Provsvaren från igår!

Elmer är glad och nöjd här hemma trots sitt nya hål i huden. Får se om han får ont så får han Alvedon. Imorgon blir det dagis igen men vi har iaf sovmorgon på fredagar.

Jahapp, lite uppdatering ang läkarbesöket igår... Elmerbebisen var ju till barndagvården i Borås igår som ni vet och tog massvis av prover. Alla proverna är klara nu så Elmers läkare, C,  ringde mig precis för att meddela vad provsvaren visat.

Håll i er nu...

ALLA provsvar från blodproverna som togs igår såg helt normala ut! Fantastiskt :-) Vi försöker oss på en utglesning nu. Har ju inte lyckats tidigare men vi får hålla tummarna nu då. Vi kommer få en tid om 2 månader igen. Tanken var från början att han efter han fyllt 6 månader skulle börja gå var tredje månad men som alla vet så har det ju absolut inte blivit så, istället har han gått minst en gång i månaden istället, oftast mer!

Nu gäller det bara att prickarna håller sig lugna och snälla och att inget nytt knasigt uppstår.

Kommentarer
Postat av: anna-ett barn på jorden, en ängel i himlen

skönt med bra svar på proven.

2010-08-26 @ 16:31:57
URL: http://bambinidolce.blogg.se/
Postat av: Anonym

Visst verkar det bra att glesa ut kontrollerna av Elmers sjukdom nu.

Och inte. Ja, jag vet inte hur du tänker men om jag som mamma hade upplevt det du upplevde vid Elmers födelse och veckorna därefter - och med det du vet - skulle jag vara lugnare av tätare kontroller.

2010-08-26 @ 18:12:34
Postat av: Sandra

Vad skönt att provsvaren såg normala ut! :)

2010-08-26 @ 18:32:34
URL: http://sandrastomberg.com
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Anonym; Om minsta tveksamhet uppstår, om han blir sjuk, mår dåligt, får konstiga symptom osv så får han komma tidigare så det känns inte oroligt att vi ska försöka glesta ut.Som sagt så har vi försökt innan men då har det kommit upp grejer som gjort att han måste komma tidigare.När han var där i maj var det tex meningen att nu i augusti skulle bli nästa besök. Vi skulle ha 3 månaders uppehåll men istället så har Elmer däremellan fått åka till Borås 5-6 gånger.Förhoppningsvis blir det INTE så nu.

2010-08-26 @ 18:52:28
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Pia

Hejsan, det måste kännas skönt att alla lab.proverna visade sig vara bra. Håller tummarna för er att det ska vara lugnt nu och att ni får ha det bra.Bästa hälsningar Pia

2010-08-26 @ 23:05:47
Postat av: Alexandra

Åh vad skönt!! GRATTIS!!! Men menar du att det är ett garanterat svar på att prickarna inte är LCH? Vad skönt i såna fall!!! Ha en underbar fredag :) Kramar

2010-08-27 @ 07:10:35
URL: http://whattowear.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Nä, prickarna är mest troligt LCH men alla blodprover ser bra ut och det betyder att han inte mår dåligt allmänt. Tex om han haft lågt antal vita blodkroppar eller förhöjda nivåer på något leverprov osv så hade man behövt kolla upp honom mera, då hade sjukdomen kanske varit spridd och inte bara suttit i huden.

2010-08-27 @ 07:23:09
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Johanna M

Underbart! Då är det väl bara "skin-only" som jag uppfattade det, det läker av sig själv.

2010-08-27 @ 08:31:18
URL: http://anotherplaceincyberspace.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Om det skulle sitta på något allvarligt ställe som tex lever och benmärg så hade det synts på blodproverna och även om det var andra konstigheter men däremot syns det inte på blodprover om det finns i skelettet och många andra ställen men eftersom han mår bra allmänt, inte har några ömma svullnader osv så får vi anta att det bara sitter i huden. Ingen kan säga detta säkert utan röntgen.

2010-08-27 @ 08:37:27
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Charlotte

Grattis, vad skönt. Förstår att inte oron försvinner av det här - I KNOW - men för min del iallafall hjälper det alltid att hålla några trygga och vänliga siffror i handen.

2010-08-30 @ 22:27:47
URL: http://ansgarssyskon.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback