Prick/knöl på Elmers huvud

Hittade något på Elmers huvud. Vet inte riktigt vad det är faktiskt. Det är som en bula men pyttepytteliten. Vet inte om det hör till hans LCH i huden eller om han slagit sig (känns osannolikt att han slagit sig med tanke på hur pricken ser ut) eller om det är något helt annat (myggbett?).

Vi får se hur det utvecklas eller försvinner eller vad som händer. Om det skulle vara LCH och höra till skallbenet så skulle den vara mycket större, det här är ju nästan som en prick så det är bara huden det här med.

Hur som helst. Igår hade han varit prickig i precis 4 veckor och än ser det inte ut att vara på väg att sluta iallafall. Ett tag var det ju lite värre med massa prickar på höften men så är det inte längre, nu är det så där lugnt som det var första tiden. Undrar hur länge det kommer hålla på?

Vet ju inte ens säkert ännu om prickarna på kroppen är LCH eller om det är något annat, även om jag känner mig ganska säker. Hatar verkligen det här att aldrig lyckas slappna av...


Kommentarer
Postat av: Jema

Sådär ser min äldstas myggbett alltid ut. Hoppas att det inte är nån mer skum prick för det har Elmer fått nog av tycker jag.

Kram!

2010-08-31 @ 19:51:52
URL: http://jemaochlivet.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Skönt. Då är det säkert myggbett på Elmer också. Han har aldrigt haft något vad jag kan minnas så de kan säkert se ut så här. I vilket fall så är det ju huden så det gör ju ingen skillnad om han får LCH-prickar på huvudet också.

2010-08-31 @ 20:27:08
Postat av: Maria

Jag har et tips på en läsvärd blogg åt dig, handlar om en liten tjej född med en hudsjukdom. Det är en jättefin blogg som alla borde läsa, om lilla Elys kamp mot JEB. Mvh Mariahttp://lillaellyskampmotjeb.blogspot.com/

2010-09-01 @ 13:12:53
URL: http://minamirakelochjag.bloggplatsen.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback