Hos studievägledaren

Har varit hos studievägledaren. Blev ett långt och rörigt besök :-D

Mina betyg i deras system är helt ihoptrasslade och ett betyg har försvunnit :-( psykologi A som jag dessutom hade MVG i. Jag är 100 % säker på det. De skulle kolla upp ordentligt och i värsta fall får jag ringa läraren jag hade då. Hon är just nu utomlands och volontärarbetar. jösses vilket trassel.

Studievägledaren ringde en på expeditionen och frågade om hon kände till mig kanske. rebecka larsson 2005-2006? Nä det ringde ingen klocka. "ja hon läste rätt mycket...1000 poäng hösten -05" då "Jasså HON, jo hennes minns jag ju". *LOL*.

De ska kolla upp och återkomma per telefon.

Jag har anmält mig till två kurser till hösten som jag ska göra hemma till största delen. Det blir bra att beta av lite poäng. Sen på vårterminen ska jag göra Engelska B. Jag läste den egentligen 2006 och skulle fått VG men vi bestämde att jag skulle göra om ett prov eller vad det var för att få MVG så därför väntade han med att sätta betyg. Så den kursen blir ju så gott som gratis nu nästa vår och jag kan ta den på distans.

Men, sen fattas det ändå poäng :-( så jag måste tyvärr ta en riktig komvuxtermin nästa höst. Heltid på hösten är 400 poäng. jag läste 1000 första höstterminen. Nu kommer det bli något mellanting på typ 600 poäng. Sen kan jag söka till Sjuksköterskelinjen i Göteborg våren 2011, januari alltså :-)

Tre år är utbildningen och sedan måste man jobba minst 1 år innan man kan söka till Barnmorskeutbildningen som i sin tur är 1,5 år.

...japp! Jag har att göra ett antal år framöver :-D GÖTT!

Här kan man läsa om att jag faktiskt fick betyg i psykologi A:
http://www.blogtown.se/blog.php?date=2005-12-20&id=Beckah

Känns skitkonstigt att betyget försvunnit. Det stod konstiga grejer i datorprogrammet deras också.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tänk på att kolla så att du har behörigheten för att söka till ssk programmet.

2009-05-27 @ 15:21:44
Postat av: Pernilla

Men jösses vilket strul med ditt betyg, konstigt att det kan bli så kan man tycka. Men visst är det härligt att verkligen VETA vad man ska göra närmsta åren!? Jag upplever att jag är mycket tryggare i mig själv sen jag bestämde mig tidigare i våras att plugga till förskollärare hösten 2010 efter mammaledighet med kommande bebisen (har velat börja plugga tidigare men programmet finns bara som heltid och inte på distans). Jag slipper dock läsa upp betyg/poäng som du, förstår att det måste vara trist.

2009-05-27 @ 15:32:33
Postat av: Beckah



Anonym:



förstår inte riktigt vad du menar? :-) det var ju det jag gjorde idag s



Det fattas några hundra poäng, Matte B och Naturkunskap A. Sen måste man ha ett visst antal betygspoäng också men hon sa att det inte är några som helst problem med tanke på att jag nästan bara har MVG hittills och lär ju inte få sämre betyg framöver.



Vad mer skulle jag kolla menar du?



********



Jaa Pernilla det känns suuuuper att veta vart man är på väg i framtiden :-)

2009-05-27 @ 15:35:29
Postat av: Marie

Gud, vad duktig du är som har SÅ bra betyg! Det kommer att gå finfint för dig i med pluggandet och du kommer att bli en sån cool barnmorska!

Hur kommer det sig att du ska söka in i Gtbg? Bor du där?

2009-05-27 @ 22:05:40
Postat av: Marie

Förresten, du kollar väl på den norska serien om barnmorskorna??? Skulle med glädje oxå vilja ta emot bebisar hela dagar och nätter!

2009-05-27 @ 22:07:04
Postat av: Reb

Hej fæljer bloggen lite då å då och gud vad hørligt med lite framtidstro i dina skrifter. Med det huvudet du verkar ha så behæver jag ej saga lycka till med studierna. Daremot så vill jag att du ska veta att jag tycker det ar sa bra att du verkligen bærjar ta ditt liv i egna hander och fattat att det ar du som avgær vad som sker inte bara soc eller livets lotteri. Hoppas få dig som barnmorska nar det ar dax!

2009-05-28 @ 11:17:31
Postat av: T r o l l i s

Gillar ditt mål. Du blir den perfekta barnmorskan gumman!

2009-05-28 @ 20:48:49
URL: http://www.thinki.se
Postat av: Beckah





<3 <3 <3 Tack :-)

2009-05-29 @ 09:50:37
Postat av: Mia

Bra att du har fått lite mål i ditt liv!

2009-06-01 @ 09:55:36
Postat av: Oates

Vad roligt att du vet vad du vill och ska läsa vidare! Det är skönt när man har bestämt sig, då satsar man 100%. Jag har också bestämt mig för att läsa vidare, det är 10 år sedan jag gick ur gymnasiet men bättre sent än aldrig!



/Blivande socionom

2009-06-08 @ 09:11:41


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback