Babbel och vardag

Alvin hemma från dagis igen. Han fick så fint beröm så :-) går jättebra med kissandet på dagis.

"Asså han är så himla duktig nu. Han säger till varje gång, det går jättebra"

Känns kul :-) Nu ligger fisungen och tittar på Playhouse Disney. Snart borde Victor komma hem också´, han var sen till skolan idag. Först ville han inte gå alls och sa att han hade ont i huvudet och magen. Efter att ha ätit var det bara huvudvärk kvar så jag gav en alvedon och skickade iväg honom. Han är rätt bra på att försöka smita undan till varje pris.

Köpte en tågbiljett igår till Victor. Den 18 juni åker han till sin pappa. inte bestämt hur länge så jag har bara köpt ditresan. Victor och hans pappa säger att de vill att han ska vara där hela sommaren (Vallentuna). han har ju sin farmor där också så han kan variera sig lite :-) Mysigt för honom att få vara så mycket med sin lillasyster också, melina som han bara träffat lite grann, 2 gånger. men framförallt kul att vara med pappa kanske som han aldrig varit hos på riktigt. Bara träffat, aldrig hälsat på eller bott hos en en enda dag.

Han ska träffa sina bröder också Gabriel och Robin, Robin fyller 10 år i slutet av juni och då åker de dit och hälsar på honom, Victor, deras pappa och alla andra :-) skoj :-) Jag hoppas hoppas hoppas att Victor får träffa sin andra lillasyster också i sommar, Ida, som han aldrig träffat! :-) hade varit så kul.

För att summera; han har två bröder och två systrar på sin pappas sida. Alla syskonen har varsina mammor. Det yngsta syskonet; Melina bor med sin mamma tillsammans med alla barnens pappa och det är hem till dem Victor ska åka och bo i sommar.

Nog babblat :-)

**

Middag idag. vad ska man göra? Något med potatis och köttfärs ska det bli iallafall. men VAD? Köttfärsgratäng åt vi förra veckan så det känns inget kul. Pannbiff var ganska nyligen. Köttbullar kanske? :-/

Gaah SÅ uttråkad och pissväder är det. Nyss haglade det stora snöbollar typ...

Kommentarer
Postat av: Anna

Köttfärslimpa? Enkelt, mycket lite disk och gott som sjutton!

2009-05-27 @ 18:11:27
URL: http://annzah.blogg.se/
Postat av: Beckah

Nu har vi redan ätit köttbullar, gräddsås och potatis :-)

2009-05-27 @ 18:21:04
Postat av: lillajag

köttfärslimpa med klyftpotatis runt. har du morötter? det är oxå gott att ha runt. blir mumma och klart samtidigt. ha lite olja+soja på potatisen o morötterna så blir det kalas :)

2009-05-27 @ 19:12:24
Postat av: sofia

vafan! Är det här du hänger nu för tiden!!??!

HEJ!!!

// xanidra

2009-05-27 @ 22:38:16
URL: http://writtenfiction.com
Postat av: BECKAHBITCH FANCLUB

Hejsan Beckah och alla andra!

Beckahbitch (Beckah82) har nu en fanclub på Facebook. Alla som gillar Beckah är hjärtligt välkomna in i klubben. Och du Beckah blir naturligtvis hedersmedlem. Just nu har gruppen 24 medlemmar och vi blir fler och fler hela tiden. Adressen till gruppen är:

http://www.facebook.com/group.php?gid=6677706334

Postat av: T r o l l i s

Hoppas det blit kul för V. Får passa på att farta runt nu, för sen kanske det inte blir lika kul. Om några år, menar jag :o)

2009-05-28 @ 20:43:49
URL: http://www.thinki.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback