Babblar av mig lite...

Många svarar på mitt inlägg om Facebook-viruset som jag skrev igår och så svarar de typ "Jag testade men inget hände". Vaddå "hände"? Alltså om man får virus/maskar/trojaner och allt vad det heter så är det ju inte så att det i samma sekund poppar upp en ruta som meddelar:

"HOPPSAN! Nu fick du ett virus!"

:-) om det "hänt" något eller inte är ju något man upptäcker först senare fattar ni väl? ;-)

Nu säger jag inte att det är säkert att det är ett virus av något slag men jag är verkligen inte övertygad av era svar utan känner fortfarande att jag absolut inte vågar testa (fast jag är nyfiken) ;-)

Nog om det ;-)

Just ja, lite lustigt igår. Kvart i 9 på morgonen ringde barnens farmor och frågade om hon skulle köra till Elmers läkarbesök...? Fast hon sa dagen innan att hon skulle höra av sig om några dagar (vilket jag tog som att hon alltså inte tänkte köra dagen efter). Men men det var väl bra det iallafall. Hon kanske bara glömt i förrgår så det var därför hon sa så.

Men nu behövdes det ju inte iallafall eftersom syrran ändå skulle på jobbintervju i Borås. Det är dock en fördel att farmor har en riktig bilbarnstol så Elmer slipper åka babyskydd, som är ett sämre alternativ.

Appropå sjukhusbesök, Alvin har fått sin tid till barnmottagningen nu! 4 maj ska han dit. Fast nu har han varit bra i magen ända sen han blev frisk. Det är nog längsta perioden i sträck det här året som magen funkat. Han klagar lite över ont i magen då och då men annars är han nästan helt bra. Han har även gått upp sitt tappade kilo redan! Äter som en häst! Härligt att se.

Igår hade M första umgänget med barnen så han var här och hämtade dem kl 18:00 lite sent men det fanns flera anledningar till det. Bland annat att jag var på möte på Victors skola med syster A som barnvakt hemma med barnen och jag kom hem 17:50 och var tvungen att amma först. De kom sedan hem igen kl 20:00.

GUD vilken fantastisk frihetskänsla de två timmarna. Heeelt underbart med riktig avlastning för första gången! Jag har lämnat Elmer med M ett par gånger förrut och med min syster några gånger men då har det ju varit för att träna eller gå på möte nu var jag bara helt FRI att göra vad jag ville :-)

Dock ägnade jag ändå tiden till att röja här. Gå med maaaassa reklam och tidningar till pappersinsamlingen samt slänga en massa skit eftersom det kommer containers hit ikväll (vi har så en gång i halvåret så man får kasta all gammal skit, annars lägger folk det utanför soprummen tyvärr och därför har bostadsbolaget fixat denna lösning).

Näe, gäääsp säger jag! Hällt i mig två koppar starkt kaffe men det hjälper ju inte när Elmer vaknade typ 05:30 och var jättehungrig. Efter en massa amning och gnäll så var både han och Alvin klarvakna och jag klev upp och gav dem frukost 06:30. Båda fick macka eftersom Elmer var så himla hungrig med. Victor gick till skolan för ett tag sen och nu väntar vi på dagis. Tyvärr är Elmer väääldigt trött nu men det känns så onödigt att han somnar och ska väckas för att lämna Alvin på dagis.

Jaja en massa babbel blev det nu :-)

Kommentarer
Postat av: Geshiia - mamma till två pojkar

Alltså.. jag vet att du antagligen inte menar något illa men du fick mig att känna mig som en idiot av din kommentar ang viruset eftersom jag var en av de som sa att inget hände, du får det att låta som att vi som sagt detta är värsta idioterna och inte fattar något. :(



Att jag tar åt mig är nog för att jag har en liten "period" just nu där allt är "svart eller vitt", ja du fattar vad jag menar antar jag.



och jo det kan poppa upp ett fönster som talar om att du fått virus eller något alt ett fönster som talar om att du fått något skit och att det läggs i karantän ;) det beror helt på vilket virusskydd du har.



2010-04-14 @ 09:17:18
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Nä precis, inget illa ment och visst klan det komma upp ett meddelande från antivirusprogramet och så men ofast när det smyger sig in trojaner och maskar så är det utan att man märker det och ibland varken upptäcks det eller behandlas av skydden i datorn.



Det jag ville ha sagt var att man inte ska vara så himla säker bara för att det verkar lugnt direkt efter.



Typ som att gå hem till någon med magsjuka och när man går därifrån så säger man "näe, va skönt, jag blev inte smittad" ;-)



Man är varken dum eller idiot för att man skrev så. jag kan ju va lika mycket idiot jag i såfall som tar för givet att allt sånt är virus ;-)

2010-04-14 @ 09:22:24
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Thessan

Ett virus borde väl visat sig efter ngr dagar tycker man, och det har det inte gjort. Därav att det inte har hänt något.

2010-04-14 @ 09:30:28
URL: http://morriislajf.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej beckahbitch!



Jag har ett virusskydd som varnar omedelbart. Jag kan då gå in i säkerhetscenter och se vad som har hänt.

Så om man ser att något har hänt kan nog bero på vilken typ av virusskydd man har. Mitt skyddar också mot trojaner och maskar.



Därmed inte sagt att man skall gå in i varje okänt erbjudande som florerar. Själv svarar jag inte på lockropen, bl.a för att jag inte vill ha en massa onödig reklam.



2010-04-14 @ 10:28:14
Postat av: Åsa

Virus eller inte, helt klart misstänkt är det ju! kan ju vara en sån som byter namn eller nåt efter ett tag också.

2010-04-14 @ 16:34:21
URL: http://asonet.blogg.se/
Postat av: hanna

såg en som fick det att fungera å detta är vad som kommer upp...sj provar jag då inte det...



New research indicates that sending text-messages with your phone is not only dangerous, but also possibly damaging to your brain. According to the Sydney Morning Herald and the BBC, researchers in the UK have discovered that a particular region of the brain, ratio communis, flickers and goes dark when patients use gadgets like GPS and cell phones... Visa mer.



The American College of Emergency Physicians (ACEP) has gone as far as issuing a warning not to text or use a cell phone when doing any sort of activity. Don't text and drive, bike, skate, walk, or sleep. In fact, it seems that the ACEP would like us to ditch out texting plans altogether.



We'll be honest, we're a little skeptical here. While we'll buy the BBC's assertion that texting and driving is worse than drinking and driving (after all it isn't the first time we've heard as

2010-04-14 @ 19:43:48
URL: http://knasgravid.blogspot.com
Postat av: malin ö

Jag fick i alla fall nån skit av mobil-gruppen! Efter ca 20 minuter efter att jag klistrat in i statusfältet så hängde sig hela datorn (vill tillägga att sidan inte fanns) så jag fick stänga av den på "fel" sätt.

När datorn äntligen kom igång igen var alla sparade lösen raderade, internet ursegt och ja, det gick knappt göra någonting. Gjorde en snabb virussökning o den hittade två spionprogram direkt.

Jag tyckte dock att datorn var lika seg fortfarande så jag gjorde en ordentlig genomsökning idag o då fann den fem olika skadliga program, varav ett försökte ändra min programvara :( Efter mycket om och men är datorn nu frisk igen.

Så nej, du behöver inte vara nyfiken!

2010-04-15 @ 00:20:24
Postat av: BeckaHBitcH.se - triss i gossar

Tack för alla svar :-) min nyfikenhet är verkligen stillad. Jag tänker INTE testa hehehehe

2010-04-15 @ 02:15:04
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Sanna (igen)

Kan ju bara meddela att min dator är helt kaputt nu efter ha klistrat in den där jävla länken.



Så nu står den hos pappsen och väntar på att bli omformaterad.



Brukar aldrig klicka på sånt där, men det där såg ju lite kul ut o jag hade inget särskilt för mig suck

2010-04-15 @ 13:42:24


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback