Vissa har svårt att fatta!!!

Blir jäkligt irriterad när folk som uppenbarligen inte har LÄST ändå ska ta och uttala sig! JA, nu blir det tjatigt om samma sak i flera inlägg men det här kändes jävligt viktigt att få rätsida på så jag får summera det hela så även folk med Nalle Puh-hjärna kan fatta. Fick denna kommentar:

"Fast ärligt, det var ju faktiskt DU som beställde fel, det var ju inte de som skickade fel storlek. Visst, du skickade ett mail efter att du hade beställt, men i stället för att chansa/anta/gissa så hade det ju varit bättre om du frågat innan du lade in din beställning. Kan det inte möjligen vara så att du blir oproportionerligt arg för att du har köpt fel storlek två gånger tidigare och detta var liksom droppen? Utifrån din historia enbart tycker jag inte Nelly har betett sig anmärkningsvärt."


EEEEHHH VA???! NEJ SÅ VAR DET INTE!!!!

Jag beställde ett par Bobux och storlekarna som fanns att välja på var exakt dessa: 16, 18, 20, 22 istället för att skriva de riktiga Bobuxstorlekarna som är: NB, S, M, L. Jag valde naturligtvis 20 eftersom det enligt Bobux motsvarar M.

När tossorna kom hem var de i storlek L. Jag valde att spara dem för framtiden och beställde hem ett nytt par. Nu visste jag att 20 = L och valde därför 18 istället för att få ett par i M. Men för säkerhets skull skickade jag dessutom ett mail till dem där jag skrev att jag innan beställt 20, fått L, nu beställt 18 och vill ha M och att de ska se till att det blir rätt.

Jag får hem ett par i strl S!

Efter mycket om och men får jag äntligen svar ett DYGN senare. Då får jag veta att min första beställning var RÄTT AV MIG för 20 SKA VARA M! men de hade stoppat fel tossor i paketet! Nu vill de att jag ska krångla och skicka tillbaka dem i strl S för att de gjort fel - TVÅ GÅNGER I RAD! vad får jag för detta? Hela saftiga 39 kronor som jag kan använda vid NÄSTA beställning, som om jag NÅGONSIN skulle beställa där igen.


SÅ NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ JAG HAR INTE BESTÄLLT FEL!!! Jo, visst, jag beställde ju 18 andra gången - KONSTIGT då när nästa strl uppåt redan var testad och visat sig vara fel.



Det vore ju bra om folk LÄSER innan de skriver!!!

Kommentarer
Postat av: Sofie

kan bli riktigt trött på folk som kommenterar utan att läsa ordentligt eller läsa över huvudtaget.. som häromdagen när jag skrivit att jag varit på akuten hela dagen med en krossad näsa och får kommentaren "haft en bra dag?"

2010-04-30 @ 10:04:33
URL: http://sofiesundqvist.blogg.se/
Postat av: Mios gravida mamma

Ibland är det skönt att ha blogg så man kan avreagera sig =) Men måste berömma dig för vilket tålamod du har! Jag skulle ha gett upp dom där skorna förlänge sen! Du måste verkligen älska dom haha.

2010-04-30 @ 10:11:23
URL: http://metrobloggen.se/bessie
Postat av: Emma

18 oj Eddie har 20 i skor han har nog stora fötter ..

2010-04-30 @ 10:14:35
URL: http://eddiesmammaemma.blogg.se/index.html
Postat av: Sassa

vissa läser det dem vill läsa, inte vad som står..

2010-04-30 @ 10:23:07
URL: http://ourson.blogg.se/
Postat av: thile

Samstemmer med deg! Ha en fin fredagsmys <3 Klem

2010-04-30 @ 10:47:00
Postat av: Anonym

Jag har ett råd: så här gör jag vid felleverans: jag packar varan i originalförpackning, samma den kom i. Gäller det yttre emballaget. Sedan skriver jag "Retur avsändaren" och postar.

Fullt lagligt. Slipper porto och betalar naturligvis inte fakturan.



Men numera handlar jag nästan aldrig via internet. Sedan Lundmyr blåste mig på varor + påminnelseavgifter via Klarna, handlar jag aldrig där.



2010-04-30 @ 11:21:09
Postat av: Isabella

Men snälla Beckah. Du behöver inte ha en sådan ton. Fattar att du är arg men varför just ha de jävla skorna då? Du har ett par i L räcker inte det? Om du nu tvunget ska ha ett par i M så skicka tillbaka skofan och betala 39kr och få ett par i rätt storlek. Orkar man sitta och skriva blogginlägg efter blogginlägg så orkar man nog det också.

2010-04-30 @ 11:27:24
Postat av: Anonym

Herre min Jesus, du verkar ha problem med aggressioner du.

2010-04-30 @ 12:06:12
Postat av: A

Det är ju fortfarande du som beställt fel storlek!

2010-04-30 @ 12:54:28
Postat av: Anonym

Om jag vore dig skulle jag bara avvakta och ta det lugnt.. Bloggens makt skall inte förringas! Skulle inte vara överraskad om det dimper ner ett par skor i rätt stl hux flux i din låda... Du kanske skall skicka ett mail till kundtjänst med en länk till din blogg?:)

Stå på dig och skit i alla töntkommentarer,det säger mer om andra än vad det gör om dig!

Lycka till och på dem bara!

2010-04-30 @ 14:36:29
Postat av: Anonym

Finns så mkt värre saker i livet som kan hända än en felbeställning. Men man kanske inte har de upplevelserna för att få de perspektiven.

2010-04-30 @ 16:07:45
Postat av: natalie

Måste säga att din blogg ser så somrig och varm ut nu. Supermysig.

2010-04-30 @ 17:38:00
URL: http://natalie-lilly.blogspot.com
Postat av: Amaranth

Oproportionerligt arg, var det ja... Så härligt att föräras med helt eget inlägg! Jag ska erkänna att jag missade att det var din första beställning som var felexpedierad, det var din andra beställning som du raljerade över. My bad där, jag har oftast bara tid sent på kvällen att läsa bloggar eftersom jag har två små barn, och visst, det händer att jag bara skumläser. Jag ber om ursäkt allra ödmjukast för att ha retat upp dig på detta fruktansvärda vis.



Något jag däremot faktiskt läste (och förstod) var det som stod ovanför kommentarsfältet under Läs detta innan du skriver, nämligen "Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt." Min Nalle Puh-hjärna förstod däremot inte att det bara gällde oss läsare, för dig är det tydligen fritt fram... Jag är ju inte varken din flitigaste läsare eller den som kommenterar mest, jag antar att det är därför du tyckte det var fritt fram att vara så otrevlig. Det är för mig obegripligt att man kan bli så vansinnigt förbannad pga ett par skor...

2010-04-30 @ 22:10:49
Postat av: Elin

Har du fått tag i toffolr ännu?

http://www.tradera.com/Bobux-tofflor-i-storlek-M-auktion_340150_111280221

2010-05-02 @ 17:10:29


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback