Specialerbjudande hos Willvin genom mig!

Som de flesta vet så är jag testfamilj åt Willvin. Oerhört roligt och spännande, så det här är jag väldigt glad över! Jag vågar påstå att det inte finns bättre skötväskor! Jag har flera olika modeller och jag älskar dem alla!

Alla väskor är väldesignade, genomtänkta, snygga och praktiska. De är utformade för att passa så många olika slags familjer som möjligt och sitta bra på så många vagnar som möjligt. Allt från enkla små sulkys till stora breda tvillingvagnar! De passar både mammor och pappor lika bra och de är så smarta att de självklart funkar utmärkt både innan och efter skötväskeperioden också ;-) ALLA borde ha minst en Willvin :-)

Med varje väska man köper från Willvin så medföljer dessutom ett smart tillbehörsset (trots att man redan blir helt löjligt nöjd med alla smarta fack som finns "inbyggda" i väskorna).


Willvin är ett otroligt spännande och snabbväxande företag, det märker man inte minst om man är med i Facebook-gruppen eller följer Willvins blogg: WLOGGEN. Händer nya grejer hela tiden och sortimentet kommer att utökas kraftigt framöver då även andra produkter kommer att komma utöver de underbara väskorna.


NU KAN JAG ERBJUDA ER ETT SPECIALERBJUDANDE!!! Men först ska jag berätta lite om mina väskor:


Jag använder Magnificent som min "grundväska" till Elmer just nu. Den är super med sin rymlighet och det UNDERBARA bottenfacket som jag älskar! Där har jag blöjor och skötgrejer (tex den medföljande skötbädden) sååå himla bra så ligger blöjorna fint och stilla istället för att simma omkring i en stor väska och bli helt luddiga och samla damm. Magnificent har många fina fack i övrigt också plus att själva väskan är skitsnygg ;-)

Sen har jag (vi) en Multidad som används som en grab-and-go-väska. Den är helt annorlunda i modellen. Sportig, lättsam och snygg och har helt andra sorts fack - men otroligt smarta! Utformningen av väskan passar mig perfekt för den är så skön att ha på sig och lägger sig som gjutet mot kroppen. 

Den här snor jag ofta och har som som min helt egna - utan barngrejer, hehe och just därför är alla småväskor i tillbehörssetet så bra! Lätt att byta väska eller byta person genom att ta ur eller lägga i tillbehören.

Den tredje väskan jag har är Magnipack, alltså ryggsäcken. Mycket bra med en ryggsäck om man som jag bär i sjal och ergonomisk sele. Jag har tex också använt den som dagisväska åt Alvin.

Här finns också det fantastiska bottenfacket. Om man använder den som dagisväska så finns det ett smart tips från Lindisen att låta tillbehörssetet ligga kvar i väskan. Den praktiska "rullen" funkar nämligen KANON till att bära hem små fina ihoprullade teckningar och skötbädden är ett jättebra sittunderlag vid utflykter. I nylonpåsen kan man tex ha nappar om barnet använder det. Axelremmarna är ganska nätta och går även att korta ner så att de passar ett barn och själva väskan är också så bra i storleken att den passar i alla åldrar: skötväska, dagisväska, skolväska, utflyktsväska... En väska som faktiskt passar vem som helst med andra ord.
*********************************************************


SPECIALERBJUDANDE!

Om du också vill bli ägare till en Willvin-väska så ska du maila mig beckah@mensa.se (alt. beckahbus@gmail.com om den andra ej funkar) så får du en kod av mig som ger dig FRI FRAKT samt en hemlig överraskning med i ditt paket!

Maila mig ska du göra INNAN du lägger din beställning på hemsidan alltså. När du fått koden av mig gör du din beställning som vanligt på hemsidan och väljer faktura som betalningssätt. Sen mailar du koden och dina beställningsuppgifter till Willvin (info@willvin.se) så får du frakten borttagen på din faktura och får en överraskning med i ditt paket.

Skynda fynda :-)


*********************************************************

Kommentarer
Postat av: ★ MansonDust - mamma till Star, Ninja & Seven ★

Haha, precis vad jag skulle skriva om i min blogg vafan.. nu får jag vänta lite, blir lite härmigt annars. ;)

2010-08-16 @ 07:12:35
URL: http://mansondusts.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback