diskussionsforum utan min blogg. MIN. Den enda person vars åsikter betyder något här är jag.



Du har inte läst vad jag skrev va?? jag FÖRSTÅR att de inte vågar ta emot honom skrev jag, missade du det? det var INTE det jag hängde upp mig på.



Vaddå får en tid, jag har ju sagt NEJ! De har redan erbjudit en ny tid, jag vill inte ha. NEJ TACK, kan inte alla bara fatta att jag inte skojar. Det RÄCKER NU! jag vill inte ha en ny tid!!!!

2010-12-02 @ 18:09:52
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Anonym

Jag förstår helt att det blev jättejobbigt när det blev sådär. Man laddar ju upp sig mentalt rätt bra inför ett sånt där läkarbesök. Det kommer att kännas bättre om några dagar när det lagt sig. (Inte så mycket tröst idag dock.)



Men jag själv hade aldrig riskerat att åkt till barnonkologen eller nån vårdinrättning med ens en liten liten liten misstanke om magsjuka. Så det var nog det bästa även om det kändes och känns som skit just nu.



Sen att personalen var otrevlig är ju pisstrist, har råkat ut för det många gånger. Men jag brukar tänka att jag är inte perfekt på mitt jobb alla dagar och då brukar det kännas lite lättare.



Kram!

2010-12-02 @ 18:14:13
Postat av: Johanna

Mina barn har med kräkts i 1-årsåldern av så enkla saker som förkylningar. Mellantjejen kräktes varje morgon ibland tills hon var runt 1,5 år och genomförkyld. Men det var allt slem som bildats under natten som kom upp. Men hon fick gå på dagis ändå jag kunde inte vara hemma 3 veckor i sträck vid varje förkylning som avlöste varandra. Men hon var ju pigg och frisk och åt bra det var bara det där morgonslemmet som kom upp. Självklart informerade jag om läget men har man själv små barn så vet man ju att det är jättevanligt att de kräks av allt snor. Så jag förstår att du blev irriterad på kommentarerna!

2010-12-02 @ 18:26:53
URL: http://livetihusmedbarn.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men brusa inte upp dig nu. Det går nästan inte att skriva någonting utan du brusar upp. Vadå nej? Du som oroar/oroade dig nu och innan tackar nej till en ny tid? Det gäller ditt barn, vill du inte veta och träffa läkare när det gäller ditt barn? Kom inte sen och gnälla att du är såååå orolig när du tackat nej till en ny tid...!

Jag skiter i din blogg nu, är trött på din attityd. Ha det bra!

2010-12-02 @ 19:20:16
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Att du skiter i min blogg nu var väl ungefär det enda intelligenta du skrev i din kommentar. BRA! God Jul idiot, håll dig borta :-) SKÖÖÖÖNT och ni andra grisar som är likadana kan också dra någonstans. Försvinn från MIN blogg. Jag kommer inte godkänna en enda av era FITTKOMMENTARER era efterblivna jävla spån! Jag önskar er i julklapp att ni drabbas av lika mycket olycka som jag upplevt i mitt liv; varsego, hoppas min önskan faller in, det är ni värda så ska vi se hur NI mår sen.

2010-12-02 @ 19:27:13
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Angelica/Jeka

OJ...här väller det över.

Funderar på att skriva en jävligt elak kommentar så att du får ur dig ännu mer. Gärna med riktigt stora bokstäver och utrops tecken...

Tror det här är bra. "skrik & ropa" här i bloggen. Bli förbannad och häv ur dig. Spy galla över de som inte förstår och bara stör!

Hejja Beckah!

Jag vet (trots att jag inte känner dig) att det här kommer gå över, att du snart kommer kämpa för att få ordning på Elmers diagnos och allt runt omkring.



Hejja Dig!



Förresten, kan inte M ta några läkar kontakter? Vet att ansvaret kan vara svårt att släppa, men han verkar inte varit med på för många tillfällen. Det är ju trots hans son, och hans son har en jävligt allvarlig (eventuellt dödlig) sjukdom.



Ok, spy lite över den här kommentaren.

Varför i helvete har du en bil när du ändå inte vågar köra! Fegis!! Tycker de pengarna skulle spenderats på annat. Typ till resan du & Rachel ska göra den du tigger pengar till..



=P

2010-12-02 @ 19:47:20
URL: http://angelicaheltenkelt.blogspot.com
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Jeka :-) hehe <3



Jag kör bilen mer och mer. Flera gånger denna vecka tex ;-) resan jag tiggde pengar till var det bara en person som betalade in till och henne har jag mailat och bett om att få betala tillbaka eftersom det dragit ut så på tiden (men hon ville inte alls ha tillbaka pengarna <3)



M är inte intresserad av att hålla läkarkontakterna och är ganska oinsatt i Elmers sjukdom eftersom jag skött allt och meddelat honom så har han iofs inte behövt heller. Vill han ta kontakt med Borås och sköta den här biten är det helt fritt fram.

2010-12-02 @ 19:52:23
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Anonym

OJ =) Bara ett julklapp råd till dig: Lär dig hantera din humör.

2010-12-02 @ 20:01:42
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Ett råd i julklapp till dig; lär dig hantera DIN grammatik!

2010-12-02 @ 20:12:22
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Anonym

Det ska jag, jag tar snällt emot din råd. Det borde du också göra. Förresten, du godkände min kommenterar ändå, raring! PUSS på dig och god jul!

2010-12-02 @ 20:19:32
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Det beror på att det inte var lika svinigt som de kommentarer jag INTE godkänt.

2010-12-02 @ 20:51:32
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: erika ulars

många kramar till dig!!!!!

2010-12-02 @ 21:42:21
Postat av: Therese

Det är en sak (eller flera) som jag inte riktigt förstår? I 97% av dina inlägg så skriver du om Elmers alla symptom, hur han mår, vad som är fel, din oro, alla sjukhusbesök, all kontakt med sjukvården, alla "sjukliga bilder", alla problem, all ev medicinering osv och vips så är allt som bortblåst, då "skiter du i allt". Och sedan blir du smått hysterisk och idiotförklarar dem som ger minsta lilla antydan om att ifrågasätta det du skriver eller dem som kanske inte håller med dig helt och fullt i allt du skriver och det är där jag inte riktigt hänger med. Du vänder kappan efter vinden och fan ta den som inte följer med i stormarna :0

2010-12-02 @ 23:15:17
Postat av: Jema

Såg att min kommentar blev anonym igår, även om jag skrev in namnet, det var inte meningen. Så jag ville bara tala om att den kommentar som innehöll ordet "pisstrist" var min och absolut inget anonymtpåhopp :)

Hoppas att det känns bättre idag!

Kram Jema (ifall det inte syns igen)

2010-12-03 @ 08:17:54
URL: http://jemaochlivet.blogg.se/
Postat av: Pellinell

Haha, jag tycker du är bra. Du har humor mitt i vreden. "Ett råd i julklapp till dig; lär dig hantera DIN grammatik!" Hahaha, så skall puckona behandlas. :-D



Men jag tror de har rätt, de som säger att du är utarbetad. Jag bröt själv ihop i dag (är ensam med tre barn varav en ettåring), ringde min pappa och grät, och då har jag ändå inte ett dödssjukt barn.



Så kan du få lite vila skall du försöka ta det, och jag tycker också lille gubbens pappa kan ta lite mer ansvar nu. Säg till honom att du inte orkar rodda just det här, be honom om hjälp. Han kanske blir glad att du frågar?

2010-12-05 @ 19:58:57


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback