Inget vaccin

IRRITERAD!

Nu är vi hemma igen och jag är ovaccinerad!


BVC-sköterskan lovade ju förra veckan pga Elmers LCH. Mathias tog ledigt sista timmen på jobbet för att vi skulle gå dit tillsammans och vaccinera oss två och Alvin (har inte skrivit innan att M också skulle med eftersom jag inte tyckte att någon behövde veta det innan) men när vi väl kom dit så fick vi nej.

Jag förklarade att våran sköterska lovat förra veckan (vi fick träffa en annan idag) och då fick vi gå till henne och fråga vad som händer. Hon blev rätt skamsen och nervös. Jag blev rätt irriterad, Mathias blev SKITSUR! Han tog ju ledigt och så...

FAN SÅ DÅLIGT! Varför var det slut? Jooo för att de hållt på och vaccinerat en massa andra föräldrar hela dan!!! UNDRAR hur många av de föräldrarna som har en tvåmånadersbebis med LCH? Exakt NOLL stycken eftersom Elmer är den enda bebisen i Sverige för tillfället! Visst, några av föräldrarna idag hade säkert minst lika goda skäl men de flesta var nog helt vanliga friska föräldrar med alla barnen vaccinerade! SUCK!

Men man ska väl inte klaga, på vissa ställen i Sverige finns inte ens vaccin till barnen bara för att en massa FRISKA vuxna utan anledning springer före i kön.

Vi hade det iallafall inte SÅ illa för det blev åtminstone vaccinering av Alleballen.

Jag tog fram en frestande god blå godisklubba och höll framför ansiktet på honom :-D "aje" sa han irriterat när han fick sticket och försökte dra bort armen. Sen var det inget mer med det. Enda han brydde sig om var klubban. Han verkade knappt fatta vad som hände hahaha.

Han är hur glad och go som helst och springer omkring och busar här efter middagen. Tryckte i sig ovanligt mycket mat :-)

Men iofs fuskade jag och gav honom Alvedon innan vi gick hemifrån. Efter 3-månadersvaccinet fick han feber och skrek i flera timmar och sen dess har jag gett alvedon redan innan när han vaccinerats och så även denna gång. Återstår att se om det blir någon reaktion senare ikväll/imorgon.

Happ... verkar inte komma något vuxenvaccin förrän på fredag igen hit och jag tror inte det är min grupp som vaccineras. Har inte ens kollat upp det eftersom jag ju skulle få idag.

Mathias blev så lack att han åkte hem till sig efteråt :-) jag känner ingen med så hög arbetsmoral så att han tagit en timme ledigt är typ helt ossanolikt och att det nu blev i onödan svider nog.

Kommentarer
Postat av: thess

Usch vilken dålig stil av dom att lova sådär och sedan inte hålla det! Här finns inget vaccin kvar alls, eventuellt så kommer det nya leveranser v49. Jag känner flera i riskgrupperna som inte fått vaccin ännu och dom minsta (som nu skulle få börja vaccineras) finns det inget heller till. Man bli glad när fullt friska människor gått och vaccinerat sig för att dom inte orkar vänta tills det är deras tur.

2009-11-16 @ 18:08:40
URL: http://morriis.blogspot.com
Postat av: ..

hem till sig?? är ni särbo? Jag trodde att ni bodde ihop ;) Synd att det sket sig med vaccinet :(

2009-11-16 @ 18:08:41
Postat av: Victoria

Bor ni inte ihop? Det trodde jag :)

2009-11-16 @ 18:30:20
Postat av: jill

Var det inte du som INTE skulle vaccinera dig?

2009-11-16 @ 18:43:24
URL: http://rokkajill.blogg.se/
Postat av: BeckaHBitcH.se

Nej, det var jag som inte skulle vaccinera mig om jag hade varit gravid, vilket jag inte är.

2009-11-16 @ 18:48:16
URL: http://beckahbitch.se
Postat av: Filura

Ah, fan, det liknar det som är hos oss här! Arild blev i morse lovad att ta vaccin, sen ringde dom ett par timmar senare och sa att nej, han får inte ta (trots att han är överviktig och närmar sig den åldern då flertalet män i sverige dött av svinisen). Jag fick inte heller vaccin, för det hade tagit slut då jag kom till vårdcentralen (trots att jag var där tidigt). Ska försöka imorgon igen, då ska jag vara ännu tidigare! Elvira fick sitt vaccin iaf, och hon grät lite, jag hade missat att ta med nånting att locka henne med för att tänka på annat.

2009-11-16 @ 19:31:26
URL: http://www.mysfias.se
Postat av: Anonym

man ska ju inte vaccinera barn under 3 år...

2009-11-18 @ 23:04:11
Postat av: BeckaHBitcH.se

Sen en vecka tillbaka är gränsen sänkt till 6 månader istället för 3 år som det var tidigare.

2009-11-18 @ 23:11:34
URL: http://beckahbitch.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback