Midsommarhelgen

Victor verkar ha haft en väldigt trevlig midsommarafton med god mat :-)

har tjuvläst inne hos Rebecca, Victors lillebror Robins mamma, eftersom hon var där :-) Har fått några bilder också men det tar tid att skicka över foton via mail tyvärr.

Synd att MSNs DELA inte finns! Varför togs den bort? JAAA jag vet att det finns en online-funktion med dela album men den är verkligen crap. Jag försökte ge mig på den när jag skulle dela konfirmationsfoton med mina systrar efter vi varit hos jelina och jag gav upp. Helt värdelös.

PRISA GUD idag åker hunden hem!!!! Jag ska INTE ha hund. Aldrig någonsin, ever! USCH! hundar är äckliga, luktar illa, kräver en massa jobb. Just nu känner jag bara att jag hatar hundar. Det luktar hund i hela lägenheten :-( Vi passade en hund, mathias syster passade en hund och resten 8tre stycken) åkte de iväg med på tävling. Det hade gått bra över lag men bäst för den hunden som redan är nordisk champion eller vad han är. Internationell Champion kanske? Äh vette sjutton vad han är.

Extra jobbigt har det varit eftersom jag varit sjuk i helgen. fattar verkligen inte vad som hände! I lördags mitt på dagen fick jag plötsligt huvudvärk och illamående. Var tvungen att vila en stund med alvedon och då blev det lite bättre. Sen skulle vi äta middag och bara efter någon tugga kom det tillbaka - illamående, huvudvärk plus starka känningar av magkatarr.

Jag ville helst inte ringa eftersom kombinationen huvudvärk+illamående alltid får dem att tänka på preeklampsi, men till slut ringde jag sjukvårdsrådgivningen iallafall för att höra om magkatarr kan vara så konstig. Blev såklart hänvisad till förlossningen och där ville de att jag skulle komma dit och köra en CTG-kurva och ett blodtryck. jag försökte envisas med att jag alltid har lågt blodtryck och att jag själv är rätt säker på att det handlar om magkatarr. "Jaha, du förstår vad det är jag fiskar efter" sa barnmorskan i telefon. men det var bara att åka in.

Min gulliga syster K lämnade hem sin son till hans pappa lite tidigare så åkte vi vid 21:30-tiden. Mathias var hemma med Alvin och hade druckit öl både till maten och en till efteråt så han hade jag ingen skjutsmöjlighet från (nej jag tänker inte köra själv).

Vi blev där rätt länge för de på förlossningen vågade inte lita på bra blodtryck utan ville ha en massa blodprover också. Till slut fick jag iallafall medicin mot magkatarr och fick åka hem. Alla prover bra.

Men dagen efter var jag ÄNNU sämre. Kände mig riktigt sjuk. Typ som influensa fast utan feber. Illamående, huvudvärk, sjukdomskänsla, matthet, trötthet osv. Jag ville helst bara dö. Sov och gnällde om vart annat hela dagen. mathias fick sköta det mesta annat. Typ Alvin och laga lunch och middag och så.

Idag mår jag nästan som vanligt igen :-) gött! Men har ett bombnedslag att städa bort här hemma. USCH!

Ett plus är iallafall att jag gått ner ett helt kilo i helgen :-) bara av att göra ingenting - må dåligt och äta mindre. Behövde inte ens röra på mig.

Vi hörs.

Kommentarer


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback