Terapi

Seg dag idag. Det går verkligen upp och ner här känner jag. Har en färdig tvätt i maskinen som jag tvättat 2 gånger nu bara för att jag är sååå slö att hänga upp! Nu måste det bli av innan jag lägger mig. Riktigt kasst att vara så lat. Fler som gör så? nåja, superrena kläder iaf ;-)

Igår kom två personer hit på hembesök. Som jag skrivit tidigare så fixade ju BVC-sköterskan så att jag skulle få samtalskontakt hemma. Nu visade det sig vara för bra för att vara sant, det var bara första besöket och det besöket gick bara ut på att prata om vad jag vill ha hjälp med så de kan ta med sig det till teamet, sedan diskutera vem jag ska träffa och när det kan bli av osv - och det kommer att ske där på plats.

Blev väldigt besviken, tror jag kommer skita i det faktiskt. Visst behöver jag absolut gå och prata med någon men jag behöver INTE ha tider uppbokade nere i byn så jag måste springa dit ner varje vecka. Då har jag viktigare saker för mig i så fall. TRIST!

Jag kanske ger mig på att skriva boken under vintern istället. Vet inte om jag nämnde det i bloggen i våras men jag har så gott som fått klartecken från ett förlag redan men problemet är ju just att skriva också. Det har ju inte funkat speciellt bra förr psykiskt. Har mått skit varje gång jag gett mig på den där självbiografin.

Nåja det visar sig hur jag gör. Jag kommer nog ta det lugnt i så fall så jag inte kraschar.

Nej nu ska jag hoppa tillbaka till TVn. Har kikat på Idol slom vanligt på fredagkvällarna. Jag tror Reza och Eddie sitter löst och hoppas VERKLIGEN eddie åker! vad FAN gör han där? Han kan INTE sjunga! En alldaglig halvdålig röst. Det enda han har är utseendet, men va fan då kunde hellre Rabih stannat för han var minst lika mycket ögongodis och hade en väldigt speciell och originell röst om än väldigt otränad.

Glöm inte TÄVLINGEN jag har! Funkar med bilddagbok också så du måste inte ha blogg!


Kommentarer
Postat av: Pauline

Hej igen...Tycker dock ändå att du ska ta dig till terapin...sorry...men även om det känns jobbigt så kommer det att hjälpa dig..och det känns som att det verkligen är det du behöver nu för att inte braka ihop totalt...tänk igenom saken och var inte för lat för att gå på den...sen det där med tvätten...gör jag med..kör om den alltså....men inte med tvättmedel och sköljmedel en gång till..bara kör den...för att den typ legat hela dan och skrynklat till sig i maskinen...så lat är jag..men det var väl ingen nyhet att jag är lat och bekväm....

idol...jo Eddie ska ut idag...så kass han va...Siken skit...ha det mys..hej svejs

2009-11-13 @ 22:33:58
Postat av: Amanda & Oscar

Äsch nu blev jag påmind om att jag har en tvätt att hänga... Tvättade om samma maskin 3 ggr för ett par veckor sen för att jag glömde bort att hänga den.

2009-11-13 @ 22:41:03
URL: http://glantan.blogg.se/
Postat av: någon

Vad är viktigare än att du mår bra? Gå iterapi nu! Mår inte du bra gör ju inte dina barn det heller.Tänk om för fan!

2009-11-14 @ 18:46:23
Postat av: Anonym

Men. Att ha tid uppbokad på byn en gång i veckan? Det är ett erbjudande du fått, och när jag läser vad du skriver om din energinivå verkar det viktigt att du tar dig den här tiden varje vecka. Den är din tid, vart tar det vägen i din trebarnsfamilj om du i stället bryter ihop? För du är nära nu. Sammanbrottet frågar inte om lov.

2009-11-14 @ 20:31:35


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback