Men guuuuud va tråååkigt

Hela världen står stilla idag *suck* Jag dör av tristess!

Kom hit och muntra upp mig, skriv något kul eller tipsa om någon trevlig sida på nätet osv.

Just nu sover båda de två små, annars är Alvin betydligt bättre idag! Nästan halvfrisk till och med :-) Han får fortsätta vara hemma den här veckan eftersom det är påsklov så hinner han bli helt frisk och lite starkare, kanske gå upp kilot han tappat och sådär. Bara magen håller.

Idag har jag inte gjort ett skit rent ut sagt. jag orkar inte, heeelt jäkla dödligt uttråkad! Jag har suttit fastklistrad vid sjuka och gnälliga barn dygnet runt så länge nu att jag ramlat ner i ett hål av depp. Det får gärna bli lite vårigt och glatt nu, friska glada barn, dagis, öppna förskolan och iväg och umgås med folk.

Fast vi var iallafall iväg till syrran igår och mumsade lite tårta. Det funkade faktiskt hyfsat bra med Alvin att åka iväg, bara lite gnällig.

Jag har inte ens orkar börja fundera på middag än trots att klockan redan är kvart över fyra. Först och främst kanske jag borde ta tag i hela helgens diskberg? *suck*

KAFFE! *gäääääsp*

Kommentarer
Postat av: Amanda & Oscar

Känner igen tristessen! Vi ska till Öppna förskolan imorgon för första gången på 3 veckor. Äntligen är vi friska :)

2010-04-05 @ 18:14:35
URL: http://glantan.blogg.se/
Postat av: Jennie edinge

Oki, skratta inte nu, min geografikunskap e icke den bästa, men vad gör man där ni bor?? Finns det många museer, lekland och badhus, ibland låter det som om där e nada att göra, när man tröttnat på skogen:-).. Har jag helt fel eller du som överdriver? Menar när barnen e friska och roliga att umgås med typ;-).. E så glad att bo i Löddeköpinge, ett lagom stort samhälle, 10 min till Lund, 20 till Malmö och 40 till Helsingborg så vi har juh massa roliga saker att välja på.. Kram..

2010-04-05 @ 18:16:52
Postat av: Sara 20år & tvåbarns mamma

Usch stackare, känner igen det där här byter en sjudom av den andra ända sen lillasyster föddes. Hoppas ni blir friska snart och du kommer på något roligt att göra.

2010-04-05 @ 19:03:15
URL: http://neccin.blogg.se/
Postat av: mooukii's

Nu är det veckans blogg som gäller hos mig. Jag är vädligt tacksam om du är inne och röstar, det tar nog mindre än 1 minut? Det skulle vara jätteroligt, och blir det din favorit som vinner så belönas du med en spotlight eller läkning, då du själv får välja det du tycker låter bäst!



Ha en superbra dag, och glad påsk på dig!

Kram / Mooukii.blogg.se

2010-04-05 @ 19:29:53
URL: http://mooukii.blogg.se/
Postat av: tessan

Förstår precis hur du känner. Och jag verkligen avskyr dessa dagar. Men den senaste tiden här jag lärt mig att oavsett hur likgiltlig och olustig och uttråkad man känner sig så brukar det hjälpa att "bara ta tag i saker". Tex kan vårt hus vara helt upp och ner av röra, tvätt och disk att jag inte vet var jag ska börja. Då försöker jag tänka "Jag börjar med att plocka upp allt från köksgolvet...." och sen går det av bara farten.

2010-04-05 @ 20:20:49
URL: http://krokkofin.blogspot.com
Postat av: maria

Fick läskramp eftersom jag vart ur usel på att läsa bloggen men nu är jag uppdaterad igen!! Lika roligt att läsa som i vanlig ordning...skäms på mig att jag nästa glömt bort hur roligt det är att läsa bloggar!! (dock inte alla)

2010-04-05 @ 21:37:25
URL: http://mariamaroskas.blogg.se/
Postat av: Marie med 3 barn

Skrev i bloggen den 3/4 och frågade lite om din syn på barnkläder. Gillar ju dig! Alltså dina åsikter om ditten och datten...

Hade varit roligt om du ville besvara min frågor innan jag går till "attack" mot klädkedjorna. Nä, skämt å sido. Om du inte vill svara i bloggen här så maila mig vetja! Kram Marie

2010-04-05 @ 22:27:02
Postat av: BaraBlogg - Bloggttidningen för föräldrabloggare

Grattis! Du finns med på vår topp 10 denna vecka, glöm inte att rösta i omröstningen om "Sveriges snällaste föräldrabloggare"



BaraBlogg

2010-04-05 @ 23:57:53
URL: http://barakaffe.nu
Postat av: Egomamma-vanlig mamma, ovanlig bakgrund

Visst är det jobbigt när man faller ner i depphålen.. det är inte lätt att ta sig ur dem när man väl hamnat där en gång, tyvärr. Men du ska se att så snart Alvin piggar på sig och vädret blir mer stabilt med mer sol så blir det roligare igen. Hitta på något litet projekt så länge :o) Digital Scrapbooking är bra, för då kan du hålla på när det passar och när du måste gå ifrån så är det bara att stänga ner photoshop eller vad du nu har, och gå och göra det du måste. Dessutom finns tonvis med gratisgrejor att använda och mycket inspiration och många nya vänner att lära känna i den genren :o)

Det har hjälpt mig upp ur depphål många gånger om, just för att det är något du kan släppa precis när du måste och sedan återgå till direkt när du känner för det.

Me like! (Vill du ha bra länkar så maila eller kommentera hos mig så skickar jag ett gäng :oD det är inga som helst problem att hitta tusentals gratissaker..)

Jessica

2010-04-06 @ 01:40:17
URL: http://egomamma.blogg.se/
Postat av: Anonym

http://www.e24.se/pengar24/din-ekonomi/skatter-och-deklarationer/eliten-bland-bloggarna-i-skatteverkets-blickfang_1949293.e24

2010-04-06 @ 07:15:30
Postat av: Maria Iturra

Har gjort ett inlägg om där en människa påstår att hemmapappor är livsfarliga.

Jag vet inte om du såg debatten på Tv4 för någon vecka sedan. Jag tyckte att henne påståenden var väldigt "intressanta". Har du inte sett den så gör det, man blir inte annat än arg på människan!

2010-04-06 @ 10:11:59
URL: http://loveliveandlaugh.blogg.se/


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback