Ingen telefontid

Jag kunde inte ringa idag angående provsvaren för det är telefontid endast på vardagar.

Tänkte förklara lite hur det var med proverna för det känns som att jag förklarade för dåligt igår eftersom många verkar missförstått.

Det var en massa prover som skulle tas, vissa viktiga, första-stegs-prover och vissa kompletterande uppföljningsprover typ. Proverna ska visa hur lever, njurar och immunsystemet osv funkar (jag är inte så insatt så jag kan inte förklara).

De viktiga proverna gick att ta genom stick i foten och dessa prover togs då i måndags i Gbg. Samtliga prover som vi hoppade över var kompletterande prover som egentligen inte behövdes om de första såg bra ut.

Jag frågade läkaren om de andra proverna skulle tas i Borås då istället, eftersom de inte togs i Göteborg men då sa hon att det inte skulle tas prover i Borås, att proverna vi hoppade över inte skulle tas alls eftersom de egentligen inte var något man måste ta utan mer något som rekomenderades och om de första proverna var bra så var kompletteringsproverna onödiga.

Så därför skulle de andra proverna inte tas över huvudtaget - OM inte de första proverna visade något avvikade för då fanns det anledning att gå vidare med de överhoppade, kompletterande blodproverna.

...och nu fick jag veta att han ska ta kompletteringsproverna trots allt så därför säger det ju mig att de första proverna alltså måste ha visat något avvikande för annars skulle vi ju hoppat över kompletteringen.

MEN det kan ju såklart vara så att man ändrade sig efter vi gått och bestämde att kompletteringsproverna skulle tas iallafall, oavsett om första proverna var bra eller inte. Det vet jag ju inte så det är det jag vill ringa och få svar på.

Kommentarer
Postat av: Johanna M

Vad trist att behöva vänta hela helgen! Hoppas verkligen allt är bra!

2009-09-26 @ 16:03:34
Postat av: thile

Åh, hvorfor må vi vente alltid... urk Alle tanker og styrkeklemmer til dere alle sammen.

2009-09-26 @ 20:14:03


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback