Victor börjar brottning

Victor vill börja brottning igen har han kommit på. Där ser man. För ett år sen när han slutade var det så tråkigt att han klagade varje gång han skulle träna och misskötte sig på varje träning OM han ens gick dit.

Men det är ju viktigt att han gör något så han får mer än gärna börja igen redan på måndag. Med kravet att han sköter sig. Jag har tjatat hela hösten att han måste göra något. Han började boxning i våras när han inte ville gå brottning så årsavgiften där är redan betald men nu i höst när boxningen drog igång igen var han inte intresserad.

Kan inte låta bli att bli lite glad och tycka att det är kul att han nu vill börja med brottning igen eftersom M och båda hans syskon brottats på elitnivå förrut så det redan finns väldigt nära. Det hade ju varit hemskt roligt om även Alvin och Elmer hoppar på brottningen om några år så det blir en ny generation Ris-brottare :-) Vi får väl se. Jag tror annars att Alvin skulle passa bra i dans för han är väldigt rytmisk.

Problemet Victor får nu om han börjar brottning är att han inte längre går i knatte utan pojk och lägsta viktklass är 32 kg vilket betyder i praktiken att han minst måste väga 28 kilo, eller om det till och med är 29 kilo, minns inte. Victor väger på sin höjd 27 kg och det är om han skulle äta frukost före vägning och dricka så mycket vatten han orkar innan han ställer sig på vågen. Så ja, det skulle ju bli till att träna upp ett par kilo muskler först innan en licens ens skulle komma på tal och det är ju ut och tävla igen han vill.

Vi får se hur det går. Jag har sagt att han ska gå redan nu på måndag, är ju snart juluppehåll men jag ser ingen anledning att vänta, han är ju ingen ny nybörjare, han kan ju detta sen flera år nu.

LITEN Victorbrottare:



Victor i rött. Han är 7 år här :-) Domare är förövrigt Mathias :-) Det var så här vi träffades, för den som inte visste det ;-)
Fler filmer på Youtube - Beckah82

Kommentarer
Postat av: thile

Herlig video-snutt, vennen :-p

Håper han starter opp igjen på mandag! Lykke til!



Ha en fin lørdag =)

2009-11-21 @ 11:07:16


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback