Fått tid för biopsi...

Jahapp...

Elmer har ju tagit två prover på huden sedan innan. Dels samma dag han föddes och dels i våras. Första gången gav resultatet hans diagnos Langerhans cellhistiocytos och andra gången var för att kontrollera att hans knasfläck var ett mastocytom och inget annat.

Det är samma hudspecialist som tagit båda proverna och jag har haft lite kontakt med henne med jämna mellanrum under hela det här året. Nu har jag mailat henne bilder på det jag tror är ett återfall och hon har tittat på bilderna idag och beslutat att det är en bra idé att kika på Elmer och eventuellt ta ett prov.

Vi har fått tid på torsdag morgon. Nu på torsdag alltså. Då ska han vara Emlad och klar och mest troligt blir det väl provtagning.

MEN! Det kommer ju garanterat att vara så att när vi vaknar på torsdag morgon så har han inte en enda prick kvar. Det är lagen om alltings jävlighet (eller Murphys lag) som ser till detta. Jag lovar att det blir så. Givetvis för att prickarna sedan ska dyka upp igen på fredag...

Nåja vi får väl se, jag hoppas de är kvar och det känns som en väldig lättnad att prickarna kommer att kollas upp nu! Jag orkar inte undra om det är ett återfall, jag vill veta.


Kommentarer
Postat av: Johanna M

Är han fortfarande ledsen på nätterna? Det vill man ju ska gå över fort, allt som har med allmäntillståndet att göra vill man ju ska vara bra... Lille sötisen.

2010-08-23 @ 12:48:12
URL: http://anotherplaceincyberspace.blogg.se/
Postat av: thile

Jeg håper som du, fineste vennen min <3. Kramisar

2010-08-24 @ 11:16:55


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback