Alvins snopp

Sicken rubrik...

Nåja. Vi gick iallafall till vårdcentralen. Läkaren pratade typ 3 sekunder med mig och skickade sen vidare oss till lab där Alvin skulle lämna urinprov. Till min stora förvåning gick det jättebra! Han kissade utan problem i muggen (kanske för att det var spännande att få kissa i en mugg) fast han hållt sig och vägrat kissa innan.

Sen fick vi vänta en sväng och så kom läkaren och gav mig ett knippe medicinsprutor och sa att jag ska använda dem till att spola rent med vatten innanför förhuden på Alvin. Ingen medicin, inga salvor, inget smärtlindrande, ingenting. Inte ens prata på rummet (detta togs i korridoren i all hast). Han sa att det blivit ett svagt utslag på urinstickan så de ska skicka provet på odling också för säkerhets skull. Men han trodde inte på någon uvi.

Om besvären fortsätter ska jag kontakta BVC. Happ det var det. Bara att traska hem igen.

Hemma fick Alvin bada badkar men först testa att kissa. Tre droppar kom och sen nöp han av strålen och vrålade och vågade inte kissa färdigt. Bada badkar en halvtimme + några spolningar med vatten hjälpte inte, han ville fortfarande inte kissa. Sen var han jätteledsen och kämpade i en timme med blöja på sig (kämpade för att inte kissa på sig) men till slut kunde han inte stå emot utan blev tvungen att kissa.

Nu är han lite gladare en stund igen. Han har haft Alvedon i systemet hela tiden för säkerhets skull.

Hoppas det blir bra fort. Stackarn.

Kommentarer
Postat av: Elinor- nossposs

Min son har haft de så några gånger. Ibland har han knappt kunnat gå för de gjort så ont... men hux flux e de borta. Sist va vi på akuten. Visade inget på urinstickan. Men han blev ordinerad bad och tvätta noga.

2009-10-12 @ 20:03:07
URL: http://www.nossposs.blogspot.com
Postat av: thessan

Det hade vår son också. Han grät och skrek. Efter spolning i en dag så var det redan bättre. Hoppas det gå bra för Alvin :)

2009-10-12 @ 20:36:36
URL: http://morriis.blogspot.com
Postat av: Madde

Stackars :-( , så där fick min son när han var runt 2 år fast hans snopp svällde upp också åkte till akuten där vi fick en helt sjuk läkare, dels var han hårdhänt och dels så menade han att alla pojkar pga detta ska omskäras + att gör man inte de ska man tvinga ner förhuden på barnen... Sonen hade då slutat med blöjor sedan en tid men han blev skit rädd efter den där dr behandlingen så han vågade inte kissa utan blöja sen... Inte för det gjorde nått men blev så sur på läkaren tog liksom ett halvår efter detta innan sonen vågade vara utan blöja igen. Vi omskar honom inte så klart, fick träffa en barnläkare dagen eftersom blev helt chockad över vad läkaren sagt, fick koksaltslösning att tvätta med + order om bad, sonen blev bättre inom 1 dygn förutom skräcken att kissa på toaletten då, det tog som sagt flera månader att träna tillbaka :-( . Trots uppmuntringar och kramar och förklaringar att det inte var farligt. TUR ni verkar fått en bra doktor så detta inte sker med er son.

2009-10-12 @ 21:04:29
URL: http://www.studerandemamman.wordpress.com
Postat av: Anonym

Samma lika som här med J. Ha också testat men det gav så svaga utslag att vi skulle ge honom tranbärsjuice och MYCKET att dricka. Det kommer och går hela tiden och har gjort det i några veckor nu, men medicinsk hjälp.. NÄ, det kan man tydligen inte räkna med....

2009-10-14 @ 08:55:27
Postat av: Trollis

Huga, nu får jag tårar i ögonen igen. Har du fått svar på proven? Hoppas han får medicin. Stackars. Det är juh hemskt att behöva lida. Han är juh inte gamla karln. Jämför med Elliot här. Skulle gå under om han gick och hade ont hela tiden. Mitt hjärta blöder.

2009-10-17 @ 10:25:00
URL: http://www.thinki.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback