Sprutad och klar!

Syrran ringde och undrade om jag kunde kolla upp ifall det fanns vaccin idag på VC. Det visste jag ju redan att det fanns så jag sa att jag skulle ner dit nu i eftermiddag. Hon var osäker om hon skulle hinna efter jobbet och bad mig hämta hennes son och se till att han blev vaccinerad också.

Det gjorde jag såklart så jag gick och hämtade Tiger på dagis och traskade dit. Direkt när man kommer in är det ett stort väntrum där man sköter all vaccinering av vuxna. Det var smockfullt! Kom knappt igenom för att ta mig till BVC med Tiger.

In på BVC och ...TOMT! Ingen kö ALLS! Jag och Tiger kunde gå raka vägen in i ett rum och få våra sprutor. Jag tog först för att visa Tiger och det var nog bra för ugen sa inte ett pip sen och tyckte det hela var helt ofarligt.

Sen traskade vi förnöjt igenom den stora kön ute bland alla andra vuxna igen HAHAHAHA :-)

Har lämnat tillbaka Tiger på dagis och ska snart dit igen för att hämta Alleballen. Har bett Mathias åka efter jobbet och försöka hinna få en spruta också. Hoppas han hinner dit, hoppas kön är kort och hoppas vaccinet inte tar slut. Syrran ska ju också dit då samtidigt hihi men hon får stå i vanliga kön eftersom jag snodde frikortet Tiger ifrån henne ;-)

En märklig grej; BVC-sköterskan (inte min ordinarie) ifrågasatte inte ens att jag kom med någon annans barn! Tänk om syrran INTE ville ha honom vaccinerad! Fast det är klart... jag kunde ju lika väl gå dit med Alvin och då hade de ju inte frågat om pappan gick med på det heller så (vi har gemensam vårdnad såklart).

Kommentarer
Postat av: Linda L2K

Men fick inte ni fylla i en hälsodeklaration? Som skulle skrivas uder av målsman?

Det fick vi göra så tyvärr kunde inte Oskar få den idag med farmor när hon va med Sebastian idag i skolan för att ta den...

2009-11-20 @ 19:49:52
Postat av: BeckaHBitcH.se

Fick fylla i ett papper såklart men det stod ingenstans på papperet att det måste vara målsman som fyllde i det.

2009-11-20 @ 19:59:01
URL: http://beckahbitch.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback