En dag på Liseberg

Vi har varit iväg och haft en trevlig dag på Liseberg. Knööökfullt med folk och jag har ont ont ont på efteråt (trots Alvedon) men annars så var det najs och definitivt värt det. Inne i min säng ligger nu en liten 2-årig gosse och sover och är helt lycklig inuti.

Han älskar verkligen karuseller och ville åka allt :-D ALLT! Han såg slänggungorna uppe på berget -ÅKA! GUNGA! ÅKA DEEEN! och precis innan vi skulle gå fick Mathias åka upp de två sista biljetterna på nya åkattraktionen HangShai (heter den så?) och då blev Alvin helt utom sig jätteledsen över att han inte fick åka med och grät ögonen ur sig och sträckte armarna mot pappa. Han ville sååå gärna!

Två händelser till lockade fram stora krokodiltårar. Första gången var när han fick beskedet om att han var för liten för att åka Jukebox-bilarna. OJ så ledsen han blev. Tårarna sprutade och han skällde ut både mamma och pappa på hälften alviska och hälften svenska svordomar.

Andra gången var när turen med Farfars bilar var slut. Han försökte tappert men förjäves klamra sig fast i bilen och sen skrek han i högan sky. Fast då var det ren ilska. Han avreagerade sig med att slå argt på sin kaninballong och skrika som en tok.

I övrigt var det glada miner i från pojken faktiskt. Asgarvade i karusellerna och trivdes. Nåja...köerna var väl ingen hit. Han är för stor/gammal/medveten för att bara bäras med i en kö och sedan bara bli överraskad att det var en karusell i andra änden av kön men samtidigt för liten för att resonera med "Vi måste gå den här långa kön så kommer vi till karusellen och alla dessa människor är före oss i kön". Så lite jobbig ålder eller mognadsgrad eller vad man ska säga.

Mamman hade rätt så tungt och jobbigt under dagen men det var ingenting jämfört med när vi skulle gå till bilen. Då var lixom botten nådd. Trodde jag skulle gå sönder av smärta och tog en alvedon så fort vi kom till bilen. Sen dess känns det lite bättre. Bara ganska ont och väldigt stel men uthärdligt iallafall :-)

Bilder från allt detta kommer i bilddagboken typ imorgon, hoppas jag. Om jag orkar. Men här kommer ett smakprov:


Alvin har just fått beskedet att han är för liten för jukeboxbilarna på Liseberg ;-)


I det stora hela en mycket bra dag. Alvin somnade trött och lycklig på väg till bilen strax före 23 :-)

Kommentarer
Postat av: rebecca

Skoj med Liseberg, ser fram emot att kolla bilderna =)

2009-07-25 @ 10:02:56
URL: http://geshiia.blogg.se/
Postat av: Amanda & Oscar

Gillar verkligen din blogg! Speciellt inlägget om amning. Ska visa min syster som ska ha barn i september.

2009-07-25 @ 23:20:47
URL: http://glantan.blogg.se/
Postat av: Kaiza på FL.

Hej Beckah. Vi såg er där :-) Vi åkte hung hai samtidigt som M och V. Den var helt otrolig :-) Såg att A sträckte ut sina händer mot M och var en aning missnöjd ;-) LP blev lite för överstimulerad av allt, det var ju sjukt mycket folk! Mannen fick gå till hotellet med honom medan dottern och jag roade oss vidare. Kul att se dig, fin tunika/klänning hade du.

2009-07-26 @ 08:53:47


Missa inga nya blogginlägg - prenumerera med Bloglovin!


bloglovin

Varför prenumerera? Läs ->



Läs detta innan du skriver:

Eventuella svar skriver jag här, inte i din blogg.
Försök undvika elakheter, det är så tröttsamt och onödigt.
Rena reklaminlägg/spam undanbedes.

Vill du tipsa om en tävling? Det får du gärna göra men gör det helst genom en kommentar HÄR

Tack för din kommentar :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara uppgifter?

E-postadress: (Visas bara för Beckah)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?:

Trackback