Dagens prickar

Ny kategori kanske? ;-)

Ja, ni tycker säkert det är jättetråkigt med en massa prickiga inlägg men nu har ju jag som sagt den här bloggen för MIN skull och jag vill gärna ha det samlat i bloggen hur det utvecklar sig.

Han har ganska många små prickar på halsen idag, en del små bleka i ena armhålan, en del på höften och sen är det mest enstaka spridda prickar - på rumpan, i nacken, på armen (armvecket) och så.

Två veckor med dessa prickar nu idag.

Bilder:Kommentarer
Postat av: Jannike

Ja det är faktiskt lite tröttsamt och uttjatat, läser knappt aldrig din blogg längre för den har blivit så tråkig och tjatig om LCH hela tiden. Men som sagt det är ju din blogg och du skriver vad du vill osv. Men om du vill behålla läsarna så kanske du får tänka om.

2010-08-16 @ 11:51:26
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Jannike, som sagt jag har INTE bloggen för andras skull, för att roa er eller så ;-)Jag har en blogg för att kunna skriva det JAG vill. jag skriver om det JAG finner intressant och om vår vardag. LCH är en STOR del av vårt liv och vår vardag.Om du inte finner vårt liv intressant är det ju en ganska bra idé att du slutar läsa bloggen, vilket du själv verkar insett.Tänka om? ööööh? VARFÖR i hela friden då? Jag skiter totalt om de läsare som inte trivs med det jag skriver - det är bara att klicka sig vidare till någon intressantare blogg - HEJDÅ! :-) jag har ALDRIG och kommer ALDRIG anpassa min blogg efter något annat än MIG.Fattar inte riktigt varför du ens skrev den här kommentaren? Jag tyckte jag gjorde klart i inlägget att jag inte på något sätt har några planer på att sluta skriva om LCH.

2010-08-16 @ 12:12:59
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Emelie

Hehe, bra svar..Då ska man inte läsa min blogg om min dotter som handlar om hudproblem typ varje dag..Om man har ett mer eller mindre sjukt barn så bloggar man som förälder (oftast) för sin egen skull och inte för att underhålla andra. Becka, jag e ny läsare och tycker din blogg är KANON!

Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Tack Emelie :-) ja, tänk så galet om någon skulle påpeka att du skriver om EB hahaha :-DKram på dig! <3

2010-08-16 @ 13:46:03
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Anonym

Men det finns en poäng i det Jannike skriver: om man har ett sjukt barn t.ex har man kanske behov av att notera förändringar - och då kan man skriva dagbok. Inget fel i det.

Men att skriva blogg enbart för sin egen skull? Vad jag förstår så handlar bloggandet om behov av kommunikation med omvärlden. Inget fel i det heller.

2010-08-16 @ 15:39:34
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Nej det finns ingen poäng i det Jannike skriver och nej, de flesta bloggar inte för andras skull utan helt för sin egen skull. För att själv få ut något av det.Visst vänder man sig utåt för att andra ska kunna läsa, absolut men de man vänder sig till är ju dem som VILL läsa det man skriver! Man vänder sig ju inte till dem som INTE vill läsa det man skriver!Varför ska jag jaga läsare och slicka röv och skriva det ANDRA vill läsa??!! Rätt meningslöst när jag kan skriva det JAG VILL skriva och så kan de som VILL LÄSA läsa och resten hoppa över.Spelar ingen roll om det är 1 läsare eller 1000. Jag skriver hellre det JAG vill och har EN läsare som vill läsa det jag skriver än att jag skulle skriva för andras skull och ha 1000 läsare.Jag är INTE anställd som er personliga underhållare. Passar det inte så kan man hitta en annan blogg att följa. Jag riktar mig till dem som är intresserad.För belive it or not - det FINNS faktiskt fler än jag som VILL ha de prickiga inläggen här!

2010-08-16 @ 15:48:14
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Alexandra

Jag förstår precis varför du bloggar om det du gör. Visst gör man det för sin egen skull... och visst är det skönt med tvåvägskommunikation... men det vore ju idiotiskt att blogga om sådant som andra vill läsa och hålla inne med det man vill skriva... ÄSch... löjligt. Hur som helst... Hur går ni vidare nu med de där prickarna? Undersöks han? Ska de ta reda på vad det är..? Eller? Berätta gärna. (För jag är intresserad av att höra!!!) Kram

2010-08-16 @ 16:05:09
URL: http://whattowear.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Tack Alexandra :-)Hans läkare är på semester men kommer tillbaka på måndag och på onsdag har vi tid där så om prickarna är kvar om en dryg vecka så hoppas jag att de tar tag i det. Samma sak kollar upp öronen så det inte har med LCH att göra.Kram.

2010-08-16 @ 16:14:09
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Anonym

Jag har inte sagt att du skall "slicka..." eller jaga läsare.

Du är en intelligent person och en bra skribent.Du kanske skiljer dig från mängden på annat sätt också: de flesta tycks jaga läsare, räknar prenumeranter och besökare, håller i tävlingar (nåja, det gör du ju också och det är kul för dem som gillar tävlingar.)Tolkar jag dig rätt när jag tror att du vill säga: jag är inte intresserad av kommunikation?

Du har ju din fulla rätt att tänka så.

2010-08-16 @ 16:19:30
Postat av: MP

En ide kan ju vara att kopiera över det du skrivit om Es prickar mm till den andra bloggen/infosidan du faktiskt nu har ordnat med. Dels samlar du det där för egen skull men även de som har barn med samma sjukdom/ar kan se allt i den bloggen. Bara en ide ;-)

2010-08-16 @ 17:12:47
Postat av: jessica

Dom inläggen som inte är så intressanta kan man ju lite lätt hoppa över,problemet löst....

2010-08-16 @ 19:31:38
Postat av: Jannike

Jag blev väl lite trött på tjatandet om prickar, därför jag kommenterade, och jag menade inte att vara elak eller nåt. Trodde du tyckte det var roligt att ha många läsare och att du brydde dig osv, men jag hade feeeel, sorry. Jag har iaf följt din blogg länge och du har verkat vara trevlig men.. Näe.. Hejdå

2010-08-16 @ 20:33:09
Postat av: Tobiasmaia

I found your blog on google. I think your blog is the best :)

2011-03-30 @ 17:54:46
URL: http://tobiasmaia.blogfuture.com


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback