En tisdag

Åkte till Kinna i morse och lämnade prov hos barnmorskan (glömde igår) och köpte en present till Mathias syster som fyller år och har fest på lördag. Sen handlade jag lite mat och promenerade hem. Alleballe somnade fast klockan bara var strax före 11 :-)

Väl hemma igen så lagade jag mat. Fiskgratäng och potatis. Mums. Vi käkade och sen dammsög jag och sjalade på mig Alvin för jag tänkte att vi skulle se om Öppna förskolan var öppen men efter att ha gått en halvtimme dit så visade det sig att det var stängda förskolan idag bara för att det är studiedag! SUCK. visste inte att det fanns ett samband där. Victor har ju varit hemma idag, eller ja, han har varit med sina kompisar på badhuset nästan hela dagen ;-)

Så jag och Alvin gick till konsum och köpte nytt kaffe och traskade sen hem igen.

Rätt mesig dag :-) men skönt att gå ut två gånger och få lite luft.

Imorgon kväll ska min stora storasyster Kicki hjälpa mig lite inför 80-talsfesten jag ska till på lördag :-) kicki är född -74 så hon har mycket bättre koll än mig hur man skulle se ut på 80-talet. jag är ju född -82.

Kul att träffa syrran lite, träffar nästan aldrig mina systrar nu för tiden fast vi bor i samma bostadsområde, 4 stycken på en varsin gård och gårdarena ligger jämte varandra.


Alvin ska i säng tiiidigt, skittrött är han eftersom han bara sov 20 minuter och det var i förmiddags.

bla bla. Ska sluta babbla nu :-) hejsvejs :-)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har följt K sedan första gången tråden på familjeliv. Jag har följt er ordväxling men har i princip ställt mig utan engagemang i K´s situation. Jag har liksom dig hyst kritik mot henne och ansett att socialen inte är ute och cyklar. Jag tycker det var starkt gjort av er båda att ge upp ert tjafs, för till slut blev det faktiskt tjafs.



Att du nu bryr dig om K när hennes dom har kommit, och rent av stödjer hennes namninsamling.. Jag kan inte förstå det!? Är det verkligen du som gör det eller är det nån som använder ditt namn?



Om det är du som gör det så lämna tjejen ifred. Att först komma med den mängd kritik du gör, även om den var befogad, och sedan hysa medkänsla, det blir bara falskt.



Det var allt jag vill säga.

2009-03-10 @ 22:43:32


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback