The King of Pop är död




Igår, den 25 juni 2009 avled i sitt hem, Michael Jackson, 50 år gammal. Kvar lämnar han efter sig sina tre barn; sonen Prince Michael den förste, dottern Paris samt yngste sonen Prince Michael den andre, även kallad "Blanket".

Michael Jackson föddes den 29 augusti 1958 i Gary i Indiana. Inledde sin musikaliska karriär mycket mycket tidigt och stod på scen med sina bröder i The Jackson Five. Hela hans liv har följts av media och det har varit väldigt många skandaler och anklagelser.

Samtidigt har denna stjärna lyst som få med sin musik. Michael Jackson har en så ofantligt stor del av musikhistorien så det är svårt att greppa. Om det någonsin dyker upp någon i hans slag igen lär det dröja men förmodligen kommer han för alltid vara ihågkommen som The King of Pop.

Pedofilianklagelserna då? Ja jag kan ju bara tala för mig själv men jag tror inte ett smack på dem och har aldrig gjort.

Jag tror Michael var ett stort barn. Jag tror inte att han över huvudtaget tänkte på sex. Han fick aldrig vara barn när han var liten och kunde därför aldrig bli vuxen på riktigt. Han ville ha vänner, sova över, busa och leka. Hoppa i sängen, berätta hemlisar under täcket med bästa kompisen. Som ett barn. Han ville så gärna få det han missade.

Så tror jag. Jag tror aldrig han haft i tanken att begå något övergrepp. Någonsin.

För mig kommer Michael Jackson alltid ha en speciell plats i minnet. Jag har aldrig haft några speciella idoler eller varit helt såld på någon speciell artists musik ...utom Michaels. När jag var 9 år gammal kom MJ's musik in i mitt liv och jag dyrkade min idol. Affischer på väggen, tidningsurklipp, skivor och hela kitet. Den perioden höll bara i sig i ett par år men musiken har alltid varit speciell för mig.

Fortfarande finns det för mig ingen motsvarande artist där ute. Det kommer det aldrig att finnas.

Vila i frid Michael Jackson

Hoppas din själ fått ro nu och du fått komma till en stor lekplats där den lille ledsne pojken inom dig får komma ut och äntligen få vara där han hör hemma. I glädje, bland andra barn.


Kommentarer
Postat av: Mia

Vad fint skrivet, tror också att det var så att han bara ville vara barn igen, sörjer oxå hans bortgång, det är så otroligt overkligt bara och en stor tragedi, han var en av mina stora idoler speciellt under min ungdom.

2009-06-26 @ 10:34:27
Postat av: faster a

Jättebra skrivet! Och dina åsikter om honom stämmer precis överens med mina faktiskt.

Jag tror att han aldrig fick växa upp och bli vuxen, så då är det en självklarhet att han många gånger betedde sig som ett barn.

Det är ju därför han med största sannolikhet heller aldrig fick något "vuxet" förhållande att fungera. Han var ju ett barn! Jag hyser stor respekt för honom och hans arbete och kan inte fatta att han är borta.

Tack igen för dina fina ord!

2009-06-26 @ 11:58:52
URL: http://ienannandelavlivet.bloggagratis.se


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback